Звездни компромати - Февруари'22

• 294 098
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 380
Джей Ло

Скрит текст:

# 1 381
Наоми Кембъл и дъщеря за Vogue

Скрит текст:

# 1 382
Не съм чела поне 20 страници назад и се надявам да не повтарям. Гледах много инетересно видео за нашия патрон - М. Дж.😅🤭🤣
Момимето се занимава с разследвания на интересни случаи и някои от нещата, които разкава са 1 към 1 с писаното от Дейзи.
Та искам да кажа, че е доказано с аутопсията му, това за витилигото и още доста неща, които ща не ща бях научила вече:)
Беше ми интересно да го изгледам.

Дейзи, спешъли фор ю:)) 😅🌸

https://youtu.be/OPMAssHoFBk
Аз дори не знам това как може да се поставя под съмнение! Joy Надявам се никой да не си е помислил, че бих ви дала някаква фейк информация. Всичко, което съм писала е плод на доста рисърч и е проверено. Виждам, че има и други хора, които се стараят да обсъждат максимално информирано, което е страхотно. Наистина е хубаво видеото на момичето и си заслужава да се изгледа. Simple Smile

Скрит текст:
И за да съм по днешната тема едно любовно видео! Wink

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 23:29 от daizy_g

# 1 383
  • Пловдив
И на мен много ми харесаха рапърите. Много готино!
Ето някои любителски кадри на известни, кефещи се също на изпълнението Simple Smile
https://youtu.be/6yDFBkp-UYI
И на полувремето... Wink
https://youtu.be/S-b4xrVmk6s

# 1 384
Изгледах и аз всички изпълнения от Супербоула снощи и нещо ми оставиха неприятно усещане. Единствения бял беше Еминем. Верно, че е Black lifes month ама това ми беше прекалено.
Щеше да е прекалено, ако Еминем го нямаше, тъй като той също е от котилото, но е бял. Най-много ме кефи, че всеки път, когато се съберат да пеят заедно, отдават почит и на Тупак и изпълняват и някоя негова песен, въпреки, че него го няма повече от 25 години. Broken Heart Едно от любимите ми техни изпълнения е с холограмата на Тупак от Коачела. Хем готино, хем малко откачено и психопатско.

Еминем и Ванила Айс започват по едно и също време, но сега единият пее на Супер Боул, а другият прави мебели. Simple Smile

Едно от любимите ми изпълнения от Супер Боул е на Бионсе и Бруно Марс отпреди няколко години. Не знам на кого му е хрумнало да ги събере тези двамата, но добре се е получило. Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 21:03 от precious*

# 1 385
  • София
Цитат на: Clouded Mind
И една шегичка от Туитър - Всички, родени между 1985 и 1995 година, като са видели кои ще пеят на Супербоул са казали "А, чудесно, тази година вместо да правят шоу за старите хора като Роулинг Стоунс, Пол Макартни или The Who,  са направили шоу за нас, младите". И 10 секунди по-късно осъзнахме...
Бе млади сме, обаче не мога да разбера, как Снуп и Др. Дре са същите като преди 25 г, а Еминем дори е по-готин от тогава
При мен не е така 😂

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 17:58 от Lana

# 1 386
НалЕ, пък и с разни субстанции злоупотребяват, сигурно е от грима Simple Smile

# 1 387
Абе перфектно си изглеждат Simple Smile

# 1 388
Цитат на: Clouded Mind
И една шегичка от Туитър - Всички, родени между 1985 и 1995 година, като са видели кои ще пеят на Супербоул са казали "А, чудесно, тази година вместо да правят шоу за старите хора като Роулинг Стоунс, Пол Макартни или The Who,  са направили шоу за нас, младите". И 10 секунди по-късно осъзнахме...
Бе млади сме, обаче не мога да разбера, как Снуп и Др.Дре са същите като преди 25 г, а Еминен дори е по-готин оттогава
При мен не е така 😂

Връстница съм на Еминем и вярна негова фенка от 96-та Simple Smile Смешно ми е, когато хлапетата си мислят, че рапът бил музиката на тяхното поколение. Ами не, на моето е Simple Smile
   (Какъв рап имаше преди, какъв сега Simple Smile Къде сме ний! )
   Иначе малката щерка скоро каза, че гледала някаква нова песен на Еминем, ама не била сигурна, че е той, защото приличал на чичко. Като й казах, че ми е набор, зяпна. Rap god си е един.
   Спирам, че усещам в себе си потенциал да стана новата Дейзи, ако се амбицирам.

# 1 389
Аз пък превключих на Нова тв и гледам Светла Гущерова виси в прекия смисъл на сцената на Капките.
Оказа се Алисия.
Е може ли такова нещо - да ги объркам?!

# 1 390
Ким К като голямо сиво пиле.
Скрит текст:

# 1 391
  • Пловдив
КАК да не ги объркаш? Тия са клонинги.

# 1 392
Нз за какви поколения говорите, но като гледам на концерта на Супербол се радваха всички от малки деца до пенсионери и очевидно всички познаваха изпълнителите Simple Smile

# 1 393
Ванила Айс е доста преди Еминем. Първият е най-активен през 89г., другият към 96г.
Бийбър е ужасен, държи се като надрусан.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 21:37 от #Frozen#

# 1 394
  • София
Е, именно...ама аз например няма да съм така на някои от новите "звезди", дето нито по име, нито по творчество ги разпознавам, но младите може би ги харесват.

Общи условия

Активация на акаунт