Звездни компромати - Февруари'22

• 297 001
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 980
Зейнеб е в Търси се.
Не съм я виждала от години и ми се струва, че е придобила маниерите и тона на Гала 1:1.

# 1 981
Любовник опитал да убие Денди заради апартамента му? Rolling Eyes
http://www.bgnow.eu/news.php?y19&cat=2&newsid=202268
Замислих се с какво се издържа Денди? Не съм чула скоро да е писал книги или да е участвал в някой формат.

# 1 982
  • Враца
Пропуснах Ергенът, ама повечето не са ли златотърсачки от Плейбой? Имаше и някои откровено грозни, явно за контраст.

Ето една Кралица на паста-ризото?!!
Скрит текст:

Обаче нещо не виждам нито стридите, нито стека Кобе, ама това е защото сигурно не разбирам от френска кухня.

# 1 983
Зайбен и Балевски направиха ли сватба?

# 1 984
  • софия
Като си НА Францията не се яде орзо, Тоци. Орзото е за НА Гърция. Хапни некое петле, некои охлюви ескарго, брюле.
Ехххх, ех!
Доп. Малко култура никога не е повече. Лувъра, Орсе, Сакре Кьор, Монмартр, проста Айфелова кула, ветераните. Париж не е основно храна и шампанско. Пробвайте, не боли дори може да ви хареса малко.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 14:01 от zvаnchе

# 1 985
Риана
Скрит текст:

# 1 986
Пак ли тоя корем?!? Тя една снимка облечена няма ли? Ще измръзне това бебе Grinning

# 1 987
Не ми мяза на арпа тоциното ястие. По-скоро на класическа паста (елбоу или подобна). Ако имаше стриди щеше да ги фотне, ама пусто гладна кокошка....

# 1 988
Гледам зимните ОИ закриване и не се стърпявам да кажа какви сухари са водещите, разбирам че им търсят работа на гимнастчките, ама не всички са Вера Маринова.
Изключително елегантна и прекрасна е посланничката на Италия!

# 1 989
  • Glasgow
Риана
Скрит текст:

Рожденичка е днес ❤♓

# 1 990
Кралица Елизабет била с Ковид.

# 1 991
  • SF
Е, много хубаво!!! Кой й го е лепнал?

# 1 992
Това не е ли стара новина?
Ако е нова, то Камила ѝ го е лепнала със сигурност 🤭 Нали имаше някакви срещи публични... 🤔

# 1 993
Незнаех, че орзо със пармезан е гурме. Детето такова ядеше на закуска като беше на 2г. Не й давахме шаПанско, де.
Може ли някой да преразкаже статията за Денди защото сайта не се отваря в чужбина.

# 1 994
Никой ли не гледа “Ергентът” по бтв?
Ще има много компромати ми се струва 😂
Как няма Теа да се премести при Наум в Турция, докато течеше записа на предаването 😂
Ужас ,това шоу беше много зле.Госпожата от Дупница която не може без чашката така се нафирка,че към края фъфлеше
Въобще това което правят Иван и Андрей винаги е пошло

Общи условия

Активация на акаунт