Звездни компромати - Февруари'22

• 295 036
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 020
Могат да изглеждат по - нежни ако са мн слабички, иначе стават кобилести.

# 1 021
  • София
Като висока жена с висока дъщеря мога да кажа, че не ни е и целта да изглеждаме нежни. Силната страна ми е ръстът и ефектът е да съм жена тип амазонка. Няма как да съм крехко миньонче.  Все едно една пищна мадама да се опитва да изглежда като лолитка. Или слабичка, андрогинен тип, жена да се старае да го докара на София Вергара.

# 1 022
Дъщерята на Вергов изглежда много състарена.

Адел трябва спешно да си смени гримьора.

Анджелина защо все ги влачи тези деца за ръка, не са на 5г. Мисли, че ще и избягат ли, какво...

# 1 023
The only one, много ми хареса подборът ти от снимки. Ето такива постове обичам в тази тема! Продължавай все така!

Крис Пайн не бих го познала с тази брада!   Дали е за роля?

# 1 024
На Стефани Обадяру ѝ разглеждах снимки в Инстаграм и мисля, че с къса коса изглежда много добре и от Нова можеха да наложат такъв образ с къса коса, естествено излъчване, младежки дрехи, за да има разнообразие. Но не, гледаме едно момиче с перуки и кифленски дрехи, на което екзотичното излъчване е изцяло затрито и лъха на поредната кифла.

# 1 025
Като висока жена с висока дъщеря мога да кажа, че не ни е и целта да изглеждаме нежни. Силната страна ми е ръстът и ефектът е да съм жена тип амазонка. Няма как да съм крехко миньонче. 
Моето изказване е от моите 178см! Simple Smile С фина костна система съм и никога не съм чула за себе си определението - груба. Та целта е да изглеждаме женствени, което включва и нежността. Защото в крайна сметка сме жени, не можем да избягаме от природата си. Когато е дребна и да е груба никой не я приема насериозно, но когато има и един такъв ръст е доста плашещо-хората бягат. JoyНе споря, говоря от личен опит.

# 1 026
Стана ми любопитно как изглежда обсъжданата синоптичка без перука. Според мен е красива:
Скрит текст:

# 1 027
  • Glasgow
Много е красива на тази снимка (не съм я гледала по тв).

# 1 028
  • София
Бионсе
Скрит текст:
Машин Гън Кели
Скрит текст:
Холзи
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Джена Дюън
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Уил Смит семейно
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Марк Уолбърг
Скрит текст:

# 1 029
Абе да бе, пият щото гадните им жени... Няма начин все някой друг да е виновен. Като не е наред, поделяш непрежалимите милиони и се развеждаш. Абсурд да намирам оправдания на пиещи и биещи.
Не мога да вземам страна, защото никой от нас няма дори и представа за характера на Анджелина и Брад, нито Бен, нито Дженифър, нито никоя. Но. За мен мъж, който е алкохолик и пуши трева вече е напълно достатъчно да не става за съпруг и баща. Да се лекува и тогаз да се обади. Жените как събираме деца и квот може и заживяваме наново, трудно-лесно. Тези крехки раними мъже седят, страдат и пият. Айде холан.

Дъщерята на Вергов, аз я виждам дете, от моя гл.точка. Та от тази ми позиция е свежо дете, то вчера завърши. Аз като се сетя как съм се обличала и гримирала на 17-18-20 ехеее:) Тепърва ще търси стила си, ще се променя. Ами на баща си ще си прилча на кой:) Хубаво дете. Като я сравня с Гери-Никол даже е мноого приятно дете.

На мен пък е мило, че Анджелина ги държи за ръка. И аз държа мама понякога, дърта съм вече:) Даже и свекърва ми, понякога. Татко пък винаги като ходим заедно. Децата си ги държа също. Мило ми е, приятно ми е, харесва ми да докосвам най-любимите ми хора Heart

Сладки са ми Орландо и Кейти с бебето:)))

Бионсе е смешна Sweat Smile

# 1 030
Явно критерият да водиш прогноза за време е да вееш дълги коси като в латиноамерикански сериал.
С къса коса и подходящ стил на обличане това момиче щеше да е супер, разбира се и ако можеше да представи добре прогнозата. Ама с перуката и с тези дрехи го докарва на кифла от махалата повече.

# 1 031
  • софия
По някаква причина, която не мога да прозра, новата бременна синоптичка я обличат грозно от самото начало. И днес я гледам с някаква рокля с v образно деколте и подмушната игла да го приберат. Изобщо при нея стилът липсва във всичко.
Скрит текст:

# 1 032
Аз когато я гледах за пръв път, мислех, че  от Нова правят някаква пародия.

# 1 033
Абе много феминистки, много нещо, обаче е факт, че деца, израстнали без бащина фигура, са по-назад със самочувствието и емоционалната интелигентност и знания. Мъжете често си дават сметка за това и не искат да оставят децата си. Тия заключения с големия черпак, че само мъжът е виновен, допринасят за проблема. Глория - “силната” жена и нейният матриархат, Мария и нейният матриархат….  Такива жени нямат добър брак. Друг е въпросът, когато хората, които се женят, действително се оказва, че не са един за друг.

Синоптичката на Нова е много хубава на снимката от фотосесията. Стилистите на Нова нямат никакво въображение.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 12:29 от Linda*kiss

# 1 034
При Афлек пиенето е и наследствено, баща му е алкохолик, брат му също е с проблеми. В интервюта е казвал, че пиел по една бутилка уиски всеки ден на дивана. Затова се радвам, че жена му се е отървала.

На Брад му било скучно с Анистън, защото не се интересувала от архитектура като него... Това съм запомнила. И той е един въздух под налягане с претенции за дълбочина, е, с Анджелина сигурно не му е било скучно и сега продължава да не му е...

Общи условия

Активация на акаунт