Звездни компромати - Февруари'22

• 293 796
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
Риана....нелепа е с този корем на показ.
Скрит текст:
Софи Търнър и Джо Джонас
Скрит текст:
Зендая и Том Холанд
Скрит текст:
Бионсе
Скрит текст:
Ким К.
Скрит текст:
Попи Делевин
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Емили Ратайковски
Скрит текст:
Дъщерята на Кейт Мос - Лила.
Скрит текст:
Лиз Хърли със сина си
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:

# 1 741
Риана вече и на мене ми дойде до гуша Smile Тоя корем ми изскача по 10 пъти на ден. Дано скоро роди, че почна да става досадна...
Дъщерята на Кейт Мос същата клечка кат' майка си. ..

# 1 742
Ох , Парис колко е смешна с тоя бански и тия къси крака Wink ако,  че се е  дигнала на пръсти!
На Лиз синчето е по женствено и секси от нея , задминал я е!
Бионсето тук прилича на отрудена лелка чистачка от 'бачовски'

# 1 743
Мисля, че Кубрат съсипа Андреа. Толкова неадекватно поведение и просташко при това. Колко е тъжно и жалко да гледаш човек, който е бил харесван, а сега дълбае дъното. Дано се оправи някога.

https://www.google.com/amp/s/blitz.bg/shoubiznes/andrea-lsna-po- … ws868790.html/amp
Хайде сега, Кубрат виновен... Нали имаше мнения, че жените не били виновни, че мъжете им пият. Мерете с един аршин, без двойни стандарти.

Ами продължавам да го твърдя това с Кубрат по ред причини. И без туй й загуби времето. Отдавна коментираше, че не харесва публичното й поведение по интервюта, а за какво беше с нея щом дори по телевизията го казваше? Що се отнася до пиенето на мъжете, не точно жената, а по - скоро, когато не върви с жената често започва и пиенето, а като не върви в повечето случаи вината е споделена.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 09:46 от AglayaDreams

# 1 744
  • София
Никол Кидман
Скрит текст:
Бенедикт Къмбърбач
Скрит текст:
Кристен Стюарт
Скрит текст:
Меган Фокс
Скрит текст:
Синди К.
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Алек Б. и Хилария
Скрит текст:
Вайола Дейвис като Мишел Обама
Скрит текст:
Натали Имбрулия
Скрит текст:
Мила Йовович
Скрит текст:
Карди Би и Офсет
Скрит текст:
Сестри Хадид Rolling Eyes
Скрит текст:

# 1 745
Из жълтите сайтове се върти клюка, че Славена Вътова е напуснала мъжа си и се е пренесла да живее със Слави Василев, дето работи про президента и се изживява като политолог, социолог и т.н.

# 1 746
Онзи измамник от Америка ли? Какъв беше случая с мъжа на Вътова?

# 1 747
  • Пловдив
Натали Имбрулия прекрасна Heart Eyes
А Кидман е като комикс героиня...

# 1 748
  • Glasgow
Софи Търнър на тези снимки няма корем 🤔Мила Йовович и семейството и са ми много любими, и всичките момиченца на нея приличат.

# 1 749
Онзи измамник от Америка ли? Какъв беше случая с мъжа на Вътова?

Да, мъжът й беше лежал в затвора в САЩ за финансови измами.

# 1 750
  • Sofia
Брад Пит е завел дело срещу Анджелина. Според него тя е продала нейната част от винарната, която са купили за 28млн навремето, на руски олигарх, без да поиска неговото съгласие.
Брад твърди, че са имали споразумение никой да не продава без съгласието на другия, както и че е инвестирал доста повече от нея, за да направи винарната печеливша, а тази продажба затруднява управлението и води до проблеми.

# 1 751
Слави Василев ми е доста неприятен и със спорна експертиза. Вътова ми е по-симпатична от тази предполагаема двойка.

# 1 752
  • софия
Кака Ванчи разказва за изкачванията си. Не е баш като на снимките в ИГ.
Скрит текст:

# 1 753
Ronaldo
Скрит текст:

# 1 754
Това ако е вярно за Славена Вътова… няма да имам думи. Мъжът ѝ е доста интелигентен и секси, не ми се вярва да го зареже, заради този елемент.

Общи условия

Активация на акаунт