Звездни компромати - Февруари'22

• 296 542
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 870
От последните показани снимки единствено Джей Ло и Бен ми харесаха, много елегантни, като младоженци са се барнали.
А и Дж.Гарнър е мн свежа!
Винаги съм се чудила как ходят с голи крака, чехли, сандалки и нагоре дебели кожуси, ръкавици.

Адел е ужасно гримирана, състарява я този грим. Май малко кг е качила, но си е ок.

Камила някое дълго потниче не може ли да сложи? И аз имам корем, но не ходя с такива късички..

Холи Бери хич не ми харесва.

# 871
Джей Ло е неподадлива на времето, винаги изглежда еднакво Simple Smile Мнг са готини с Бен на снимките.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 20:11 от SSll

# 872
Радостина Тодорова, Мис България 2015 и съпруг.
Скрит текст:

Скрит текст:
Надявам се да е бременна и всичко да е наред. Така ми изглежда

# 873
Понеже понякога обсъждаме и б\влогъри:

Италианска блогърка иска колаборация със софийски ресторант, т.е. безплатно изхранване, но от ресторанта ("Даро", на Ангел Кънчев 20) ѝ отправят контрапредложение Sunglasses

Скрит текст:

# 874
  • София
Много е готин Даро Simple Smile

# 875
  • Пловдив
Е, как, особено известен е с чорапите си Simple Smile
Скрит текст:

Сега известен и като “the chicken” - “страхливеца”.

Стана ми интерсно защо е така?
Виж #freedomconvoy2022 в социалните мрежи и ще разбереш.
Евала на ресторант Даро! Най -че дразнят новите паразити ака инфлуенсъри , и най-вече маркетолозите ,които им наливат пари за нищо.
Дано шътнат Инстаграм, ей така,  да видим от какво ще се препитават,докато се прехвърлят в Тик Ток.

# 876
Такива отговори към просещи инфлуенсъри се въртят от доста време в нета.

# 877
Чух по БТВ, че групата Б.Т.Р е създадена в едно междучасие в Класическата гимназия преди години.
Кои от музикантите са учили там някой знае ли?
Пише ги в Уики.

# 878
  • Glasgow
Да се обзаложим ли дали блогърката ще иде да си плати🤣...чак ме е срам да чета. Мислех, че само нашите просят така (поствали са как си просят хотели и изхранване).

# 879
  • София
Страхотен е Дарин, умен, интелигентен и с фино чувство за хумор. Позицията му едва ли е често срещана в бранша, който работи, което заслужава адмирации. Той и за Ковида беше на противоположно мнение от това на Конан Рафи. Simple Smile

# 880
  • ВАРНА
Актрисите,които ще изпълняват Снежанка и злата и мащеха в предстаящата продукция на Дисни

# 881
Злата мащеха е по - хубава, ужасТ.

# 882
Мащехата прилича на Алекс Петканова.

# 883
  • Rock & Roll feeling ...
Аз предлагам Снежанка да е чернокожа, преминала през транс операция, а мащехата шведка - лесбийка - руса, стройна и ледена... Да сме максимално политкоректни  Trollface

# 884
Горкото огледало! Joy

Общи условия

Активация на акаунт