Звездни компромати - Февруари'22

• 296 638
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 885
  • ВАРНА
Защо е това ограничено мислене,според ,което Снежанка е жена?Да сложат чернокож,палав гей.

# 886
  • Down south
Мащехата е хубавица,
трябваше Били Портър да превърнат в нея. Толкова добре изигра вълшебната кръстница в последната Пепеляшка.
Така и не го догледах Close

# 887
  • София
Той може да е огледалото, все пак полово неутрално.
Камила К. я харесвам, заради нея се чудих да гледам Пепеляшка, ама тоз Фей ме спира Sad а съм фен на всякакви адаптации, стига да са в рамките на разумното.

# 888
Няма да споменавам името на новата краставица, но всички вече знаете коя е, тамън има няма 5 дни никой не е писал за старата. Само ще ви насоча да помислите кога човек пази касовите бележки- когато ще връща нещо. Тъй като новата краставица е доказано невменяем човек изобщо няма да се изненадам голяма част от стоките да бъде върната и всичко да е за шоуто. Убедена съм, че обожава да я коментират и дори за негативните коментари си казва “завиждат”. Затова предлагам бойкот. Нека се обединим и 10 дни до 19-ти да не я коментираме.

# 889
.... кога човек пази касовите бележки- когато ще връща нещо. ......Нека се обединим и 10 дни до 19-ти да не я коментираме.
Значи искаме да видим пак обувките и чантите след 30-60 дни, снимани до вестник с актуална дата!

# 890
Новата мащеха не е ли Гал Гадот? Не ми е  чак такава красавица, но като образ извън филмите ми е симпатична. Снимките й са естествени и свежи.

# 891
# 892
  • Пловдив
Знам, че темата преля от Антония, но тази снимка просто не може да се пропусне Trollface
Скрит текст:

# 893
Изпуснах ви за малко, но много се смях когато разбрах, че портмонето на Антония е родило бебе 🤣 верпярно вече сте коментирали поста ѝ в Инста

# 894
На Адел черната рокля била късичка
Скрит текст:

# 895
  • Варна
Това е друг тоалет. Видях я с три тоалета. При пристигането беше с дълга черна рокля. Късата явно е преди афтър партито.

# 896
  • Down south
Той може да е огледалото, все пак полово неутрално.
Камила К. я харесвам, заради нея се чудих да гледам Пепеляшка, ама тоз Фей ме спира Sad а съм фен на всякакви адаптации, стига да са в рамките на разумното.
И аз исках да гледам филма, заради нея. Загледах го, но този фей (добре казано) ме отказа.
 Някак не можах да си го причиня.

# 897
Гал Гадот е прекрасна свежарка! Не знам дали би ѝ отивала отрицателна роля. Виж Чарлийз беше супер в нея, докара хем красив, хем студен вид.

# 898
  • Варна
Сега потърсих клипчета от участието им награждаването на Адел снощи. Каква е толкова драмата с бащата на сина ѝ? Пак аха да ревне, колко била горда със себе си, какво преживяване било и за двамата със Саймън. А следа от Рич Пол нямаше.

# 899
Гал Гадот е прекрасна свежарка! Не знам дали би ѝ отивала отрицателна роля. Виж Чарлийз беше супер в нея, докара хем красив, хем студен вид.

В последния филм Red NOTICE е в отрицателна роля и се справя прекрасно 😀

Общи условия

Активация на акаунт