Звездни компромати - Февруари'22

• 294 931
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 255
  • Viena
Крал Филип и кралица Летисия във Виена.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 10:24 от Emma99

# 256
  • в 1001-та нощ
Гледайки я с тези обувки по паветата си спомням, че винаги ми беше чудно как Мелания често беше с високи обувки в тревата. Предполагам е доста трудно.

# 257
Стъпва на пръсти. Не е толкова трудно.
Но не и за цял ден, де.

# 258
Гледам “На кафе”. Патрашкова не говори, тя вика в анонсите си.

# 259
За мен, красотата на Аня Пенчева не е прехвалена, неслучайно си остана секссимволът на българското кино и театър. Фини и деликатни черти, стройна фигура.
Една друга наша актриса, обаче, винаги ми е била голяма любимка, светла й памет - Виолета Гиндева. Много хубава жена беше, а и спомените ми от интервютата й - интелигентна, земна, много фина и приятна жена.
Скрит текст:

Аз пък не харесвам Цветана Манева. Не отричам изобщо, че е голяма актриса, нито, че е била хубава на младини, но излъчването й, и изявите й по тв. - никак не ми допада. Много мрачна и претенциозна, лично мнение.

# 260
  • София
Аз намирам Цветана Манева за много красива, дори към днешна дата.
Отделно от това и аз имам резерви към личността и изявите ѝ.

# 261
  • Пловдив
Асен Блатечки се появи с русокоса красавица на светско събитие! Това ли е новата му любов?
Скрит текст:

Любо Нейков и половинка...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 12:40 от mystic woman

# 262
Аз пък не харесвам Цветана Манева. Не отричам изобщо, че е голяма актриса, нито, че е била хубава на младини, но излъчването й, и изявите й по тв. - никак не ми допада. Много мрачна и претенциозна, лично мнение.
Точно така е и за мен. Никак не я харесвам.

# 263
Ееее де , тоз Асен какви ги върши... дано не е вярно.може да си е просто снимка с фенка или просто някакво момиче. Аз съм разочарована ама наистина...фръц

# 264
Аз мисля, че Риана е мастър с високите токчета
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 265
Любо Нейков и половинка...
Скрит текст:
Това е Гинка на Любо Нейков

# 266
Аз мисля, че Риана е мастър с високите токчета
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Явно номера е на пръсти да се ходи.
Не е за всеки това 😉

# 267
  • в 1001-та нощ
Коментирам именно защото имам не малък опит и зная какво е усещането в такъв момент, особено, когато не можеш да изразиш емоция, а трябва да стъпваш непринудено и уверено. Взех да се чудя да няма някоя тайна Simple Smile

# 268
За мен не е никак трудно, даже мога и да подтичвам така. Но едва ли изглеждам чак толкова уверена като двете дами Sweat Smile
Трябва да се видя отстрани някой път.

А ако някой знае друга тайна, да казва Grin

# 269
Тайната е с колата до събитието и обратно. Те не ходят по спирки, по детски площадки и до Кауфланд така.
Свиква се. Simple Smile

Аз пък не харесвам Риана.

Кейт ми е много симпатична, но е твърде слаба вече.

Общи условия

Активация на акаунт