Звездни компромати - Февруари'22

• 296 922
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 945
На синоптичките в сутрешния блок да не им дават нещо? Сал заради Василковски от време на време гледам Нова. Дано удържи фронта!
Като ти видях коментара, се сетих как са ми разказвали за бром в чая, който сервирали едно време на лагерниците и в казармата също.
Та, в Нова тв явно са спрели брома в чая на половинките на синоптичките. 😁

# 946
Сакън, Тонка, бременна е - така се зарадвах като разбрах Joy
Лека бременност ѝ желая и ако може по-рано да я свалят от екран, да си почива.
Ужасен избор за синоптичка.

# 947
За облеклото-как да е, ама защо е тази безумна перука?

# 948
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Някои репреодуктивен център може да се премести в офиса  на синпотичките, според мен ще има голяма успеваемост!

# 949
Ако и той забременее, вече ще се замисля 😂

Е, тогава вече Нова ще отнесе конкурентите !!

# 950
   Ама какво им правят там на тези синоптички в тази телевизия?

Или може би заплатите са високи и която реши за забременява, се натиска за синоптичка, да си вдигне майчинството първата година...

# 951

Ами не знам. Тя отдавна е активист и води някакви битки. Доколкото знам между тях с Брад насилие не е имало. Поне физическо. Не че психическото е по-безобидно.

Според мен е имало психическо насилие и продължава, даже и след раздялата, но в обратна посока. Мисля, че Анджелина тормози психически Брад, даже мисля, че целта и не е просто да го тормози , а да му разкаже играта. И понеже е истинско модерно хахо, което се впуска във всяко модно течение,  много иска да го канселира, да му съсипе не само живота, но и кариерата. Няма умора тази жена. Аха да им приключат съдебните спорове и тя излиза веднага с нова история, от преди 10 години, но сега се сеща или научава за този тежък монент, и така до безкрай.

# 952
Синоптичката наистина прави потресаващи лапсуси и то е от не добра подготовка и стрес.

# 953
В местен сайт пише, че Емилия е родила момиченце, да им е живо и здраво!

# 954
  • На морето!
Как ще е бременна? Тя от самото начало беше с такъв корем.
Като оставим настрана физическите й дадености, това момиче не е за телевизията. Ужасно много грешки прави и не я виждам с бъдеще в телевизионните изяви. Разбирам, че са решили да разчупят малко стереотипа взимайки я, но не им се е получило.
Когато в сутрешния блок водещите се опитват да завържат разговор с нея, тя така си оплита езика, че се чудя дали е от притеснение или просто си е умствено семпличка.
Е, Юксел вече 100 години срича в централната емисия новини на БТВ. Виктор Николаев пък крещи и се заяжда с гостите си в Нова, но най-непрятна си остава Зейнеб с нейните тъпи въпроси и дразнещо присъствие в иначе нормалния сутрешен блок на БТВ. Дано последва съдбата на гаджето на Папи Ханс и бързо отпадне от потока.

# 955

Ами не знам. Тя отдавна е активист и води някакви битки. Доколкото знам между тях с Брад насилие не е имало. Поне физическо. Не че психическото е по-безобидно.

Джоли работи по темата отдавна. Но го докараха до там, че вече и на жените им е писнало от лицемерието. Особено след злобничкия номер, който Анджелина извъртя на Брад с това раздуване на случката с Мадокс.
Физически жените наистина са по-застрашени, но емоционално - мъжете ( а за това не се говори). Понякога от един звучен шамар се съвземаш бързо, от гадна дума - по-трудно. Понякога пък физическото е по-рисковано. Зависи от много неща.

Аз харесвам Виктор Николаев от Нова - той е от малкото, които упражняват журналистическа критика и просто настоява на въпросите си, което е добре и за зрителя, особено по социални теми. Има човешка съпричастност и възмущение по абсурдите на деня. А по политическите е сравнително безпристрастен през различните правителства.

Алекс Петканова е сменила малко прическата - вече е с бретон. Класика за жена при скъсване.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 18:29 от Linda*kiss

# 956
Според мен е имало психическо насилие и продължава, даже и след раздялата, но в обратна посока. Мисля, че Анджелина тормози психически Брад, даже мисля, че целта и не е просто да го тормози , а да му разкаже играта. И понеже е истинско модерно хахо, което се впуска във всяко модно течение,  много иска да го канселира, да му съсипе не само живота, но и кариерата. Няма умора тази жена. Аха да им приключат съдебните спорове и тя излиза веднага с нова история, от преди 10 години, но сега се сеща или научава за този тежък монент, и така до безкрай.

Именно, тази движения вече са толкова са компрометирани и разядени от вътре, че е учудващо че все още им се дава трибуна. Колко известни мъже бяха обвинени без доказателства в медиите и канселирани? Със сигурност и Брад има какво да разкаже, но и да го направи, кой ще му повярва, той е мъж? Организацията за защита на жертвите на насилие Time's Up се срина именно защото стана ясно, че всички дарения за малтретирани жени са отивали за заплати на лидерките й. Анжелина си вярва, убедена съм! Амбър Хърд също си вярва, макар че дори полицията отрече твърденията й и категорично каза че са лъжа. Напълно разбирам защо Брад не говори за това. Само като погледна снимките от това събитие и драматичните лица на всички около нея и ми става ясно. че за тях той вече е доказано виновен.

# 957
  • София
Страх ме е да питм какво е станало с Мадокс.

# 958
Уж Брад го бил ударил.

# 959
  • Rock & Roll feeling ...
Рири иска да наложи това коремопоказване като мода.... Сакън!!!

Джоли е остаряла. Дженката е хем по-стара, хем по-млада на глед. Бре!

Общи условия

Активация на акаунт