Звездни компромати - Февруари'22

• 297 070
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 905
Петър Бакърджиев има остри черти и тънки устни, затова изглежда леко злобен. А също и начина му на говорене е леко рязък. Нямам представа дали още е семеен. Онзи ден гледах жена му, че пак е изкарала ковид, но друго не слушах. Май в кокошарника на Гала беше на гости.

# 1 906
Много добре помня когато почваха Пепи Бакърджиев и Алекси Сокачев, млади и нахъсани, много ги харесвах, и сега Пепи ми е любимец от спортните журналисти. Сутрин и аз ако съм станала гледам, и ги харесвам, особенно ако са с Боби Лазаров, стават майтапи и е весело! Помня и отвратителния начин по който махнаха Алекси Сокачев, изписаха му веждите де. А жена му е най-добрата водеща, правилна дикция, спокойна, абе готина ми е.
За Пепи не знам да е разведен, скоро беше като коментира че балдъзата /сестрата на Гергана/ е в отбора, който играеше, мисля че е волейболистка, както и тъста му, който май е голямо име в спорта.

# 1 907
  • София
Бакърджиев отдавна не е женен за Гунчева, разведени са
Щом го казвам, знам със сигурност.

Интересно откъде го знаеш. Аз знам, че не са.

# 1 908
Ми може Гергана да е и братовчедка. Може и съседка да и е.
И аз не виждам инфо, но не изключвам хората да искат да не се афишират.

# 1 909
  • София
Ми може Гергана да е и братовчедка. Може и съседка да и е.
И аз не виждам инфо, но не изключвам хората да искат да не се афишират.

sigma, работя в телевизия, познаваме се. Толкова пък да е скришен един развод!

# 1 910
Съгласна съм, ама ей на пише любовни бележки на Наталито. И ягодки и слага за разкош. Знам ли какво е посланието. На мен ми се видя много фамилиарно.

# 1 911
  • София
Съгласна съм, ама ей на пише любовни бележки на Наталито. И ягодки и слага за разкош. Знам ли какво е посланието. На мен ми се видя много фамилиарно.

Той си е такъв. В медиите така си общуваме за забавление.

# 1 912

Той си е такъв. В медиите така си общуваме за забавление.

Навсякъде хората общуват така и на всички езици това е флирт тип “ако стане, стане, иначе просто се шегувах”.

# 1 913
Вчера тук стана дума за Славена Вътова, днес вече в Блиц изтипосали новината с едно фамозно заглавие https://blitz.bg/shoubiznes/slavena-vtova-se-razvezhda-zaradi-ch … v_news869238.html
Утре може да пишат и за Гунчева и Бакърджиев.
Един сътрудник зачислен чете тука.

# 1 914
  • София
Linda*kiss, не мисля, че е флирт. Някои мои колеги са гейове и шегите им са още по-пиперливи към жените в колектива.

# 1 915
А баш. Ако стане, ма като гледам ще стане Joy

Верно ли е бил и с Виктория? Ръмбест е, а какви жени върти.

# 1 916
Ей сега ще му излезе име и утре ще цъфне е БлиЗ.

# 1 917
  • София
проксима, жълтите сайтове така си правят "новините". Има със сигурност. Малко да им подадеш и вече е новина, ама дали е истина...
sigma, Все пак това са медийни образи. Някои в реалното общуване са съвсем различни. Сериозните стават шегаджии, смеят се на тъпотии... Smile А има и веселяци (някои известни актьори), които са много тихи в компания.

# 1 918
  • Sofia
Може би малко надценяваме форума. Тази история за Натали и бележката я видях именно от клюкарски сайт. За Славена също имаше новина, преди да се коментира тук. Понякога и те са напред с материала Simple Smile

В английските клюкарски пише, че Тейлър Суифт се е сгодила.

# 1 919
А навремето Бакърджиев имаше един колега Календеров, какво се случи с него? От старите водещи спортни журналисти на БТВ само Бакърджиев  се задържа и Яръмова. Там също имаше голяма чистка.

Общи условия

Активация на акаунт