Звездни компромати - Февруари'22

• 296 985
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 995
Честно казано не знам защо Теа се е притеснила, та чак е отишла в Турция. Без да съм й фен и за нея знам от тук, няма повод за безпокойство. В пъти ми е по - симпатична от онези женоря снощи.

# 1 996
https://hotarena.net/gram-v-raia-bogatashat-moni-filipov-zariaza … 5S62VOsgKty_KPdnM
Алисия била зарязана от поредният милионер.Как злобно подхвърлят в статията,че Отварачката три пъти се жени за богаташи ,а Алисия все изоставена .

# 1 997

Може ли някой да преразкаже статията за Денди защото сайта не се отваря в чужбина.

Пише, че любовник заплашвал,  изнудвал и малтретирал Денди с часове да му предпише апартамента си и бил открит в безпомощно състояние.

# 1 998
По вече не съществуващата телевизия ТВ7 преди години имаше едно предаване Милионер търси съпруга. Спомням си за два сезона с - Тодор Славков и Христо Сираков. Еми нито единия, нито другия не блестяха с красота, или младост, или супер тела, обаче с такъв интерес съм го гледала това предаване. Мъже, които освен пари, имат отношение към жената, имат присъствие, харизма, знаят как да я омаят, и обичат живота... .А тоз ерген, дори нямам желание да го гледам, само като го видях на рекламния клип 😀

# 1 999
Тоя любовник ще да е от артилерията на Анита Мейзер и да го е завързал със свински опашки, Joy .

Хората тотално са полудели, ужас.

Много гадно ми стана прочитайки за някакъв сериен изнасилвач в София, който тормози момичета и те му се връзват.
  тук малко информация 

# 2 000
Е чак свински опашки. Joy И едни белезници стигат. Grinning  Денди живее в апартамент в центъра на София. Сигурно е апетитен имот. Пишеше, че покрай пиянските си истории се бил забъркал със съмнителни типове.

# 2 001
  • София
.А тоз ерген, дори нямам желание да го гледам, само като го видях на рекламния клип 😀
Е как…този става за гледане поне за разлика от другите двама. Гледах до врещящата от Дупница  и се изморих…

# 2 002
А защо ергена да е нещо повече и да трябва да бяга?
Не съм го гледала, но не е ли той доброволно там, отишъл точно за такива жени, за известност, за секс...
Къде да оди, точно такива си му пасват, това си му е манталитета, това му е света, той и в реалността такива ще си среща. Вие свестен мъж да иде в такова реалити познавате ли?
Никой там реално не търси любов, отишли са да се покажат по телевизора, за да са по-разпознаваеми после и да се ''продават'' по-добре. И жените и мъжа. Кой за клиенти, кой за гаджета.

# 2 003
Е, много хубаво!!! Кой й го е лепнал?
Предполагат, че Чарлс. Той бил втори път болен.
Скрит текст:

# 2 004
И аз съм се чудила как Мария успява да се омъжи за когото си поиска. Такива свестни и красиви момичета познавам, не могат да си намерят мъж, а тя 3 пъти. Алисия няколко пъти съм я засичала в магазина до нас да купува подправки и месо. Веднъж пита за конкретни подправки, с които много добре и се получавали пълнените чушки. Учудих се, че готви.

# 2 005
Е, ние не може да сравним Мара Отварачката със свестни и красиви момичета. Мара Отварачката си има определен таргет, а този пък таргет явно си предпочита Отварачки с джуки от миналия век и поведение на мутреси също от миналия век. Да не би Отварачката да се е хванала с някое момче от Харвард случайно?

# 2 006
  • в 1001-та нощ
Не мисля, че Мара се омъжва за когото си поиска, а по-скоро за когото й върже - и това е.... Нито пък мисля, че последните ѝ мъже са много желани. Първите ѝ два брака са провал - нищо похвално не виждам около браковете й ...

Не струи щастие от нея, а поза и меркантилност, защото без спонсори и показност - не е нейното.

# 2 007
Никой ли не гледа “Ергентът” по бтв?
Ще има много компромати ми се струва 😂
Как няма Теа да се премести при Наум в Турция, докато течеше записа на предаването 😂
Ужас ,това шоу беше много зле.Госпожата от Дупница която не може без чашката така се нафирка,че към края фъфлеше
Въобще това което правят Иван и Андрей винаги е пошло
Иван и Андрей ли са продуцентите ?

# 2 008
  • София
Мисля, че Иван и Андрей нямат общо, Радо Тушев има, т.е. продуцентите на Брадъра.

# 2 009
Репортерът от Star Reporters е пуснал стори, че роклята на Нина( пиленцето от Монако) не била купена от бутик, както твърди тя, и не струвала 500 евро, а само 30 евро с намалението. Joy От своя страна Нина е написала заплашително стори как ще го съди за невярна информация и че роклята й струвала 500 евро и била купена от бутик, в който се обличали всички знаменитости. Stuck Out Tongue Winking Eye Жалко, че не е взела пример от Тоца да представя и касовата бележка, за да няма объркване. Grinning

Бя гледала сторито когато купуваше роклята и не беше никакъв бутук, а просто магазин, в който дори имаше някакви намаления по50-70%. Както знаем в най-скъпите бутици такива намаления няма.  А и дрехите от въпросния магазин ми приличаха повече на китайски. Определено Боби от Star Reporters е прав и най-много ме е яд, че явно се е стреснал с това с адвокатите и го е изтрил. Не мога да разбера какво се притесняват да ги разобличат, че лъжат. То от километри си личи, че не живеят живота, за който говорят и всичко е тотално фейк.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 19:58 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт