Звездни компромати - Февруари'22

• 293 954
  • 2 767
  •   2
Отговори
# 1 500
Парис май няма пластични. Само филъри, но това е нормално, все пак на първата снимка е на 20, а на втората на 40

# 1 501
Жена съди Роналдо за изнасилване за 76 милиона долара, Твърди, че я бил изнасилил в хотелска стая през 2009. Той твърди, че сексът бил по взаимно съгласиве .През 2010 й е платил 375000 долара в гражданско споразумение. В статията има техни снимки от някакъв клуб. Хич не ми изглежда травмирана.  
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10515065/Police-investi … pWjLPyuHz_HuoNI_I

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 21:21 от daizy_g

# 1 502
Каква е случката със сина на Денкова?

# 1 503
Явно никой не е прочел на Ирина романа, но тя пише, че била отказала алкохола януари... Накъде отива този свят. 🙀
Тя пише и че започва житния режим утре. А той започва в петък....Та много неща пише, обаче колко са верни.

# 1 504
Обсъдихме ли твърдението на Наоми Кембъл, че преди 9 месеца е родила момиченцето, чието име още крие?!
Възможно ли е да роди на тази възраст и да има това тяло?
А и била дефилирала на седмицата на модата няколко седмици преди раждането. И хич да не личи, че е бременна! Да бе, да!

# 1 505
Наша Тоцка май иска да стигне тази особа по показност и илюзорен, фалшив свят.Карлеуша-та за 14.02. били 3333 Rolling Eyes
Скрит текст:
,

# 1 506
Обсъдихме ли твърдението на Наоми Кембъл, че преди 9 месеца е родила момиченцето, чието име още крие?!
Възможно ли е да роди на тази възраст и да има това тяло?
А и била дефилирала на седмицата на модата няколко седмици преди раждането. И хич да не личи, че е бременна! Да бе, да!

Родила, ама друг път..

Видяхте ли, че не е гей Роналдо. Simple Smile

# 1 507
Поведението на Тоца и Батинков
е меко казано  цинично.Пир по време на чума.Странно кой управлява този бизнес, как се докопаха да подпишат договор с МЗ да внасят лекарство за ковид ? От толкова хиени как точно те? Или Тоциния е подставено лице ,той за повече акъл няма като гледам.

# 1 508
  • София
Хаха, ще умра от смях, че Роналдо изнасилил жена. Той надали собствената си "уважава". Поне някой друг по-достоверен да си беше набелязала тази.
Наоми Кембъл да не би друг смисъл да влага в това, че детето й не е осиновено? Не съм чела статията, само гадая. Нея не я слуша много главата, току виж си въобразила, че е бременеела. Sunglasses

# 1 509
Глория Петкова като участваше в ББ обясни как била с договор в чужбина и й се наложило да живее известно време в апартамент с други модели. Там при едната дошъл една вечер не кой  да е, а баш Роналдо. Криел се от останалите за да не бъде разпознат. Може пък да е бисексуален. То нали е модерно сега.

# 1 510
Наоми уж била казала, че не е осиновено детенцето, а е нейно. Не видях изрично да твърди, че го е износила. Тя да си го гледа и обича, пък другото си е нейна работа.

# 1 511
Естествено, че си е нейна работа! Аз питам възможно ли е на нейната възраст, след раждане да има това тяло.
Завиждам неблагородно Imp

# 1 512
За Наоми коментират, че вероятно си е замразила яйцеклетки и детето е износено от сурогатна майка. На мен не ми допадна, че голото дупе на бебето е на корица. Не е редно според мен.

# 1 513
Според мен Роналдо "уважава" жените. Може и мъже да "уважава" негова си работа. Той не отрича, че е спал с нея, а казва, че е било по взаимно съгласие. Но това е поредното доказателство колко е лесно да спретнеш едни фалшиви обвинения за милиони на някой страшно богат. Хем си направила кефа, хем после го цоца и за пари. И това, че е платил споразумение преди , някои веднага ще си кажат "ето значи е бил виновен", а той според мен й е платил просто да му се разкара от главата и да не го занимава с безмислени дела и да му цапа репутацията. Само, че тя се е върнала за още.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 22:06 от daizy_g

# 1 514
За Наомито по-скоро имах предвид да е читав родител, щото сме запознати с "благия" й нрав. Иначе има хубава фигура, но и бая фотошоп е играл...една пора не са й оставили, перуката е едно на ръка. И що са голи с мъничето...не съм й особен фен и ми е странна цялата фотосесия.

Общи условия

Активация на акаунт