Звездни компромати - Февруари'22

• 294 891
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм с изразен висок свод , чудесно се чувствам с 15 см токчета, с лекота крача, че и подтичвам ако се наложи, ниски токчета не мога да нося и не харесвам . Или равни, или високи, нищо междинно . Според мен високият свод помага.

Аня Пенчева съм я виждала преди години на спорт, ми не, никак не ми харесва. И поведението ѝ, тогава когато участваше в Биг Брадър, тя се държеше като дъщерята, леко нестабилна, a Пипи като обгрижващата майка. Но е кокетка, флиртаджийка, женствена , и разбирам какво харесват мъжете в нея.

# 271
  • Варна
Аня Пенчева нито на младини ми харесва, сега още по-малко.

# 272
  • Бургас
Аня на младини беше красавица!

Аз също не харесва Цветана Манева.Не харесвах и Невена Коканова,светла и памет на жената.Още като дете ме дразнеше това придъхване като говори ,изкуствена ми изглеждаше играта и!
Двете са големи имена в нашето кино.Иначе мнението си е мое!

# 273
И при Аня Пенчева, и при Виолета Гиндева не ми харесват леко квадратните лица. И липсата на одухотвореност при Аня.
Невена Коканова има хубав овал, нежни черти, изразителни очи. Някои казват, че на живо не е била впечатляваща, по-скоро незабележима, че камерата много я обичала. На мен ми харесва това което виждам, харесва ми излъчването ѝ. Но то по принцип си е така, по-финните черти по-добре изглеждат на екран, снимка. Има жени с по-изразени черти, които на снимка изглеждат груби, но на живо и в движение са много красиви.

# 274
Невена Коканова има излъчване, присъствие на екрана, а и за мен е много красива точно заради изразителние си очи и фини черти. Като актьорски заложби не мога да съдя, но гласът ѝ, макар и забележителен, и на мен ми е носел нотка фалш, когато я гледам. Това не важи само за нея всъщност, Васил Бинев също ми влияе така.

# 275
Аня Пенчева е типичната хихи-михи жена, която пърха с микли и се умилква. И като почне да говори с това придихание и ми идва да изляза от стаята. Не я харесвам, но нейният типаж привлича вниманието.

Рианчето и аз не я харесвам, макар че ползвам някои неща от козметиката й, но тя така или иначе не я бърка в кухнята у тях.

# 276
Почна Риана с коремните снимки Grinning
Жива и здрава да е
Скрит текст:

# 277
Асен Блатечки се появи с русокоса красавица на светско събитие! Това ли е новата му любов?
Скрит текст:
На тази не ѝ знам името, но ако правилно помня участваше в един от конкурсите плейбой. Наскоро роди от някакъв млад мъж, стил Гущеров и Шиши преди да отслабне. Видях случайно нейни снимки в ИГ, така че няма как да е с Блатечки, всъщност не че няма, но с бебе на 2-3 месеца да се впусне човек в нова връзка….. ми се струва трудно.

# 278
  • Пловдив
Е, аз не съм им светила...просто цитирам пресата Smiley

# 279
Намерих я Маги Иванова се казвала. Участвала е в плеймейт 2016. Явно е участвала във филма просто и се е снимала и с други. Бебето ѝ тр да е около 3,5 м.
Скрит текст:

# 280
Тази снимка на плеймейтката с бранда на водката е безумна, като жигосан добитък в Дивия запад.

На Риана бях попаднала на полицейския доклад от побоя над нея, извършен от Крис Браун. Едва е оцеляла. Сега пак с някакъв бияч се хванала. Глупава жена с долнопробна среда.

# 281
  • До морето
Ау, каква селска прелест са последните снимки! Ама нито едно Гучи или Диор! Срамота!

# 282
Тази снимка на плеймейтката с бранда на водката е безумна, като жигосан добитък в Дивия запад.

На Риана бях попаднала на полицейския доклад от побоя над нея, извършен от Крис Браун. Едва е оцеляла. Сега пак с някакъв бияч се хванала. Глупава жена с долнопробна среда.
Е те повечето са доста близо до разбирането за “добитък” по няколко показатели 🤣

# 283
Как бияч Роки АСАП? Аз не вярвам.

# 284
  • На морето!
Плеймейтката сигурно има някаква малка роля във филма.
Мъжът ѝ, по-точно фигурата му и още по-точно краката му са скандални, чак болезнено изглежда тази поза при този млад юнак.  Единственото "по-готино" е чантичката през рамо- еталон!

Общи условия

Активация на акаунт