Звездни компромати - Февруари'22

• 294 250
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 720
  • На морето!
До сега е било голямо броене на с`тинки, но вече Тоцка се видЕ с пари и се разпищоли. Голяма парвенющина и простащина. Продължавам да се чудя на акъла на Мечо. Не изглежда глупав, от любов ще да е, ама да вземе малко по-мъжки така да каже някоя дума.
Точно това казват снимките "паднаха ни едни пари и не можем се зАпрем". Като циганите- "Аху, ихо и после тихо". Много жалка история- кралица Тоца да погледне Летисия, Кейт, Рания и пр, за да види как се облича и държи една истинска кралица, до момента наша Тоца го докарва до шут само.
Странно ми е, че Мечо не само не укротява изявите ѝ, ами и дори участва в тях. Би трябвало да мисли повече за инвестиции, по-малко за дранкулки, защото този пир по време на чума е към края си.

# 721
Риана - тук ще замълча.
Скрит текст:

# 722
Сега така до 9 месец ли ще и гледаме тумбака?

# 723
В този студ, коя майка ще излезе по гол корем? Аз бих се притеснявала, че на бебето ще му е студено

# 724
Като гледам БАтинкови носят един размер обуща, тоя харчАлък не е случаен. Ще си ги менкат, не са прости, спестовни са.

# 725
На Мечо първи брак ли му е с Тоца? Други жени? Деца?

# 726
  • софия
РД на Александа. И втората Бачорска е била. С Ваня Щерева са първи дружки.
Скрит текст:
Реа, що за въпрос? Разбира се, естествено е първи. Първи за всичко - първи брак, първи и единствен най-рус бест, първа любов Тоца.

# 727
На Мечо първи брак ли му е с Тоца? Други жени? Деца?

Анатема! Какви са тези приказки!!!

# 728
Вие ме втрещихте с коментарите за Кобилкина. Изобщо нямах представа, че е толкова популярна и че "семинарите" ѝ са наистина посещавани. За мен тя е била досега едно Инстаграм куку с твърде много свободно време. Как е възможно да има толкова много жени на средна възраст (средна!) без капка себеуважение и самопознаване. На тази възраст! В искрен шок съм, честно ви казвам!

Може ли да споделите заглавието на филма за тиндърския измамник?

Ама Батинката що го наричате Мечо, бе хора? Мечо не беше ли друга звИздЪ?

# 729
Бати също се е уредил с чифт папуци 👞👞
 Сигур са били комплект на прИмоция  🤔
Скрит текст:
Такива чехли, да мъ прощава госпожата, са по пазара по 3 лв.
Иначе някой предложи да я игнорираме, защото тя от нашето внимание се храни.

# 730
  • Бургас
Ох,недей,че ще снима пак касовите бележки!

# 731
Александра не бяха ли си някакви кумове с Джулкини Ганини?Нещо в последно време май не са в приятелски отношения? 
   Тоцка може да дарява за някоя кауза,ама тайно. Сигурно не иска да парадира с това./а дано,ама надали./

# 732
Риана - тук ще замълча.
Скрит текст:

То след Лизо, вече няма какво да ни учуди.

# 733
Ми и Риана като Салма- от циганското не могат да избягат.

# 734
Тоцка е написала:

What about the Style, dear Tots?

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 06:01 от sourit

Общи условия

Активация на акаунт