Звездни компромати - Февруари'22

• 294 522
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
За англичанки стават! Мисля, че Кейт е най-хубавата от цялата им рода Simple Smile
Само дето нито една от тях не е англичанка 🤣.

# 1 231
Кейт е класа. Много я харесвам, не е типичната красавица, но е в отлична форма и винаги изключително елегантна.

# 1 232
Кралицата никога не е имала нужда от диплома от университет, да учи математика, физика, да знае език различен от английския. От съвсем малка е учила дипломация и преговори, за другото си има съветници. Резултатите са ясни; десетилетия наред една от първите международни срещи на всеки един американски президент (последните 13 или 14) или държавна глава от Г7 е да дойде на крака при Кралицата - дори и Тръмп. Брилянтни умения се изискват да си единствената останала релевантна в днешно време монархия, с която се съобразяват всички. Само за 2021 там се проведоха Г7, разширената среща на върха, Съмита за климата, на крака й дойдоха милиардери като Бил Гейтс, Безос и други. На всичкото отгоре 70 години е на трона вече, забранено е да показват политически пристрастия, агитации, каквото и да прави - прави го много добре, напук на липсващата диплома от университет и престижно бординг училище. и обвиненията, че е неука

Само времето ще покаже дали нейните наследници ще запазят силните позиции на монархията, или и тя ще се превърне като останалите монархии по-известни с марковите си тоалети, отколкото с влиянието си.

# 1 233
Ако образа на кралицата в сериала "The Crown" съвпада с това, което е в действителност - на мен ми стана симпатична.
Показват и това, че сама е настоявала да бъде обучавана допълнително на младини, за да не се чувства глупаво по време на разговор.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 01:45 от « Benedetta »

# 1 234
Кейт е класа. Много я харесвам, не е типичната красавица, но е в отлична форма и винаги изключително елегантна.
Елегантността й е по етикет и със сигурност не се облича сама

# 1 235
Аз пък се чудя вашите баби или прабаби, родени около 20-те години на 20 век много ли образовани са били и въобще колко образовани хора познавате от това поколение, някой да говори чужд език? Тя е била обучавана вкъщи в типичните за онова време порядки, изучавала е френски. До 1920 в Щатите жените не са имали право да гласуват, 1-2 години преди това получават право да гласуват жените в Англия и Холандия. За сравнение в България, това става 1937-38. Вие ми говорите за образованието на кралицата. Изключително нелепо изказване е това, че не била нищо особено. Може и да не е, но народът я обожава и жената успява десетилетия да издържи на стрес, политически скандали, множество монархически кризи. Независимо, че на нас ни изглежда едно бабѐ, изобщо не е случайна, какво остава пък за семпла или каквато там някой чул недоразбрал я нарече.

Хм, да ти кажа, прадядо ми, роден началото на миналия век, в едно неголямо село в Северна България е знаел стихотворенията на Шандор Петьофи наизуст и е учел на тях внучка си (майка ми). Така, че да не подценяваме българското образование и по това време.

# 1 236
Ronaldo
Скрит текст:

# 1 237
Рожден ден на сина на Жасмина и Ариф,
Тия женки как пък нямат една естествена усмивка, а само пози, пози, пози……
Скрит текст:

Мегън Фокс и мъж
Скрит текст:

Риана, облечена, Joy
Скрит текст:

Ииииии, тъй като днес е неделя, а утре пак  понеделник,  малко подготовка за предстоящата седмица Smirk
Скрит текст:

Пригответе се за нова доза снимки от града на Любовта!!!!
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 09:59 от alethea

# 1 238
  • София
Тази Антония е пълно куку.

# 1 239
Почти съм сигурна, че Тоца има назначен PR в темата 😁

# 1 240
Не знам защо родителите на Антония не се влачат с тях както преди, но е ясно, че не искат да гледат внуче докато дъщеря им е на посещение в Париж за Св. Валентин.

# 1 241
Аз пък се чудя, какво изобщо работят като са нон стоп някъде.
Живи и здрави да са...

# 1 242
Послушала ви е за кафето и картието 😂
Сега очаквам любимият съпруг да бъде замъкнат на пазар за нови рокли, че онези от сергията в Китен не отиват на новия лайфстайл Sweat Smile

# 1 243
Поне няма да пее,,,,, отиваме на кОпооооннннн!!!!! Joy

ДаваМ се под наем !!!  Божееее

# 1 244
Поне няма да пее,,,,, отиваме на кОпооооннннн!!!!! Joy

ДаваМ се под наем !!!  Божееее
Бързайте, че свършиха хубавите места за по 2 седм 1900 евро.
Също и приятелската разходка е много изкушаваща, така да имаш шанса да си поговориш с такъв човек, кой знае как ще се обогатим. Но аз мога да Ви предложа контраоферта, проучвате къде се събират лудите на вашия квартал, отивате там и се поразхождате с някого приятелски, поговорите си малко, същият ефект ще постигнете.

Общи условия

Активация на акаунт