Звездни компромати - Февруари'22

• 293 794
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 770
Това ако е вярно за Славена Вътова… няма да имам думи. Мъжът ѝ е доста интелигентен и секси, не ми се вярва да го зареже, заради този елемент.
Чак пък секси...
Може да се е амбицирала да прави кариера в политиката Simple Smile
Иначе не си го обяснявам, тоя е супер неприятен слагач !!!

# 1 771
  • Пловдив
На мен съпругът на Славена ми е по-противен от Слави Василев.

# 1 772
Не и ли е рано за криза на средната възраст на Вътова?! Съпругът и е адски богат, а тоя Слави картата и за фитнес не знам как ще плати!

Ако е истина, едва ли става дума за криза на средната възраст. По- вероятно според мен е много да си е повярвала. Ще го остърже със солидна издръжка, имоти, в които да отглежда децата... Явно нещо такова й се върти в междуушното пространство.

# 1 773
На Славито Василев, с поршето, баща му е приватизатор на завод Мраз.
Направила си е сметката Славена.

Децата оставила при мъжа си.

# 1 774
Джокович е готов да "жертва" участието си в предстоящи турнири, заради ваксинационния си статус.
Сигурно пак ще прави подобно на австралийските панаири...
[

# 1 775
Меркантилните жени като усетят, че финансите на мъжете им тръгват надолу и навреме се преориентират. Много такива примери има.

# 1 776
  • София
Джокович що така е гушнал купата? Много смешна снимка за фон на прочувственото му излияние за отстояване на позиции.

# 1 777
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Съпругът на Славена ми е адски симпатичен, но ми прилича на човек склонен към насилие- вербално и психическо. В смисъл, че прехвърля големите изисквания, които има към себе си и към съпругата и децата си.

Просто ми прилича на такъв човек.
Спекулирам

# 1 778
  • Glasgow
Скрит текст:
Виктория сикретс ще имат за първи път модел със синдром на Даун.

# 1 779
Съпругът на Славена ми е адски симпатичен, но ми прилича на човек склонен към насилие- вербално и психическо. В смисъл , че прехвърля големите изисквания, които има към себе си и към съпругата и децата си.

Просто ми прилиа на такъв човек.
Спекулирам
И аз така мисля. /принципно това ми е мнението за повечето богати мъже/

А Славена нали сега е дружка с Александра Петканова...колко му е да се "водят" една по друга.

# 1 780
Това филтри ли са при Парова? Изглежда много зле.
Скрит текст:

Камелия
Скрит текст:

Николета
Скрит текст:

Жасмина
Скрит текст:
Докарала се е на травестит вече
Скрит текст:

Гала и др Паскова
Скрит текст:

Цонева
Скрит текст:

Парис и Картърчо, много са сладки Heart
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 13:57 от alethea

# 1 781
  • Glasgow
Николета с изражение на препушила със субстанции

# 1 782
Е, тя точно това рекламира. Някаква нова модна цигара /

Ох, ще се разплача от умиление. Иван и Андрей мислят за жените!!!

Скрит текст:
Здравейте.
Искам да споделя нещо за “Мен не ме мислете”.
Този сериал всъщност е нашият реверанс към българската жена. Нашата благодарност към дамите в България.  Българската майка, която трябва да погуби най-хубавите години от живота си за да издържа себе си и семейството си, та даже и мъжа си (дори бившия). Знаем, че в България на жените се налага много често да са повече мъже и от нас мъжете. С този сериал казваме на всички дами едно голямо БЛАГОДАРЯ. Вярваме, че всяка жена би се припознала в малка или в по-голяма част от образа на главната героиня.
Весела Бабинова е невероятна. Руши Виденлиев - поклон. Всички артисти в каста ще покажат едно европейско ниво на професионализъм.

Дано да ви хареса…

# 1 783
  • Варна
Славена Вътова и
Слави Василев,
Ще кажеш, че тези двамата по имена са се избирали един друг.
На мен включително ми е трудно да ги изговаря без да си оплета лекичко езика.

# 1 784
Камелия като си смени физиономията, що така се замазва с филтри, та съвсем да заприлича на анимационен герой.

Общи условия

Активация на акаунт