Звездни компромати - Февруари'22

• 293 990
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Glasgow
А защо из социалните мрежи намират падането на колене на Еминем за неприемливо?
По повод последните мании на Кание повечето коментари и съвети са Ким да извади ограничителна и че Кание оставял Оу Джей Симпсън вайб и това нямало да свърши добре. Чак пък толкова...аз за камион с цветя четох, че и пратил...

# 1 456
Аз наистина не разбирам на какво лежи самочувствието на Антония, защото ще ме прощава, но стана популярна понеже руснака й купи титлата мис България. Така се доразкраси оттогава, че да не я среща човек нощно време. Видели сме великите дипломи колко са подплатени. Колко е грамотна също...
Нагла е и много неприятна, друго не знам.

# 1 457
  • Down south
Снимките със сутиена от предната страница са покъртителни. Меко казано.
Проява на изключително лош вкус Close

# 1 458
  • София
А защо из социалните мрежи намират падането на колене на Еминем за неприемливо?

По принцип NFL са му били забранили да коленичи, но той естествено не се е съобразил.

# 1 459
Гледам интервюта в нета, качвам ако ви се гледа и на вас
Папи Ханс и гаджето му
https://m.youtube.com/watch?v=WF81XJ16L_g
Меди и някаква водеща по-неадекватна и от Зейнеб
https://m.youtube.com/watch?v=Jgomw6Ry9Oo
Тита
https://m.youtube.com/watch?v=O3XWYLHQdw0

# 1 460
  • Пловдив
Снимките със сутиена от предната страница са покъртителни. Меко казано.
Проява на изключително лош вкус Close

Антония и вкус са две думи, които не могат да бъдат в едно изречение 😂 Две диаметрално противоположни вселени са това 🙈

П.п: Аз днес разбрах, че Еминем идва от М&М 🙄 И аз не разбрах защо е коленичил?

# 1 461
  • Sofia
Много грозна халка с тия винтчета и болтчета 🧐 ,казвам го без капка завист 😶

# 1 462
Орлин и съпруга на някаква премиера. В дъното е и Никито. Останалите нищо не ми говорят.
Скрит текст:

Бива ли така сега??? Никого Илиев обиколи всички телевизии по няколко пъти да тръби за новия си филм, ти така да омаловажаваш този паметен за България ден.
В кръга на шегата Wink
Не знам конкретно на Ники Илиев гривните Какво символизират. Аз нося такава от 10 години в подкрепа на жените с рак на гърдата.

# 1 463
Падането на колене било във връзка с протести срещу полицейското насилие и расовата омраза.
Но това, което четох, беше, че организаторите са били наясно, че ще има коленичене, така е било по замисъл, той го е отработил предварително на репетициите - има снимки и записи от тях, и като цяло не е била изненада от типа на Джъстин Тимбърлейк и Джанет Джексън.

# 1 464
Обамови
Кърт ръсел и Голди
Скрит текст:

# 1 465
Грейс Кели, принцеса на Монако, една от най-красивите жени на ХХ век
Скрит текст:
Само дето това не е Грейс Кели, а някакъв Инстаграм образ.
(Постът ми не е с лошо към, теб, а към глупавите обработки, които правят, на доказани жени-богини)
Това е Грейс Кели:
Скрит текст:

# 1 466
Липсва ли ви Ирини,
Скрит текст:

🌾Ден 0 - ПОДГОТВИХТЕ ЛИ СЕ?
Тази година очаквам житния режим с по-голямо нетърпение от миналата. Започнах подготовката от януари, когато изключих алкохола от ежедневието си, а през последната седмица съм основно на растителна храна (не съм спирала кафето и на няколко пъти хапнах разни десерти, заради идеята, че скоро ще са аут от менюто ми, но това да  ми е проблемът…).
Броя дните и споделям как остава само един и съм мега щастлива, а Иван ме пита: “нямаш търпение да умреш от глад ли?”. Отговарям, че бих платила всяка цена за покоя и тишината, които настъпват в главата ми  към четвъртия ден… Помня ясно как една от житните сутрини миналата година се събудих и ми трябваше известно време да разбера какво е различното около мен. Установих, че различната съм аз или по-точно тишината в мен. Хапвах житото си и… просто хапвах житото си. Без в ума ми да върви непрестанна дискусия на тема графици, битовизми, отговорности, планове. Давате ли си сметка колко излишен шум се налага да търпим И вътре в нас? 🙉
🌾Чакам житния режим като празник и се подготвих за него като за такъв. Имам запас от  пресни български орехи, истински мед, любим сорт ябълки. Имам био лимец. Миналата година го заливах с гореща вода в термос и на сутринта беше готов за консумация, но тази година ще опитам и oldschool  подхода с покълнало в керамичен съд жито. Като чиста синхроничност днес получих и тези красиви ръчно изработени от турски порцелан съдове, подарък от @malltohome.bg – новото ми откритие, за което ще разкажа друг път. (сега само ще споделя, че е първи по рода си онлайн мол с подбрани от една прекрасна дама супер качествени и стилни продукти😍) Имам купа за житото, купичка за меда, за орехите и ябълките, а също и прекрасен чайник за запарките. Удоволствието ще е пълно!
Пожелавам успех на всички и
предварително благодаря за споделените мисли и подкрепа в дневниците тук!

# 1 467
Дамиано! Heart Eyes
Скрит текст:

Май вече Монескин живеят в ЛА.  Дано да запишат скоро нова музика. Blush

Аз четох, че Еминем, коленичейки е отдал почит на 2Pac. Струва ми се вероятно, все пак на сцената бяха най-големите  хип-хоп звезди.

Иначе кариерата на Мери Джей Блайдж забоксува след смъртта на Алия, Гледах едно интервю тогава с еня и бепе много разстроена от смъртта на приятелката си и твърдеше, че е убита и се страхуваше , че тя щяла да бъде следващата. Наистина след това изчезна от медийното постранство и не рпавеше толкова хитове. Инала е проблем и с алкохола. На мен смъртта на Алия винаги ми е била много съмнителна така или иначе.

# 1 468
Ами и без филтрирането Грейс пак е Божествена!

# 1 469
Прекрасна е. Как да се чуди човек как тая красива жена е родила тоя син.

Общи условия

Активация на акаунт