Звездни компромати - Февруари'22

• 296 954
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 990
  • Sofia
Tита
Скрит текст:

Почти на една възраст,но Верговата дъщеря изглежда като майка на другото момиче/и двете участват в”Петя за моята Петя”/
...приличат на Пипи и Аня 🙄
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 00:34 от Doli

# 991
Ох, тия задници са навсякъде!
Гарнър изглежда скучна, чистичка, примерна. Нищо, Джей Ло ще го хапне.

# 992
Разбира се, че една жена може да бъде лоша.
Не съм чувала какво е коментирал. Всъщност това, което съм чувала е самопризнания, че е пияница и комарджия и много го е срам пред жена му и децата му. Но, че е лоша или го е тормозила - не. Гарнър изглежда свястна, за мен в тази двойка проблемния е той - с щенията и зависимостите си. Иска му се да е читав, ама отвътре друго му идва.

Всеки има право на впечатления и мнение.
Моето е че Бен изглежда като човек с трудности, но и Гарнър изглежда повърхностна и от типа жени, които им влиза през едното ухо и излиза през другото и си гони пайовете и домашните на децата и брака като имидж.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 00:34 от Linda*kiss

# 993
Брад беше обяснявал някъде, че и по времето на брака си с Анистън също не е спирал да пие. Било му скучно. С Анджелина пиел, щото тя пък била психо. Бен Афлек пък пиел, щото не искал да е женен повече за тая лоша жена. То алкохолизма винаги си намира причина.

Като в "Малкия принц"
- Защо пиеш?
- За да забравя
- Да забравиш какво?
- Да забравя че ме е срам
- От какво те е срам?
- От това, че пия.

Аз чета този цитат съвсем различно като смисъл.
Факт е, че Бен и Брад са признали, че пият. Факт е, че нито Бен, нито Брад са доказани насилници.
Факт е, че водещият Иван спря да пие с жена 2.
Заключенията всеки може да прави сам за себе си.
За мен Иван е истинска мистерия. Винаги съм мислила, че злоупотребата върви с доста тежки вътрешни драми и както други вече писахте дали заради жена 1 или жена 2 или работата и да паднем и да бием все ще се напием. То поводи и причини много. Само че Иван наистина доста време вече не пие. Не съм запозната лекувал ли се е или само Стрина му бае?

# 994
Преди месец една съфорумка ви каза,че са ментаци на Тоца чантите ама вие не.
Човек, който почива в Курумба, не може да си позволи 3 шанела и 5 диора на месец, повярвайте ми. На кратко : почивката ѝ на Малдивите струва колкото 1/2 Шанел чанта. Не излизат сметките.

# 995
Tита
Скрит текст:

Почти на една възраст,но Верговата дъщеря изглежда като майка на другото момиче/и двете участват в”Петя за моята Петя”/
...приличат на Пипи и Аня 🙄
Скрит текст:

И аз ги гледах за малко … много са различни като структури ..: едната нежна , слабичка , а другата едра и грубоватичка. То се вижда и в големината на главите Simple Smile
По спомени,  като че ли майката на Верговата щерка е някак по-нежна и деликатна … дъщерята определено не се е метнала на нея.

# 996
Да, има мъже които пият с една жена и не пият  с друга. И не е само Иван. Има жени, които с психическия си тормоз, са причина мъжът да пие. Има и такива при които тормозът не е само психически, но и физически. И това че сме в женски форум, няма да ме накара да сложа розови очила.

# 997
  • Бургас
На Бай Мухъл все жена му му е виновна.

# 998
  • София
Преди малко отново гледах синоптичката Стефани по Нова и вярно, че коремчето е станало доста добър размер и вече не изглежда като преяла, а съвсем бременна. Аз се дразня от нея и не я отразявам, та съм пропуснала момента с растежа.
Чудя се каква е цената на една перука от естествета коса, за да й се налага да носи такива като от Джъмбо. Стои ужасно на главата й и личи от километри, че е перука.
Вчера някой питаше защо изобщо носи перуки. Обяснението е просто - заради  гена, при който косите са много къдрави, а косъмът трудно расте и много се къса. Масово чернокожите жени носят перуки или изкуствени плитки. Цял живот се занимават с това, за мен си е направо ужас.

# 999
Преди малко отново гледах синоптичката Стефани по Нова и вярно, че коремчето е станало доста добър размер и вече не изглежда като преяла, а съвсем бременна. Аз се дразня от нея и не я отразявам, та съм пропуснала момента с растежа.
Чудя се каква е цената на една перука от естествета коса, за да й се налага да носи такива като от Джъмбо. Стои ужасно на главата й и личи от километри, че е перука.
Вчера някой питаше защо изобщо носи перуки. Обяснението е просто - заради  гена, при който косите са много къдрави, а косъмът трудно расте и много се къса. Масово чернокожите жени носят перуки или изкуствени плитки. Цял живот се занимават с това, за мен си е направо ужас.
Аз бих искала да я видя с нейната си коса
Обожавам естествено къдрави коси Simple Smile

# 1 000
  • София
Ради, ти може да искаш, но косата да й е 5 см дълга. Повече са така.

# 1 001
  • София
Преди месец една съфорумка ви каза,че са ментаци на Тоца чантите ама вие не.
Човек, който почива в Курумба, не може да си позволи 3 шанела и 5 диора на месец, повярвайте ми. На кратко : почивката ѝ на Малдивите струва колкото 1/2 Шанел чанта. Не излизат сметките.
Сигурно са я букнали преди да влязат милионите Grinning

# 1 002
По-добре с 5 см коса, отколкото с това недоразумение на главата. Явно от Нова си мислят, че внасят някаква екзотика, ама за мен чувството е съвсем друго.

# 1 003
Разбира се, че една жена може да бъде лоша.
Не съм чувала какво е коментирал. Всъщност това, което съм чувала е самопризнания, че е пияница и комарджия и много го е срам пред жена му и децата му. Но, че е лоша или го е тормозила - не. Гарнър изглежда свястна, за мен в тази двойка проблемния е той - с щенията и зависимостите си. Иска му се да е читав, ама отвътре друго му идва.

Всеки има право на впечатления и мнение.
Моето е че Бен изглежда като човек с трудности, но и Гарнър изглежда повърхностна и от типа жени, които им влиза през едното ухо и излиза през другото и си гони пайовете и домашните на децата и брака като имидж.

Последното нещо, което бих казала е, че е повърхностна. Бих го казала за Джей Ло. Жена, която има 1000 брака и на 54 години, вместо да стои да си гледа семейството се снима по задник 😀 но на нея й прощавам
Дженифър Гарнър беше подкрепа на Бен, дори когато всички го мразиха в Холивуд и беше нещо като канселиран. Не си спомням много подробности какво точно се беше случило. Спомням си, че беше казвала, че той е най-брилятния човек във всяка стая, в която влезе, но когато положението е лошо, е наистина много лошо (каквото и да означава това)
https://www.celebitchy.com/473076/jennifer_garner_covers_vf_ben_ … rson_in_any_room/
It was a real marriage. It wasn’t for the cameras. And it was a huge priority for me to stay in it. And that did not work. I didn’t marry the big fat movie star; I married him. And I would go back and remake that decision. I ran down the beach to him, and I would again. You can’t have these three babies and so much of what we had. He’s the love of my life. What am I going to do about that?
He’s the most brilliant person in any room, the most charismatic, the most generous. He’s just a complicated guy. I always say, When his sun shines on you, you feel it.’ But when the sun is shining elsewhere, it’s cold. He can cast quite a shadow.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 08:27 от Little heart

# 1 004
Защо това име не разбирам? Защо на таткото и то това неблагозвучно име? Но вече нищо не ме изненадва.  След 10г. ще имаме калсове пълни с Жоржина, Амая, Ая, Ивиан, Ианик, Ириан(последните трима са братя), Доминик, Еди, Кай 😜. И сигурно една Гергана ще бъде със супер странно име за децата, не си ли е една сричка.. 😒

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 14:04 от AglayaDreams

Общи условия

Активация на акаунт