Звездни компромати - Февруари'22

• 293 783
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 535
То въпросът е защо се пита все едно и също, но като ви е толкова интересна, дано се запомнят няколкото неща, които станаха ясни:
Фирмата на мъжа й е спечелила милиони от ковид лекарство, явно декларирани, обявени, законни
Покупките й не са менте
Харчи си парите, пуска си покупките, обнадеждена от вашия интерес към нея
Да добавя: обича мъжа си, и той нея.
Обичат да ходят по екзотични и не толкова екзотични места и по ресторанти. И да се снимат там, разбира се, за да знаем и ние...
Нейното дете е номер 1.

# 2 536
Като стана дума за предходен брак, Батинков наистина ли не се е женил преди това, той е 78 или 79 набор?

Или девствен е взел Антония за съпруга? Joy

# 2 537
Като нищо......При тях всичко е Първо, Единствено и Супер дупер готино....Е, той на нея и е втори съпруг, но даже и Тоца не е идеална.🙂

# 2 538
Един лайк от мен за последните снимки на Тоци. Най-добрият и опит да се облече, гримира и фризира до момента.  Трябва да и се признае, че изглежда много добре. Сложила е подходящи обувки за роклята и палтото е съчетала.

# 2 539
E, не! Това с косата вече е прекалено. Имам чувството, че Златка е искала момиче и сега прави детето на такова. Ще хванат накрая да му объркат главата, особено с тези джендъри-мендъри и др. такива.

# 2 540
  • Glasgow
Касиел Ноа Ашер постнала как с политика трябва да се занимават само жени, родили поне едно дете и се чудя как не са я насмели още. Това е толкова грешно...а и тя нейното доколкото знам не го е гледала, дори са нямали контакт с години. Или то критерият е само да родиш

# 2 541
Тази скандална артистка, която се преименова и прие ислям, беше заглъхнала за дълго.
Сега какво се развихри.
Голям пример  е, само знае  ли на какво е пример?

# 2 542
Един лайк от мен за последните снимки на Тоци. Най-добрият и опит да се облече, гримира и фризира до момента.  Трябва да и се признае, че изглежда много добре. Сложила е подходящи обувки за роклята и палтото е съчетала.
Даааа, явно много харесва Червената шапчица!
Скрит текст:

# 2 543
  • София
Мистър Тоцин ще се пръсне от гордост и самодоволство. Joy

# 2 544
Тоца да не му е направила някоя магия за любов Joy
Той като обсебен, горкия ...

# 2 545
ТоЦа се е докарала на Доли Партън на размер. Дано се спре.

# 2 546
Мъжът й ми прилича на Барни Ръбъл от сем. Флинтстоун.

# 2 547
Хубава интересна жена, прекрасно е че ходят натам и са като младоженци, все влюбени, но защо не й посветите отделна тема, че тази взе да прелива от материал?

# 2 548
Е, ако за всяка краставица се отваря тема, къде ще му излезе края?Grinning

# 2 549
Това с дългата коса при момченцата е някакво суеверие, една позната мюсюлманка ми спомена такова нещо, но не знам никакви детайли защо и как. Нейното момче също го бъркаха с момиче 😀

Общи условия

Активация на акаунт