Звездни компромати - Февруари'22

• 294 196
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 335
Стана ми интересно какво символизира татуировката на Сашо Кадиев.
Скрит текст:

# 1 336
  • Glasgow
Следя една страница във Фейсбук за хора борещи се и преодолели зависимост и има материал как на супербоул тази година ще има изпълнители, които се появяват след години борба със зависимости - Мери Джей Блайдж и Еминем. За нея не подозирах и се чудих къде изчезна, харесвам я като изпълнител.

Калина Паскалева в отлична форма (лятото я коментирахме тук колко е напълняла)
Скрит текст:

# 1 337
  • Варна
Една актриса май ги раздели Ники и Саня, така пишеше.
Даяна Ханджиева, беше и във Фермата. На мен ми е ужасна.
И на мен!
Не мога да разбера какво й харесват на това момиче.
Гледах е малко в първите серии на Наследници ли се казваше, е не, заради нея спрях да го гледам.

# 1 338
  • Sofia
Супер боул шоуто с всички легенди, жестоко

# 1 339
Всички масово шерват снимки и видео от снощният Супербоул в ИГ, а наша Джей Ло е сложила видео от преди 2 години когато беше нейният пърформанс. То пък толкова да е самовлюбена тая жена...

# 1 340
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Всички масово шерват снимки и видео от снощният Супербоул в ИГ, а наша Джей Ло е сложила видео от преди 2 години когато тя имаше пърформанс. То пък толкова да е самовлюбена тая жена...
Simple Smile Ааа, и още може.

# 1 341
  • София
Янтра, какво съвпадение - дядо ми също беше набор 25 и е завършил счетоводство в Свищов. Като нищо може да са се познавали с твоя дядо. Blush

Понеже отворихте дума за Супербоул - много харесвам шоуто на Крис Мартин/Бруно Марс и Бионсе. Често го гледам. И на краставицата шоуто, но той пее на плейбек.

# 1 342
Понеже снимките на г-жа Тоца ми се навират сами не само тук, но вече и в много сайтове, сега като се загледах, май е изкарала палтенцата от руската епоха 😃
Тати Бати, ако четеш, да знаеш, че е под честта и достойнството ти да се облича с наследството от бившия й 😆 Стягай се и купувай Шанелите, празник е все пак!

# 1 343
Очаквам днес Краставицата да избухне в лИбовен перформънс😁
Честит Свети Трифон или Амуров ден на всички споделени, уважени прекрасници и на нас/вас уважаеми глигани в анцунзи(я съм в кюпа) 💕💕💕

# 1 344
Във двойката Саня и Ники, винаги ми е била пп противна Саня, защото играеше в един сериал заедно с него, но толкова флегматично говореше и играеше, че беше пълен ужас. Обаче след едно предаване на Папараци май беше, гледах как Саня плаче за него, беше съкрушена за раздялата им, то си и личеше, а той стоеше като дърво без никакво чувство. Та от тогава той ми е много анти. Мисля, че на него мама много му обърква нещата и дано заради нея не си остане сам в живота.

# 1 345
  • София
Super Bowl 2022:

Еминем
Скрит текст:
Снуп Дог
Скрит текст:
Кристи Бринкли
Скрит текст:
Синди К. с мъжа си
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Мери Джей Блайдж
Скрит текст:
Лизо
Скрит текст:
Карди Би и Офсет
Скрит текст:
Доджа Кет
Скрит текст:
Ребел Уилсън
Скрит текст:
Меган Дъ Стелиън
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:
Чарлийз Терон
Скрит текст:
Джей Зи и Блу Айви
Скрит текст:
Скалата
Скрит текст:
Оливия Родриго
Скрит текст:
Шон Мендес
Скрит текст:
Софи Търнър и Джо
Скрит текст:
Юсейн Болт и Линдзи Вон
Скрит текст:
Крис Тъкър
Скрит текст:
Дрейк
Скрит текст:
Кание Уест
Скрит текст:
Елън Де Дженерис и Порша де Роси
Скрит текст:
Мат Деймън
Скрит текст:
Нина Добрев и Джулиан Хъф
Скрит текст:
Райън Рейнолдс и Уил Феръл
Скрит текст:
Ел Ел Кул Джей
Скрит текст:
Джена Дюън
Скрит текст:
Хайди Клум с мъжа си
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Емили Р.
Скрит текст:
Райън Филип и сина му Дийкън
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Мария Бакалова
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 08:20 от The only one

# 1 346
Всички масово шерват снимки и видео от снощният Супербоул в ИГ, а наша Джей Ло е сложила видео от преди 2 години когато беше нейният пърформанс. То пък толкова да е самовлюбена тая жена...
Не мисля, че е чак самовлюбена, а и изпълнението й беше много добро и ефектно. Предпочитам нея да гледам, отколкото мис Крокодил и нейната парвенющина.

# 1 347
  • Sofia
Страхотно беше шоуто на Шакира и Джей Ло наистина.
Много благодаря за снимките от събитието, изглежда всички звезди са се изсипали, а и беше на тяхна територия.

# 1 348
Мария Бакалова много силно изразяваше емоции на Супербоул с някакъв младеж. Чуло ли се да има някоя гореща клюка с него?

# 1 349
  • Пловдив
Тук просто припаДвам и не ставам. Какво шоу 🤯 Сега разбирам колко ми липсва тази музика ... Еминем, Снуп Дог, д-р Дре, Мери Джей ...

С такъв кеф го изгледах 2 пъти. Сега ще пусна и миналогодишното, че имам спомен, че много негативи имаше, че били разгологъзени Шакира и Джей Ло.

Общи условия

Активация на акаунт