Звездни компромати - Февруари'22

• 294 307
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 260
Кейт Бланшет хич не ми харесва как остарява.

# 1 261
И на мен тия дни ми е доста приятно да влизам в темата, макар че се прекалява с коментарите за крокодила Гена.
За оправяне на вкуса една моя любимка

# 1 262
  • София
Дейзи ми беше много по-интересна, отколкото постовете за тоцка и задника на николета.

# 1 263
Една чаровница на 53г. Дж. Анистън.
Скрит текст:

# 1 264
  • София-в сърцата на моите деца
Бях писала в профила на Тоца във Фейса, че вместо да си показва кундурите наляво и надясно, да вземе да развие благотворителност. Поне с делата си да остане за бъдните поколения, а не с кундурите и бомбите си! И тя......ме блокира! Тоци, понеже четеш тук, вземи направи някое благородно дело! Иначе утре никой няма да те помни!

# 1 265
Вчера установих, че съм пропуснала новата тема. Днес наваксах всичките 80 и кусур страници, за да установя, че имаме нова краставица!

Интересна е дискусията за кралицата и образованието й.
На въпроса на образованието на бабите ни в 20те години отговарям - моята прабаба, родена 1922г. е учила до 4то отделение. Брат й е завършил училище (техникум, ако не греша). Тя е разказвала, че тогава мъжете са учили, жените долу горе до 4то отделение. Баба ми, родена 1942г, вече е завършила икономически техникум.

# 1 266
  • София
Той разговорът тръгна не точно от образованието, а от културата и интересите. Е, на кралицата са всеизвестни - коне и коргита.

# 1 267
Откъде дойде названието ‘краставица’, нещо ми се губи 😅
От някакъв виц, споделен в предишна тема по повод дискусия за онзи, чието име (за доброто на всички ни) не трябва да споменаваме.

# 1 268
# 1 269
Ели Гигова в последните си ТВ изяви вече се беше ошлайфала и водеше адекватно. Последно беше в БНТ. И изведнъж изчезна и стана асистент на евродепутат в Брюксел. Но на мен ми прави добро впечатление, че не афишира богатството си в социалните мрежи, което сигурно означава, че има акъл и добро възпитание.

# 1 270
Вергара и мъж са страхоотни!

Тоцинка на мен ми е забавна.

Темичката ни е клюкарска, разтоварваща. Ясно е, че е много по - приятно и не напрягащо да се посмеем на 3 снимки на Тоца, отколкото да скролваме 20 поста, 20 статии и клипове на М.Джексън.
ПП Аз М.Дж. го харесвам, но такава досада беше.
Сега без нея е чудесно и темичката върви без напрежение.

# 1 271
  • София
Аз пък бях поразена от изплуването на една бивша спортна звезда в огромен банков скандал в Швейцария. Бившата тенисистка Елена Пампулова е обвиняема по делото за мръсните пари на Брендо.
https://m.24chasa.bg/novini/article/10862993

# 1 272
Били Елиш, интересно ми е тази парка кой размер се води 😲
Скрит текст:
Риана си крие бременноста с огромно яке
Скрит текст:

Е, на кралицата са всеизвестни - коне и коргита.
Напротив, личния живот на английските кралски особи не се представя на "простолюдието" по традиция, там все още се поддържа класовото разделение на обществото. Съвсем различно е в Норвегия или в Монако или там другите дето още ги има из Европа, където всичко е на показ и кралските особи го раздават повече стил равенство и човек от народа.

# 1 273
https://www.instagram.com/reel/CZTQ5nqJ6wq/?utm_medium=copy_link

50 cent и жена, типична кифла като нашите.

# 1 274
  • На морето!
Включвам се и аз с моята баба- 24ти набор, градска, елегантна дама дори и в годините на мрачния соц, счетоводител с кабинет в къщата си, където си е носила работа извън работното време в предприятието, далеч от представата за необразована жена със забрадка и яре в скута.

И по темата- една българска красавица, звезда в спорта- Ерика Зафирова в Дубай (за оправяне на вкуса от последните некрасиви кадри на Кривата краставица от Дубай
Скрит текст:

Една истинска Кралица и споменатото корги
Скрит текст:
и Маги Сидеров, все по-мъжествена
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 20:50 от Rapariga

Общи условия

Активация на акаунт