Звездни компромати - Февруари'22

• 294 306
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 855
JLo е много сладка с тази рокля. Стои и страхотно.
Другата Дженифър-Гарнър, очаквах да я видя пак с разпуснати дънки и маратонки. Изглежда чудесно, но какви са тези безумни ръкавици.....
Хелън Мирън-уникална е.

# 856
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Явно няма, доброволно са дадени парите. А сега бодигардът му ще съдел продукцията за нанесени щети 🙄🤔
Да, но жените са били подведени... Въпреки, че както казваш ти, ако е някои беден и безперспективен човек, няма да види и стотинка.

# 857
как добре се замогнахме по време на пандемията!
Нормален мъж това няма да го допусне, същият сельо е и той.
🤢
Абсолютно съм съгласна. От Лещен преди 1 година до Картие и Дубай, и нова къща?! "Гол" като църковна мишка го е взела Това, а той сигурно е срамувал в ъгъла,е няма за палта. Ето сега се замогна и ще показват до пръсване.
Да не говорим, че са супер смешни,  защото ако искаха да демонстрират чак толкова пари, има къде, къде по-скъпи бижута, дрехи и курорти.

# 858
Чух по БТВ, че групата Б.Т.Р е създадена в едно междучасие в Класическата гимназия преди години.
Кои от музикантите са учили там някой знае ли?

# 859
Жан Рено и румънската му съпруга
Скрит текст:

Стинг и Брук Шийлдс
Скрит текст:

Леонардо ди Каприо
Скрит текст:

Патрик Суейзи
Скрит текст:

Синовете на бийтълсите
Скрит текст:

Брат Пит
Скрит текст:

Шон Конъри
Скрит текст:

Супермоделите на 90те
Скрит текст:

Робин Уилямс
Скрит текст:

Мила Йовович
Скрит текст:

Елвис
Скрит текст:

Дани Де Вито
Скрит текст:
Шер
Скрит текст:

Кралица Елизабет
Скрит текст:

# 860
  • Варна
как добре се замогнахме по време на пандемията!
Нормален мъж това няма да го допусне, същият сельо е и той.
🤢
Абсолютно съм съгласна. От Лещен преди 1 година до Картие и Дубай, и нова къща?! "Гол" като църковна мишка го е взела Това, а той сигурно е срамувал в ъгъла,е няма за палта. Ето сега се замогна и ще показват до пръсване.
Да не говорим, че са супер смешни,  защото ако искаха да демонстрират чак толкова пари, има къде, къде по-скъпи бижута, дрехи и курорти.
Е, това не е вярно, разбира се. Преди Тоца е бил шеф на голяма частна болница в София, след което става директор на фирма за търговия на едро с медицински консумативи и други подобни неща.

# 861
Какъв шеф, какви 5 лева Joy
Нали се пише адвокатка някаква и работеше в адв.кантора....
В болниците влезе след като съпружето я назначи.

# 862
  • Варна
А, извинявай, от изречението след болднатото реших, че говориш за Батинков.

# 863
Всички мацки, които са се вързали на Симон в Тиндър са си откровени златотърсачки. Онзи им пише две изречения, изпраща им билет и те веднага готови да отлетят и да си легнат с него. Аз не успях да им съчувствам, защото и измамника Симон е хищник, но и тези жени бяха хищници с изпити от меркантилност мозъци.

# 864
А, извинявай, от изречението след болднатото реших, че говориш за Батинков.
Извинявам се, че съм написала така объркано. Но то важи и за него. Шеф, шеф, ама не я водеше по-далече от Копривщица и къде още беше. Само тук се мотаеха и из гръцко през лятото. Сега изведнъж се видяха в пари и глада в тях се обади - нападат като невиждали. Типични "новобогаташи"...

# 865
Е, как, особено известен е с чорапите си Simple Smile
Скрит текст:

Сега известен и като “the chicken” - “страхливеца”.

Стана ми интерсно защо е така?

Защото се крие от диалог с протестиращите, вместо това ги обижда. 
Казват, че дори си е измислил, че е бил “контактен”, за да се “изолира”, т.е. да се скрие от народа.

# 866

Едва ли някога е влизала в съд тази адвокатка. А да не коментираме как един известен български професор, вече на преклонна възраст я разнасяше със себе си по университетите и я "предлагаше" да я зачислят като докторант...Scream В този, където пряко имам наблюдения не се случи, знам, че после още се пробваше поне година, но явно безуспешно. Представяте ли си я Тоца-учен, доктор, преподавател Simple Smile По същата схема я набутаха в един арбитраж като арбитър. Разбира се арбитражът не е от работещите и никой не разчита на нейните умения, но е там /поне до скоро беше/.

# 867
  • София
Не мога да повярвам, че не са взели големи хонорари от Нетфликс жените измамени от Саймън/Шимон.

# 868
  • Glasgow
Скрит текст:
Маколи Кълкин с жена си и бебето ❤❤❤ много обнадеждаващо ми действат, щом той успя да стъпи на краката си (имаше момент, в който изглеждаше като Ейми Уайнхаус в последните и месеци)значи всеки може.

# 869
Скрит текст:

Едва ли някога е влизала в съд тази адвокатка.
А да не коментираме как един известен български професор, вече на преклонна възраст я разнасяше със себе си по университетите и я "предлагаше" да я зачислят като докторант...Scream В този, където пряко имам наблюдения не се случи, знам, че после още се пробваше поне година, но явно безуспешно. Представяте ли си я Тоца-учен, доктор, преподавател Simple Smile По същата схема я набутаха в един арбитраж като арбитър. Разбира се арбитражът не е от работещите и никой не разчита на нейните умения, но е там /поне до скоро беше/.

Тоцинка се е стиснала за 2-3 хиляди за свободна докторантура ли?... Тц, тц...
Помня, че още по времето на руснака се хвалеше с някаква публикация, беше нещо за брачни договори, още тогава си помислих, че ще се бута за докторант.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 13:55 от EmmaT

Общи условия

Активация на акаунт