Звездни компромати - Февруари'22

• 293 679
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, Кактус! 💐 Страхотни истории, странно, че не са филмирани. В Холивуд от много по-незначителни съдби изкарват мега продукции.
Наскоро четох за живота на Йорданка Филаретова, една изключителна (според мен) жена, чиито живот и дела също заслужават да бъдат показани във филм.
За родните режисьори обаче, явно по-атрактивни са някакви плоски сюжетчета, лесни за копиране от евтините холивудски продукции.

# 106
Ето още Невена Коканова. Обожавам я ❤
Скрит текст:

# 107
  • Варна
Mockingbird 13, благодаря Heart
Класа...

# 108
Коя ли е голямата любов на Елизабет Тейлър? 7 брака, а кой е бил Мъжът? Някой чел ли е?
Хахахахаха!

Зачетох се за Мартин Шийн и ми направи впечатление, че със съпругата му са заедно от 1961г! Уау!
Изумително за холивудските реалности!
Скрит текст:

# 109
Страхотна любовна темичка, благодаря. ❤️

Мелания е страхоотна, топ!

# 110
Aз я мразя (Елизабет Тейлър) само, защото мъжете й са й подарявали диаманти с размерите на ябълки-петровки! Joy

(ще редактирам, защото така поста ми стои без връзка. Имаше салатена драма и кой кого мрази... и се включих с Елизабет Тейлър)

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 10:00 от Ice Queen

# 111
И тази ли има нужда да рекламира или просто й доставя удоволствие да отбелязва 😆
Цвети Янева
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 06:55 от rummi_pl

# 112
  • софия
Покрай вас започнах да поглеждам Тото в тубата, заради гостите. Днес съм на Вергов. Умирам от смях с него. Тото е посредствен.

Мария Бакалова
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 22:18 от zvаnchе

# 113
И тази ли има нужда да рекламира или просто й доставя удоволствие да отбелязва 😆

Това любимата на депутатът дето отслабна ли е?

# 114
Предпетъчно един испанец, на когото трябва да изсипят на килограм всички актьорски награди
Скрит текст:

# 115
Да, Цветито Янева.

# 116

Едва ли посочените марки ще плащат точно на нея да ги рекламира

# 117
  • софия
Днес Хари Стайлс има рожден ден.
Скрит текст:

# 118
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

За да знаем ние глиганите, тя какви марки носи.То иначе за какво е фотосесията.

# 119
Предпетъчно един испанец, на когото трябва да изсипят на килограм всички актьорски награди
Скрит текст:
Не го разпознавам този испанец Blush

Първият пост е страхотен! Поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт