Звездни компромати - Февруари'22

• 296 694
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Риана по-зле и от Мегън на Хари. Онази поне го подпираше облечена (корема). Ц ц
Дано не стане тренд.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 12:41 от silver birch

# 916
  • Варна
Много ...семпло парче ще се окаже тази Риана.
И сега какво, до раждането ще е с корем навън? Сал само тя е бременна, останалият свят такова нещо не е виждал....

# 917
Анджелина Джоли в емоционална реч и сълзи срещу насилието над жени. Вярвам й че е била искрена, но е крайно време да спрем да делим насилието по пол. Мое мнение.
Скрит текст:

# 918
  • Пловдив
Джей Ло...видео на снимките за корицата на Ролинг Стоун...

И на премиерата на новия и филм с Бен под ръка Simple Smile

На интервю с Малума...да му имам чорапките Wink

# 919
  • София
Колко пък да е искрена.

# 920
Риана да не остави съмнение, че не носи фалшив корем Joy

Мегън и прегръщането на корема остават завинаги едни от най- абсурдните Joy

# 921
дженката изглежда супер! но по тия интервюта са толков алигави и превъзбудени....пф.
бен офлек ми се вижда сякаш не особено ентусиазиран.

# 922

Ами не знам. Тя отдавна е активист и води някакви битки. Доколкото знам между тях с Брад насилие не е имало. Поне физическо. Не че психическото е по-безобидно.

# 923
Адел са я погнали транс хората заради думите й от церемонията, че се гордее, че е жена. Докъде стигнахме
https://pagesix.com/2022/02/09/adele-says-i-love-being-a-woman-a … Sn0vDUx4htaubJP8M

На мен Риана винаги ми е била като от махалата, така че нищо не ме учудва Grinning

# 924
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Пиърс Броснан с жена му
Скрит текст:

# 925
Вече ми се повдига от Ририту. Толкова години затишие, мързел и сега реши с бременното коремче да е топ новината. Никога не бих си купила нещо от нейния бранд козметика, защото не искам да подкрепям бизнеса на такива евтини хора, забогатели набързо за 1 нощ. Бионсето явно правилно е усетила наглата Риана и набързо ѝ отряза квитанциите с Джей Зи. И на практика се доказа, че Риана без Джей Зи няма как да се задържи в музикалния бизнес.

# 926
Rihanna
Скрит текст:

# 927
,, Наглата” Риана в момента е по-богата от Бийонсе и Джей Зи взети заедно, или поне с равно на общото им богатство ( 1.7 млрд нейни).
Успя без да има мъж в лицето на Джей Зи, да постигне повече и от него, и от жена му. В отговор на вечните нападки и възмущения, че го е сваляла. В момента е с мъж, който не й е дори приблизително равен по богатство, слава и известност, и изглежда много щастлива. Избра това, което лично иска. И е напът да стане майка, може малко екстравагантно, но показва радостта по нейния начин. И аз й се радвам. И продължавам да я смятам за една от най- красивите жени на планетата.  За мен и Бийонсе, и Джей Зи в момента са out of her league във всяко едно отношение.

# 928
  • In The Middle Of Nowhere
Пък на мен ми е много забавен фактът, че е национален герой на страната си.

# 929
Анджелина Джоли в емоционална реч и сълзи срещу насилието над жени. Вярвам й че е била искрена, но е крайно време да спрем да делим насилието по пол. Мое мнение.
Скрит текст:
Анджелина ми е толкова фалшива, че няма накъде повече. Нищо от това което говори не може да ме развълнува.

Общи условия

Активация на акаунт