Звездни компромати - Февруари'22

• 294 373
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 245
Това е само за дами, а за мъже няма ли оферта?

# 1 246
Послушала ви е за кафето и картието 😂
Сега очаквам любимият съпруг да бъде замъкнат на пазар за нови рокли, че онези от сергията в Китен не отиват на новия лайфстайл Sweat Smile
И чантата на заден план. Искам си PR хонорара.
Само посъветвах по-небрежно да е. Още малко има да се учи.

# 1 247
Мъжете имат оферта от Андреа. Но е само в онлифенс.

(Малко кофти хумор, в действителност мисля, че има нужда от помощ, но дотогаваа ай кант хелп ит)

# 1 248
Мо
Почти съм сигурна, че Тоца има назначен PR в темата 😁
  Момичета ,аз  мисля вече ,че това е някакъв фейк .Не е реално просто,колкото и да е изперкала Тоци . Най - най Съпруга все пак има бизнес , малко или много го познават в тези среди, служители във фирмата, приятели ,роднини .Не вярвам ,че може да си позволяват подобен цирк .

# 1 249
  • Балчик
Мо
Почти съм сигурна, че Тоца има назначен PR в темата 😁
  Момичета ,аз  мисля вече ,че това е някакъв фейк .Не е реално просто,колкото и да е изперкала Тоци . Най - най Съпруга все пак има бизнес , малко или много го познават в тези среди, служители във фирмата, приятели ,роднини .Не вярвам ,че може да си позволяват подобен цирк .
Много точен коментар. Сериозен бизнес, със сериозни партньори....и накрая заляти от всякъде с нелепи снимки и още по нелепи коментари...чуден ми е Съпругът!

# 1 250
То този бизнес на Батинкови ако им е паднал наготово (връзки, влияние, нахалство и т.н.), те едва ли могат да се усетят как да се държат като тежки бизнесмени. Наслаждават се на момента хората 😁
На мен Батинков ми изглежда като свят невидял и живял под похлупак, та добре, че са прищевките на г-жа Тоца да го влачи насам-натам, че да види и той малко свят. Не знам какъв е бил преди тя да освети живота му с височайшето си присъствие, но определено г-жата е по-отраканата според мен. Направо - вряла и кипяла 😃

Хванах края на интервюто с Михаела Стоичкова сутринта, мрънкаше, че без основание я титулували за "Кралица на голите снимки". А тя се снимала по бански, дете имала все пак, обидена е. Държеше се като примадона.
Някоя от вас гледа ли го цялото?

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 12:44 от Анонимен

# 1 251
  • Варна
Наоми Кембъл.
Скрит текст:

Линда Еванджелиста.
Скрит текст:

Клаудия Шифър.
Скрит текст:

Синди Крауфорд.
Скрит текст:

Дамиано.
Скрит текст:

Inna.
Скрит текст:

# 1 252

Хванах края на интервюто с Михаела Стоичкова сутринта, мрънкаше, че без основание я титуловали за "Кралица на голите снимки". А тя се снимала по бански, дете имала все пак, обидена е. Държеше се като примадона.
Някоя от вас гледа ли го цялото?

Гледах интервюто. Имаше го класическото оплакване, че хората я съдят че е дъщеря на известен, а не знаят колко врати се затварят за нея точно заради това. Говореше за следродилната депресия. Сериозна тема, но за съжаление цялостното впечатление е че Мика не е стигнала до особена зрялост в разсъжденията, или може да е, но да не може да се изрази - беден речник - такава една плоска и объркана. Разделили се с бащата на детето й. Не ми стана ясно тя какво работи. Ходила в Мексико, ама не на почивки, както я обвинявали, а на терапия при някакъв мексикански шаман (но не било ауаска).
С две думи - защо изобщо имаше ефирно време.

А Батинков сега като е “видял свят” пак е същият елементарник. То на първо време трябва акъл, после вече пътешествията може нещо да обогатят.

# 1 253
  • София
Не знам защо родителите на Антония не се влачат с тях както преди, но е ясно, че не искат да гледат внуче докато дъщеря им е на посещение в Париж за Св. Валентин.
Съмнявам се бабата и дядото да не искат да гледат внука си. Има родители, които водят децата си навсякъде с тях, в което не виждам нищо лошо. Дъщеря ми от съвсем малка е плътно с нас, където и да ходим. Поне на Тоца и мъж това е единственото, което им отчитам като плюс.

# 1 254
Тоци в Париж:
Скрит текст:

Можеше за Св. Валентин да са сами. Прекрасно е, че Бестко е с тях навсякъде, но за празника на влюбените можеше да не е на главите им. Буквално.
Скрит текст:
Кобилкина може да я ползва за пример в семинарите си!
Когато силно желаеш нещо, вселената те чува и ти го дава.
Насмогнаха се, нека се наиграят,  нека се налудуват... Преди година се снимаха само в Банско и в Гърция, ей ги на сега - преживяват душевен оргазъм.

Тоци, гледами и завиждами! Всичко е точно! Wink Показвай, доказвай,  нека видим ний кой е кралицата!🤣

# 1 255
Батинков, при все, че изглежда добряк, явно не прелива от интелект, щом с охота се включва в цирка на жена си. Държат се точно като рязко забогатели парвенюта.

# 1 256
  • Sofia
В опит да спра пускането и коментирането на едни и същи снимки на Батинкова на всяка страница: Новият вид на Никол Шерзингер

ПП. Дейзи ми липсва. И в темата видимо забелязвам реална завист към Антония, иначе не мога да си обясня детайлното й следене.

# 1 257
За тези, на които Дейзи им липсва - ще ви мине, това е Стокхолмски синдром Joy
Днес гледах Опра и асистентка. Питаха всички приятели как се чувствал Петьо Петков Шайбата като загубил майка си. Много грозно, според мен.

# 1 258
Дейзи на мен не ми липсва. Наслаждавам се на темата от няколко дена насам.

Поне можем да сме сигурни, че Тоци е по любов с Батинков. Човекът стана милионер след като вече бяха семейство. Пък и се мисля, че му влияе по-добре, отколкото Мария на нейните мъже, които за отрицателно време спират да са милионери 😀

Чайник има яко гей вайб на последните снимки... направо е ужасен

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 14:43 от Little heart

# 1 259
Кейт Бланшет, Пенелопе Крус, Хавиер Бардем и Педро Алмодовар на наградите Гоя във Валенсия снощи:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

И много страхотни испански актьори Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт