Звездни компромати - Февруари'22

• 297 014
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 950
Наташа Басет /27/ е новото гадже на Елон Мъск /50/. Двамата бяха засечени да слизат от самолета му преди дни. Девойката скромно заявила, че се влюбила в блестящият му ум....сакън да не си помислите нещо друго. Дейли мейл публикува новината с култово заглавие в Туитър - " So what attracted actress, 27, who played Britney Spears to £172bn 50-year-old Elon Musk?" Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 06:48 от SANDS

# 1 951
Ето това е голяма новина. Не съм гледала нито един филм с тази актриса Наташа, но е типична избраница на Мъск. Той все си ги избира едни такива невинни да му се подчиняват. Всички така се влюбват в красивия му им, но после бягат с 200.

# 1 952
Ето това е голяма новина. Не съм гледала нито един филм с тази актриса Наташа, но е типична избраница на Мъск. Той все си ги избира едни такива невинни да му се подчиняват. Всички така се влюбват в красивия му им, но после бягат с 200.
Мдааа, аз още се кикотя, като се сетя за това - "Ние имаме общи интереси. Обичам  да разговарям с него за наука и Космос."-Амбърчето. Това май е от редките случаи в които той избяга.

# 1 953
Някои жени много се кефят на Мъск, бил им секси. На мен ми е много непривлекателен, но вкусове всякакви. Наскоро попаднах на статия от първата му жена, беше доста интересна - как я ухажвал, какви им били отношенията и как се разделили. Ще видим тази жена ще се изруси ли, както той настоявал...

https://www.marieclaire.com/sex-love/a5380/millionaire-starter-wife/

# 1 954
Който не е чел биографията на Мъск от Ашли Ванс да я прочете, горещо препоръчвам. И ще си изградите представа за какъв доминиращ и безчувствен човек става въпрос. Спаси се Граймс поне, защото Граймс наистина допускам, че е била привлечена от ума му, но Граймс е интелигентно момиче и се усети. Язък, че е имала надежди да гради семейство с него, загуба на време.

# 1 955
  • Стара Загора
За "Ергена"
 За един празноглав фитнес инструктор се състезават 22 кухи лейки с изкуствени устни, гърди, коси и мозък. 😀😀😀
Спомних си защо не гледам  BTV. Ами, то това не е за гледане.

# 1 956
  • Пловдив
За Славена и Слави Василев -ми той се оказва богат. Карал Мерцедес и Порше. Ръководил някакъв семеен бизнес,та Славенчето очевАдно не е направила компромис в името на любовта .

# 1 957
  • София
За Славена и Слави Василев -ми той се оказва богат. Карал Мерцедес и Порше. Ръководил някакъв семеен бизнес,та Славенчето очевАдно не е направила компромис в името на любовта .
По съседски се били залюбили 😃 живеели на Оборище до Лили Иванова. Клюкарите разправят, че Радева е натирила новия от Президентството, защото идвал на работа с ултра скъп автопарк и демонстрирал висок стандарт.

# 1 958
Който не е чел биографията на Мъск от Ашли Ванс да я прочете, горещо препоръчвам. И ще си изградите представа за какъв доминиращ и безчувствен човек става въпрос.
Сега виждам, че я има в сторител. Ще я пусна да я чуя.

# 1 959
По съседски се били залюбили 😃 живеели на Оборище до Лили Иванова. Клюкарите разправят, че Радева е натирила новия от Президентството, защото идвал на работа с ултра скъп автопарк и демонстрирал висок стандарт.

Е щом 'Уикенд' е първоизточника на новината , няма как да не намесят и Радева. Внушението, видите ли, тя коли и беси, и кадрово решава.

# 1 960
Не е фалирал мъжа на Славена според мен.
Но имайте предвид, че тя никога не е разполагала, нещо като Жасмина. Мъжът ѝ е финансист и тези хора гледат по съвсем друг начин на парите. Няма как да носи и кара , което на нея ѝ се иска, + отегчение.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 10:57 от Анонимен

# 1 961
Славена съм я мислела за стойностна жена.
Ако се е излъгала по едно Порше, жалко за нея.
Дано поне да е по любов !

# 1 962
Славена съм я мислела за стойностна жена.
Ако се е излъгала по едно Порше, жалко за нея.
Дано поне да е по любов !

Славена - стойностна? В това момиче има само претенция за разграничаване от плейбой силиконките с имиджа й на модерна семейна жена - а всъщност какъв талант, класа, чар, излъчване или ерудираност има? Никакви.
Но ако не се харесват, по-добре развод, отколкото като Емилия с Коко Динев - единия да вършее, а другия да обяснява как това е супер нормално.

# 1 963
Аз мисля,че Слави Василев е син на приватизатора и журналист Васил Василев.

# 1 964
  • русе
С Денди какво се е случило , опит за убийство ли?

Общи условия

Активация на акаунт