Звездни компромати - Февруари'22

• 296 833
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 930
  • Пловдив
Бременната синоптичка на Нова води с разкопчани панталони Simple Smile
Скрит текст:

Галена и деца на Пампорово...
Скрит текст:

# 931
Десислава Иванчева честити имения ден на сина си. Да и е жив и здрав.
Скрит текст:

# 932
Вчера по радиото чух, че Хейли и Джъстин Бийбър коментирали, че не искат деца поне до 23та година, всъщност не искали до 2025 г., но от суеверие казвали 2023 🤦🏻♀🤷🏻♀ . Живеело им се, не им се занимавало с деца.

# 933
Риана беше написала в ИГ профила си, че ганга им се увеличава точно в black history month, т.е. Февруари. Koга й е термина, знае ли се?
Не предполагах, че и тя е яхнала вълната на BLM.

# 934
  • София
Скрит текст:

Тя преди два-три дни беше само по сако. Малко по-дълго от нормалното, но все пак. Въобще говорителките на времето ги обличат потресаващо зле. И но Нова и по бТВ. Да не казвам като какво, че с тази цензура тук, ще ме набият с камшика Joy

# 935
Скрит текст:

И тя ли е бременна ?!

# 936
  • София
Как ще е бременна? Тя от самото начало беше с такъв корем.
Като оставим настрана физическите й дадености, това момиче не е за телевизията. Ужасно много грешки прави и не я виждам с бъдеще в телевизионните изяви. Разбирам, че са решили да разчупят малко стереотипа взимайки я, но не им се е получило.
Когато в сутрешния блок водещите се опитват да завържат разговор с нея, тя така си оплита езика, че се чудя дали е от притеснение или просто си е умствено семпличка.

# 937
И аз се зачудих дали вече не ги селектират по това Joy

# 938
  • Пловдив
Бременна е синоптичката. Излезе миналата седмица новината за Стефани.

# 939
  • София
Сал един Василковски държи фронта там. 😂

# 940
# 941
  • До морето
Ако и той забременее, вече ще се замисля 😂

# 942
  • софия
На синоптичките в сутрешния блок да не им дават нещо? Сал заради Василковски от време на време гледам Нова. Дано удържи фронта!

# 943
  • Варна

Ами не знам. Тя отдавна е активист и води някакви битки. Доколкото знам между тях с Брад насилие не е имало. Поне физическо. Не че психическото е по-безобидно.

По време на брака и с Били Боб Торнтън имаше доста спекулации. Водеше, че имали " вихрен" брак. Сещам се само за кръвта в стъкленици. Simple Smile

# 944
Хелена Кристенсен
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт