Звездни компромати - Февруари'22

• 293 913
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 515
Каква е случката със сина на Денкова?
В смисъл? Нещо трито ли е в темата понеже не виждам ?

# 1 516
  • На морето!
Саното и Моню Монев в Капките са врЪхта! Анелия е страшно глупава, изреченията ѝ са структурирани като на чужденец, пребиваващ от 6м в страната.
Катето Евро в талантите гледах- започва да прилича на онази жена- котка в очите, трябва да спре вече!

# 1 517
Тита поп фолк певица ли е станала

# 1 518

Тита на нищо не мяза и тя вече,и да като гледам май ,май е в поп фолк бранша Fearful И явно вече не е под крилото на Криско .

# 1 519
Явно никой не е прочел на Ирина романа, но тя пише, че била отказала алкохола януари... Накъде отива този свят. 🙀
Тя пише и че започва житния режим утре. А той започва в петък....Та много неща пише, обаче колко са верни.

Алекс Петканова, която няколко пъти го е правила казва, че и тя го започва от утре, защото правилото било да се започва от понеделник или от сряда.
Явно и там вече има алтернативни течения и всеки сам си преценя по чий път да тръгне. Grinning

# 1 520

Тя каза в интервю при Цитиридис, че е почнала поп-фолк, защото "то там си я влече". А и без това те пеели в същите клубове като поп-фолк певците, а често и техни песни, та не било кой знае каква разлика.

# 1 521
Аз питам възможно ли е на нейната възраст, след раждане да има това тяло.
Виктория Бекъм изглежда не по-зле, има 4 деца и е само 4г по-млада от Наоми, значи защо не.

# 1 522
  • Варна
Относно страхвете на MJ Blige, смъртта на Алая, Notorious BIG, Tupac, войната между Изтока и Запада, има един много показателен филм с Джони Деп и Форест Уитакър- Град на лъжи, основан на факти по разследването на разстрела на BIG, изкуствено подклажданото напрежение между Bad boys records и Death row, корупция, гнила полицейска система и т.н . Наличен е в HBO Go.

# 1 523
Относно страхвете на MJ Blige, смъртта на Алая, Notorious BIG, Tupac, войната между Изтока и Запада, има един много показателен филм с Джони Деп и Форест Уитакър- Град на лъжи, основан на факти по разследването на разстрела на BIG, изкуствено подклажданото напрежение между Bad boys records и Death row, корупция, гнила полицейска система и т.н . Наличен е в HBO Go.
Благодаря ще го изгледам. Алая е убита, нали? Уж самолетна катастрофа, но има много съмнителни неща. Самолетът е бил малък и прретоварен с багаж извън допустимото и дори първоначално не е получил разрешение за излитане, пилотът е бил с фалшиво разрешително за летене и е бил употребил наркотици. Убеждавали са Алая спешно да излети от острова, където са снимали нейн клип и тя не е искала да се качва в този самолет, но са й казали, че няма друг наличен.10 минути след като излита самолетът се разбива. Най-интересното е, че Бейонсе заема нейното място. Говори се, че Джей Зи е бил влюбен в Алая.

# 1 524
Препоръчвам го! Много добър филм! Именно доказателствата, че полицията е прикривала убийците, е причината, този филм да не бъде излъчван в САЩ близо 3 години. В лентата участва и майката на  Notorius BIG.

# 1 525
  • SF
Тита на нищо не мяза и тя вече,и да като гледам май ,май е в поп фолк бранша Fearful И явно вече не е под крилото на Криско .

А, да! Щото на Криско поп-фолкът му е много чужд!!
Тя каза, че заедно с него са го решили.

# 1 526
  • Варна
В посочения филм не става дума изобщо за Алая. Свързвам случаите, защото повечето убийства на рапъри остават неразкрити. В тази посока е филмът, има автентични кадри. Разкриват се гнилата полицейска и съдебна системи, чак докъде стигнаха с BLM ми е чудно на фона на покровителството над чернокожи полицейски служители. Пъфи как остава жив, чист късмет.

# 1 527
Според мен грешно се ориентират към поп- фолка, определено не се слуша вече от новото поколение както едно време.
Първите песни на Криско ми бяха любими, страхотен хит бяха в компанията ми и ги слушахме непрестанно, липсват ми и си ги пускам периодично.
Винаги съм харесвала и слушала бг рап, но в последните години слушам предимно стари песни, нищо от новото не ми звучи като рап.

# 1 528
Има спекулации, че именно Пъф Деди (или както в момента му е спевдонима) седи зад част от поръчките за убийства на времето. Включително и за ТуПак.
Дори Еминем е намеквал за това нееднократно. Макар да не може да му се вярва съвсем, заради историите с Марая.
Човекът зад DeathRow е страшно кофти тип, да прецакаш така приятелите си е рядко долна постъпка. Радвам, че Снуупката най- накрая е взел лейбъла, дано скоро и правата.

За Алая и самия Лени Кравиц е искал да изпрати частният си самолет, но Дъ Биг Продюсеер в крайна сметка праща този.

Всичко цитирам по памет, та може да има неточности. Но за тези, на които им е интересно, могат да гледат Straight outta Compton.

# 1 529
  • София
Джони Деп
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Джиджи Хадид
Скрит текст:
Емили Р.
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст: