Звездни компромати - Февруари'22

• 296 999
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 965
Мъск се разделил с Граймс, защото работел много и бил зает, същевременно намира време за новата. Доводите са един път.
Виждам съобщения, че търсят кръводарители за Денди.

# 1 966
Пропуснах Ергенът, ама повечето не са ли златотърсачки от Плейбой? Имаше и някои откровено грозни, явно за контраст.

Ето една Кралица на паста-ризото?!!
Скрит текст:

# 1 967
"Цял живот НА вечерям...'' голямо бързане да се похвали и май не чете к'ви ги пише.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 11:16 от G&B

# 1 968
Някой може ли да ми разясни какво е паста- ризото?!

# 1 969
Няколко официални плеймейтки, още две три под прикритие без титлата, другите ще ги разкриваме поетапно.
 Аз не обърнах внимание на рекламите на предаването, но тук от коментарите разбрах, че ще бъде забавно. И не съжалявам, че изхабих половината нощ в гледане на запис.
Форматът дава обширно поле за коментари, а те са даже по-интересни от него в по-голямата си част.

# 1 970
Френско шампанско, френско червено вино, паста ризото.... всичко да те присърби Flushed
Не знам, ризото е ориз, пастата е паста, това ще да в някоя чудодейна гурме компилация, ха ха!
Много изискана, много френски претенции, а Бести се търкаля до нея на френски, предполагам, диван с телефон в ръка. Анатема!

# 1 971
  • Sofia
Мисля, че orzo паста се нарича и паста-ризото, поне аз съм срещала такива рецепти (без да съм специалист, но този вид паста е с форма на ориз и може да се приготви като ризото).

# 1 972
Увеличих снимката, нали съм си Тома неверни, паста някаква е с форма на ориз.

# 1 973
Косата на спагети куин е в ужасно състояние, пършива в краищата, тиквен цвят.
Едно преуморено детенце лежи отегчено на дивана, тати Мечо инсталиран в ролята на папарак и за разкош гурме.

Завиждам просто.

# 1 974
Ах, ясно - орзо. Благодаря за разяснението! Никога нямаше да се сетя, че това се има предвид.

Косата наистина е в съмнително състояние на всяка снимка. Не знам как е възможно.

А на ергенът ще му хвърля едно око, не гледах снощи, но поне да видя за какво иде реч из коментарите.

# 1 975
  • ВАРНА
Паста-ризото демек арапа фиде.

# 1 976
Колежки, "шапанско" пие Тоца, не е майтап работата.
И аз завиждам 😃
Язък му за "образованието" на това комплексирано същество.

# 1 977
Ергенът видя кандидатките и избяга с един от операторите🤭😅😅😅🤣🤣

Горкото хубаво момче…
Не съм стигнала до края още, но и до средата ми стига- грамофон свири, майка плаче е работата…
Засега от тези, които видях, най- симпатична ми е Александра- психоложката.
Има няколко оная пиянката и жабока Кърмид, дето не знам как да ги коментирам….
За Хайурла и 1/8 от легендите по нашето Черноморие да са верни, ергенът трябва да бяга верно с 200:) Много материал ще дадат тези кандидатки 🤭😅

# 1 978
  • Великобритания
големи очаквания имах за тоя ерген , ама напразни
кифли, козунаци , пияни жаби с надути джуки , злобни същества, ужасии просто
Ергенът да бяга с 300 надалече и да не се обръща

# 1 979
Бест инсталиран на дивана с телефона,  за да не пречи на ФРЕНСКАТА фотосесия.
Тоца във фейса събира по 10-20 лайка, моите даже са повече, като се има предвид, че съм световно неизвестна,  а не такава звездЪ.

Общи условия

Активация на акаунт