Звездни компромати - Февруари'22

• 296 948
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 975
Стрелям в тъмното - Тита? Гери-Н.?

# 976
Може да не е физическо насилие, обиди, заплахи, агресивно поведение, викове... всичко това, не може да се докаже с медицинско свидетелство. Анджелина беше казвала в едно интервю, че са и трябвали години за да вземе това решение. И то заради децата си. Тя самата смятам, че преживя много трудно раздялата с Брад.
(Зло)употребата с алкохол, не винаги значи, че има насилие и агресия, но е много по-лесно човек да си позволи да се държи така, сред като ги е употребявал.

# 977
  • Варна
Никито Илиев уж се чуди на коментарите в мрежата за въпросния билборд.
Скрит текст:

# 978
Ох, колко скучен чичо е Ники Илиев.

# 979
Ами не знам, за мен фактът че някой пие е крайно недостатъчен, за да ме убеди че същият е и насилник. Ако се стигне до съд, ще е нужно много повече и ако има само това, ще й кажат да затвори вратата след нея. Не им следя драмите на двамата, но и Анджелина я хапе кучето.

# 980
  • София
Ники беше симпатяга като младеж. Но грам харизма няма! Има мъже/жени които наживо спират дъха, толкова силно излъчване имат. И това не е само до външен вид.

# 981
Ники Илиев като млад излъчваше скука и празноглавие. Имаше едно предаване по прохождащата тогава ТВ7 мисля, водеха заедно с Яна Маринова двамата нещо като "на кафе". Яна тогава много се напъваше и простееше, а Ники до нея само мълчеше и мигаше с очички като кукла без мозък и душа   Сега пък си е понапълнил главата с клишета от книжки тип ала Шарма и ръси мъдрости при бай ви Тотю, защото само Тотю на няколко чашки уиски може да изтърпи подобна скука.

# 982
Аз Ники Илиев дори сега, няма да го върна, пък нека е скучен 😀

# 983
  • Rock & Roll feeling ...
Че Брад е ударил Мадокос, Анджелина казала ли го е някъде черно на бяло?
Или е предположение някакво?

Анджелина е много себична и обсебваща жена, може да е красива ( и ветераните в темата знаят, че харесвам визията й ), но като характер е пълно психо. С красота се свиква, важна е душичката, характерът, ако ще споделяш с някой добро и зло... Сигурна съм, че в основата на алкохолизма на Брад е емоционално неудовлетворение, в основата на което е психопатията на Джоли - във всякакви аспекти.

# 984
Бебето на Емилия и Башур е кръстено дословно на него - Жоржина.
Скрит текст:

# 985
Брад беше обяснявал някъде, че и по времето на брака си с Анистън също не е спирал да пие. Било му скучно. С Анджелина пиел, щото тя пък била психо. Бен Афлек пък пиел, щото не искал да е женен повече за тая лоша жена. То алкохолизма винаги си намира причина.

Като в "Малкия принц"
- Защо пиеш?
- За да забравя
- Да забравиш какво?
- Да забравя че ме е срам
- От какво те е срам?
- От това, че пия.

# 986
Брад беше обяснявал някъде, че и по времето на брака си с Анистън също не е спирал да пие. Било му скучно. С Анджелина пиел, щото тя пък била психо. Бен Афлек пък пиел, щото не искал да е женен повече за тая лоша жена. То алкохолизма винаги си намира причина.

Като в "Малкия принц"
- Защо пиеш?
- За да забравя
- Да забравиш какво?
- Да забравя че ме е срам
- От какво те е срам?
- От това, че пия.

Аз чета този цитат съвсем различно като смисъл.
Факт е, че Бен и Брад са признали, че пият. Факт е, че нито Бен, нито Брад са доказани насилници.
Факт е, че водещият Иван спря да пие с жена 2.
Заключенията всеки може да прави сам за себе си.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 00:10 от Linda*kiss

# 987
С Анистън пафкаше трева от скука.
А за Бен и Гарнър, какво? Тя е лоша ли? Нещо изтървах там.

# 988
С Анистън пафкаше трева от скука.
А за Бен и Гарнър, какво? Тя е лоша ли? Нещо изтървах там.

Една жена също може да е лоша. Не казва детайли, не я обижда,. В едно интервю казва, че не се е чувствал добре в брак с нея, а като в капан. Може просто да не са си пасвали като характери, но да е било по-неизгодно за него да се разведе. За мъжете е финансово, морално и имиджово по-неизгодно да се разведат в холивуд.

# 989
Разбира се, че една жена може да бъде лоша.
Не съм чувала какво е коментирал. Всъщност това, което съм чувала е самопризнания, че е пияница и комарджия и много го е срам пред жена му и децата му. Но, че е лоша или го е тормозила - не. Гарнър изглежда свястна, за мен в тази двойка проблемния е той - с щенията и зависимостите си. Иска му се да е читав, ама отвътре друго му идва.

Общи условия

Активация на акаунт