Звездни компромати - Февруари'22

• 296 946
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 005
Много трудно се намира хубава перука с дълга коса. Аз търсих за себе си и сигурно обиколих 20 магазина, докато намеря една , с която трябваше да отида на фризьор да я оформи.

# 1 006
  • София
Джорджина ми харесва за името на бебка,макар  Роналдовица да не я харесвам.Да е здраво бебето и с много късмет в  живота!

# 1 007
  • София
Е, преживяхме Уляните и Анатолийовците, та и тези ли имена ще преживеем. Моди. Никой не плаче за Пенка, Куна и Първан като възможни имена, та да приемем, че всяко поколение с имената си.

# 1 008
  • София
Адел
Скрит текст:
Ан Хатауей
Скрит текст:
Блейк Лайвли
Скрит текст:

с жената на Хю Джакман

със сестра ѝ
Райън Рейнолдс
Скрит текст:

Синтия Никсън
Скрит текст:
Маришка Харгитай с мъжа ѝ
Скрит текст:
Ал Пачино си танцува по улиците. Сладур.
Скрит текст:
Катрин-Зита и Майкъл Дъглас
Скрит текст:
Анджелина
Скрит текст:
Виктория Силвстед
Скрит текст:
Крис Пайн
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:

# 1 009
  • До морето
Ох, Захара колко я чаках да стане красавица, такова изписано дете беше.

Непиенето на Иван е още по-странно с това, че жена му се налива от сутринта. Който се е сблъскал със сериозно пиещи знае колко е важно да не се консумира около трезвеника, особено вкъщи.
Отнавна се говори, че братът на Ирини има общо с отказването на Иван. Някакви хипнози и внушения се споменават. Ако е вярно, не знам защо този човек не е станал милионер досега.

# 1 010
Петък е 😊

# 1 011
Зейнеб с тоя домашен екип напълно успешно може да си води предаването и от хола. Ники Илиев е обект на нервното и кикотене.

# 1 012
  • Пловдив
Защо това име не разбирам? Защо на таткото и то това неблагозвучно име. Но вече на нищо не ме изненадва.  След 10г. ще имаме калсове пълни с Жоржина, Амая, Ая, Ивиан, Ианик, Ириан(последните трима са братя), Доминик, Еди, Кай 😜. И сигурна една Гергана ще бъде със супер странно име за децата, не си ли е една сричка.. 😒

Ами колелото се върти и нещата се повтарят. Споменавала съм и друг път, преди години като говорех на децата за Панчо Владигеров те ме попитаха какъв е той по народност. След като им казах, че е българин се учудиха "ама какво е това име Панчо?". Отговорих "българско, не сте ли го чували, кои имена според вас са български" и получих отговори от рода Симона, Никол, Ивона, дори и Майкъл. Та нищо чудно да стане така и с Гергана, Росица, Радостина и много други.

# 1 013
  • Glasgow
Скрит текст:
Орландо и Кейти с бебето 🥰

# 1 014
Алена започва изобщо да не ми харесва. Красиви черти (на баща си, не че и майка не е хубава), но това, че е и висока трябва нещо да стори да омекоти малко тази визия. Изглежда груба. С тези скейтове и малко мъжко поведение не ѝ прави услуга. Изцяло копира тате и като изказ и едно непукистко поведение с провлачен говор и груб глас. Да, но тя е жена и толкова млада, нищо нежно и момичешко няма в нея.

# 1 015
Никога не съм я харесвала, за мен е доста грубовата.
И се облича малко странно за моите представи.
А майката и бащата са хубави, как така е станало ...

# 1 016
Ами тя в лице е хубава - цяла Вергов. Но е взела неговата височина и той постоянно с нея и я учил на мъжки спортове и ето го резултата. Пък, както казах и го копира и се старае да е арт, различна и прочее, нещо като Мила Робърт. С артистични родители се стараят да са като тях, да поддържат имиджа, но са още много млади и не им отива.

# 1 017
  • До морето
Прическата на показаната снимка е кошмарна. За Верговата щерка говоря. Прибавя й 15 години, поне. Като е с права коса и ежедневно облекло е даже миловидна

# 1 018
Дъщерята на Анджелина хич не ми харесва, каква е тази синя коса..

Райън Р. ако се обръсне ще е по - хубав.

Гримът на Адел много я състарява, има нужда от едни по - светли вежди, едно по - розовко червило например.

По - добре Джорджина да я бяха кръстили, отколкото Жоржина, но да им е здрава, на Емилия щерката.

Пиенето, пушенето и т.н могат да се откажат, когато човек сам го реши, за себе си да го направи и има силна воля. В повечето случаи не са виновни другите, жени, мъже.
Тоест Ванко ако реши да пие, дали с Вихра или Ирина, ще го прави. Е, подкрепа е нужна, но той ако си намира оправдания, с която и жена да е, все тая.

Относно водещата на времето, с една хубава заплата, каквато взима, смятам, че не й пречи да си купи хубава и естествена перука.

# 1 019
Ами тя в лице е хубава - цяла Вергов. Но е взела неговата височина и той постоянно с нея и я учил на мъжки спортове и ето го резултата. Пък, както казах и го копира и се старае да е арт, различна и прочее, нещо като Мила Робърт. С артистични родители се стараят да са като тях, да поддържат имиджа, но са още много млади и не им отива.

Наскоро осъзнах, че всъщност Мира Роберт е доста висока и за това изглежда леко груба. На високите жени не им е лесно да изглеждат нежни и финни.

Общи условия

Активация на акаунт