Звездни компромати - Февруари'22

• 294 138
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 305
Май истина си беше.
https://hotarena.net/niki-iliev-krie-11godishen-sin-ot-povyzrastna-jena-eto-koq-e

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 21:51 от sigma

# 1 306
Какво толкова не можаха да се разберат ники и саня че се разделиха бяха ми много хубава двойка ..

# 1 307
Саня винаги ми е била грозновата.

# 1 308
Нямаха деца. Това ги раздели.

# 1 309
  • Варна
Никито изгледжа някак злобен, никакво смирение или намиране на себе си не виждам аз у него. Може и от хранителният режим да е. Саня ми е красива, но толкова празен поглед, сякаш през теб гледа. На горната снимка си личи особено много. Познавам една такава дама. Страхотни сини очи, но толкова тъп поглед, сякаш е в друго измерение, докато общуваме.

# 1 310
Някой от двамата има ли партньор в момента?

# 1 311
Единия злобен, другия плосък и ограничен. Язък им за (миналата) красота.
Ама то Господ дал, та и взел.

# 1 312
Интересно, Ники Илиев преди немалко години, за мен беше сред еталоните за хубав мъж. Особено с една черно-бяла фотосесия, страхотен. Състарил се е ужасно обаче за съжаление, под ужасно взимам предвид хода на времето и че на никого от нас не прощава, просто при него не е щадящо. При много от мъжете възрастта след 35, придава още по- голям чар и тогава започва пикът им. Ники, за съжаление, бързо започна да ,,залязва”. Чисто физически говоря, въпреки че все пак си личи, че е опаковка на хубав мъж.

# 1 313

Семейство Джаферович празнуват 10-ти рожден на дъщеря си
Скрит текст:
И подаръка е бил iPhone . Детето се разплака от радост.
Скрит текст:

# 1 314
По дяволите, каква е тая мода, толкова ли съм задръстена и съм потресена тотално?!?!

# 1 315
Практична мода - доизносваш к'вот падне - яке, палто, дамско, мъжко, размер-два нагоре, няма проблем, в тренда си Wink

На това му викахме- покойникът е бил едър мъж😊

# 1 316
Практична мода - доизносваш к'вот падне - яке, палто....
... юрган... Joy

# 1 317
Macklemore- Thrift shop. За модата. 😅

# 1 318
На дете на 10 години за рождения му ден да му подариш Айфон за мен е липса на всякакво въображение. И с какво за дете на 10 години един Айфон е по-различен от телефон за 400 лева примерно? Наистина ми е интересно. Иначе съм попадала в разговори на деца точно на тази възраст, които си "мерят" моделите айфони и се хвалят с най-новите модели. Родителите до един подобия на Джаферович, разбира се.

# 1 319
Мъжът (то?) е с по-тесни панталони от жените, ъъъъЪъъ:close:

Общи условия

Активация на акаунт