Звездни компромати - Февруари'22

• 296 646
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Меган Фокс
Скрит текст:
Ким К.
Скрит текст:
Идрис Елба
Скрит текст:
Скот Истууд
Скрит текст:
Камила К.
Скрит текст:
Анджелина
Скрит текст:
Лили Джеймс
Скрит текст:
Брук Шилдс
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:

# 901
Гал Гадот е прекрасна свежарка! Не знам дали би ѝ отивала отрицателна роля. Виж Чарлийз беше супер в нея, докара хем красив, хем студен вид.

В последния филм Red NOTICE е в отрицателна роля и се справя прекрасно 😀

Много ми харесва тази актриса, изглежда много секси, различна от масовката Барбита и наблъскана с корекции.

# 902
  • До морето
И аз не й разбирам драмите на Адел, докато ревеше за един, изведнъж се оказа, че жали по втори. Кой кой е, от кого има дете и в каква последователност са тези драматични любови, които й донесоха милиарди?

# 903
Изгледах до 7 епизод СиГ-просто така.Не,просто-тия!Ама наистина е едно голямо НИЩО.Що си го причиних не знам,пусто любопитство може би,но не вярвам да догледам останалите 3 епизода.А пък за втори сезон,абсурд!
СПОЙЛЕР(кратко резюме за гледалите го,или тези които нямат намерение да го гледат),
Скрит текст:
За какво изобщо са си правили труда,страшна скука.И за да са политкоректни,наблъскали афроамериканци(не че ми пречат,просто нямат общо с първоначалният сюжет на сериала),небинарни,хомо и прочее.Сякаш сериалът е създаден за да са в тренда,да ни покажат какви човешки видове съществуват още Rolling Eyes  Joy А пък Синтия мернах ,че е режисьор на един епизод,може и на други да е.Та госпожата се е възползвала доста от тази длъжност и си е вкарала -нейната ориентация.Със "страхотна"сценка,докато баба Кари е на легло опрерирана,тази прави секс в кухнята ѝ с нейната шефка!А пък Кари пишка в едно шише,пък го разля...ужас и гнус някакъв!Неслучайно я наричам "баба",точно така изглежда тази жена.Най-малко 65 г.с тези ръце и лице.А пък тоалетите,които пак са ѝ измислили с пера и цветя по главата ме накараха да се смея.Ами не вървят на побелели корени.А пък Кристин винаги ли е била толкова слаба актриса или сега ми е странна и фъфлеща с тези корекции.Но цялата ѝ игра ми е супер фалшива и превзета.От целият цирк само Станфърд и Хари ми бяха симпатични.И ми хареса,че се появи Наташа.

# 904
На мен ми хараса продължението. Това е светът, в който живеем вече, независимо дали ни допада. И ми хареса да видя, че и след 50 може да има живот, нови преживявания , и че никога не е късно да започнеш отначало. Имах нужда да гледам нещо такова в момента.

# 905
  • Glasgow
Футболистът на Уест Хам, Зума, ще бъде съден след видео, което изтече, че рита котката си. Адидас оттегли договора си с него, спонсорът на отбора също и това е само началото. Нека.

# 906
https://www.the-sun.com/sport/4643095/kurt-zouma-cat-video-song-watford-fans/amp/
Като казахте за котката, се поразрових за клипа, за да видя оправдано ли е голям общественият отзвук. Абсолютно оправдан е, горкото животно навярно спи, изродът го хваща, премества и рита като футболна топка в кухнята…. Нека се научим, че не сме по- големи от природата и животните хората….

# 907
  • София
Оле, горкото коте. Тея друсани ли са или просто много тъпи? Ужас.

# 908
Пълен изрод и го казвам без извинение, потресена съм. Дано и от футболния клуб да го уволнят.

# 909
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
То верно, че голяма част от футболистите не са особено умни, но  този Зума, се държи като изпуснат примат!
Горките животни, едва ли им е за пръв път...

# 910
То верно, че голяма част от футболистите не са особено умни, но  този Зума, се държи като изпуснат примат!
Горките животни, едва ли им е за пръв път...

той по принцип си изглежда така - слязъл от клона /което сигурно не е и далеч от истината/!
чудесно е, че подобно поведение има последици!

# 911
На мен ми хараса продължението. Това е светът, в който живеем вече, независимо дали ни допада. И ми хареса да видя, че и след 50 може да има живот, нови преживявания , и че никога не е късно да започнеш отначало. Имах нужда да гледам нещо такова в момента.
Усещането,че никога не е късно, ми носят филмите-Невъзможно твой и Книга за възрастни.С лек хумор и романтика и е даже  с по-възрастни жени.И за миг не ми се е сторило гнусно или неприемливо,че са на тази възраст,а говорят за любов и секс.Много е важно как ще е поднесен един продукт.Тук ми се догади на няколко пъти.От мен ,твърдо-Не.

# 912
Меган Фокс
Скрит текст:

По някаква причина, асоциацията ми като видя Меган Фокс е Мадона - сигурно е заради черния чоропогащник.

И на мен изобщо не ми хареса продължението на Секса и града. Има филми, които показват отношения между по-възрастни жени, и не са скучни. Но Сексът и градът е вулгарен. Елегентността в личността и външния вид липсва.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 11:49 от Linda*kiss

# 913
# 914
  • София
Риана
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт