Звездни компромати - Февруари'22

• 294 976
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 465
Нова драма между Ким и Кание
Скрит текст:

# 466
  • София
Ирина Флорин Rolling Eyes

Скрит текст:

Днес ставала на 61 години

# 467
При баба Тина е играл фотошоп здраво.

За разните му 20пола...ще ме извиняват, но има точно 2 биологични. Всичко друго не са полове, а нещо различно.

# 468
Добре де, откъде ги вземат тия органи да им ги присаждат?

От жена - мъж не знам как става, но от пениса по специален начин правят нещо като женски полов орган. Т.е. нищо не присаждат, а по скоро премоделира. Тива си е много сложна пластична операция и добрите доктори са само няколко в света. Шарлатани колкото щеш.

# 469
Преди по телевизията даваха една поредица "Табу", там имаше и хора, които се определяха като животни. Имаше хора, които бяха сексуално привлечени от колата си, затова вече нищо не ме очудва. 🤣

# 470
Еврогейщини, сър.

# 471
  • Варна
64 били новите полове. Информацията ми е непотвърдена. Не съм задълбавала в темата. Прекалено много са разновидностите при джендърите.

# 472
  • Rock & Roll feeling ...
Не знам, защо понятието "джендър" стана синоним за хомосексуалист и всичките умствено-полови вариации.
Джендър не значи ли "пол"? А в  онази истанбулска конвенция се използваше "джендър" във връзка с половите предразсъдъци и стереотипи, които обществото налага, заради пола - т.е. да няма такива.

Кирил Петков е забелязан да се разхожда с 2 момиченца, навярно са му дъщери, съвсем ежедневно и спокойно, направо по европейски модел. Гардът ходи зад тях почти ненатрапчиво https://www.facebook.com/groups/1620242368028757?multi_permalink … ype=recently_seen

# 473
Линка води към поверителна група.

# 474
Нищо не ме може да ме учуди и мен във "флуидността" на сексуалността. Знам за случай, в който мъж прави транзишън, за да стане жена-лесбийка.

# 475
Добре де, откъде ги вземат тия органи да им ги присаждат?

От жена - мъж не знам как става, но от пениса по специален начин правят нещо като женски полов орган. Т.е. нищо не присаждат, а по скоро премоделира. Тива си е много сложна пластична операция и добрите доктори са само няколко в света. Шарлатани колкото щеш.

Ask Google Simple Smile На жените им правят един кожен израстък, не е баш пенис, но те си мислят, че е..Да има нещо да запълва гащите.

# 476
  • Варна
Мария явно отмаря в Монте Карло.
Скрит текст:

Емилия със странно облекло и " модерни" нокти.
Скрит текст:

Дара Екимова предполагам се разпява.
Скрит текст:

Ваня Щерева замислена или очакваща вдъхновение.
Скрит текст:

# 477
Значи, прибирам се от навън отвратена, влизам тук да се разсея и тук продължавам да се отвращавам - от темата, която сте подхванали. Joy
На къде отива този свят?!
Навън се ядосах от филма ЮВ 2.Пълен потрес как са представени българите. Действието, което се разви в БГ беше в един наркомански коптор и беше ужасно. Поне малко бг природа показаха. Един Бахаров дето имаше по стойностна роля. Другите-Вълев, Блатечки, Радев долни главорези.А Мак Маринов направо ме хвана срам как участва в такива роли.
Приключих с ЮВ и май и с Милош.

И два кадъра на сладурското ми семейство.
Скрит текст:
,

# 478
Амбър, каква роля има Мак? Пак ли някакъв изрод?

# 479
Абсолютно! Наркоман с окапала почти коса и с развалени зъби, и искаше да застреля баща си(Бахаров) , абе ужас някакъв.
Пп. Друго се сетих. И подигравки, моля ви се. Гонят ги, Милош и друг сръбски актьор, бг полицаи и той казва на Милош "да им хвърлим по 20 евро и ще спрат да ни гонят". Значи толкова ни е бедна държавицата и в частност родната полиция, че тези пари са много за тях. Еее докривя ми, то не че не е истина, но когато друг ти го посочи не е приятно. 😁

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 18:48 от Amber*

Общи условия

Активация на акаунт