Звездни компромати - Февруари'22

• 294 131
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Пловдив
Още от страхотните рапъри на Супер боул... Sparkling Heart
Скрит текст:

Ухилен Кръс Тъкър...
Скрит текст:
Чарлийз и Мат Деймън...
Скрит текст:
Лопес и Бен...
Скрит текст:
Кевин Харт...
Скрит текст:
Ребъл Уилсън...
Скрит текст:
Леброн Джеймс..
Скрит текст:
Стадионът...
Скрит текст:

# 1 366
  • София
Крисия в ежедневието, или поне на морето, където се засичахме, няма нищо общо с кифла. Със семейството й идваха да се хранят в ресторанта на нашия комплекс и ако дъщеря ми не ми я беше показала, никога нямаше да я позная. Много нисичко, пъпчиво и невзрачно момиченце. Изглеждаше като 12 годишна.

# 1 367
Това, ако е вярно, означава, че Ники Илиев има 20 годишен син към днешна дата.

# 1 368
Леле,  наистина е било страхотно шоу. Heart Eyes Как само завиждам на всички, които са били там. Много харесвам Dr. Dre и цялата му банда протежета. Голяма мечта ми е да ги видя и чуя някой ден на живо. Единият вече успях и живот здраве това лято отново, а  септември дай боже и старото куче. Sunglasses Леле, така се развълнувах!

Кание май се чална след смъртта на майка си, а откакто се събра с арменския цирк, нацяло изтрещя. Аз му бях фен навремето, ехей, преди 100 години. Blush

# 1 369
Ами в Биг Брадър въпросната Анелия открито си говореше за това, че има син от Ники Илиев. А и тя самата май е доста по-голяма от Илиев. След участието ѝ новината се потули, вероятно е да са ѝ дали пари да си мълчи.

# 1 370
Изгледах и аз всички изпълнения от Супербоула снощи и нещо ми оставиха неприятно усещане. Единствения бял беше Еминем. Верно, че е Black lifes month ама това ми беше прекалено.

# 1 371
  • Lost in a fairytale ...
Изгледах и аз всички изпълнения от Супербоула снощи и нещо ми оставиха неприятно усещане. Единствения бял беше Еминем. Верно, че е Black lifes month ама това ми беше прекалено.

Е той е култов - първия истински бял рапър. Досега не съм чувала за друг с неговите успехи. Да, има и успешни, но никой не ми излиза в ума.

# 1 372
Ох много ме изкефи Superbowl-a снощи! Heart Eyes Колко съм се вихрела в клубовете на тези песни! Joy Това е истински хип-хоп! Сложиха в малкия си джоб Дрейк и всякакви подобни от новите и им показаха как се прави! Heart
На Шакира и Джей Ло шоуто също много ми харесва.

Евала на Антония, живее  си живота! За 2 месеца обиколи Малдивите, Дубай и Париж! Само това с кутиите и касовите бележки от Картиетата е туу мъч. Не се прави така! Като почнеш да навираш прекалено много на хората в очите придобивките си олекваш. Някои по-умни дискретно си носят Картиетата и си свиркат. Който разбира винаги ще ги разпознае, не е нужно да ги навираш в очите на хората.  Ама нищо, ще се научи с времето, Антония!

Весел празник довечера на всички! Blush Много вино и любов, джакузи, ягоди, шампанско и поне едно Картие от любимия! Two HeartsTwo Hearts

# 1 373
Мисля, че Марк Уолбърг първи се пробва в рап-а временно, но не беше толкова бързоустат като Еминем.

# 1 374
Стана ми интересно какво символизира татуировката на Сашо Кадиев.
Скрит текст:
Това е логото на Lucas Arts, студиото на Лукас за компютърни игри, което направи едни от най-добрите куестове.

# 1 375
Марки Марк е голям, не само на големия екран Sunglasses

# 1 376
Аз мисля, че първият бял рапър е Ванила Айс с Ice ice baby
https://www.youtube.com/watch?v=rog8ou-ZepE

# 1 377
Според Гугъл, това са MC Serch и Pete Nice, в далечната 1989г.

# 1 378
  • Lost in a fairytale ...
Акцентът изобщо не е на "първи", а на "истински", с което имам предвид успешен- първият супер успешен бял рапър, който има двайсет и няколко годишна кариера.  Култов. Иконичен. Бял.
Един вид като краставицата, налЕ Simple Smile
Марки Марк, Ванила Айс - ок, известни бяха в даден период, но съгласете се, че Еминем си е Еминем.

# 1 379
Тук просто припаДвам и не ставам. Какво шоу 🤯 Сега разбирам колко ми липсва тази музика ... Еминем, Снуп Дог, д-р Дре, Мери Джей ...

С такъв кеф го изгледах 2 пъти. Сега ще пусна и миналогодишното, че имам спомен, че много негативи имаше, че били разгологъзени Шакира и Джей Ло.
Миналата година пя The Weeknd, Джей Ло и Шакира бяха 2020. Simple Smile И аз редовно се обърквам, че 2020 е била миналата година, но уви Grinning
Хубаво е тазгодишното шоу.

И една шегичка от Туитър - Всички, родени между 1985 и 1995 година, като са видели кои ще пеят на Супербоул са казали "А, чудесно, тази година вместо да правят шоу за старите хора като Роулинг Стоунс, Пол Макартни или The Who,  са направили шоу за нас, младите". И 10 секунди по-късно осъзнахме...

Снуп Дог и Кели Кларксън пък ще водят американската версия на Евровизия (American Song Contest) през март.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт