Звездни компромати - Февруари'22

• 296 865
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Viena
Но, за бога!!! Тази Нина има 35 000 последаватели😀😀😀😀Златен скункс за всичките й последователи😀😀😀😀😀

# 2 011
  • София
Мадона
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Кейт Мос
Скрит текст:
Иги Азалия
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Круз Бекъм
Скрит текст:
Мат Лебланк
Скрит текст:
Кортни Кокс с дъщеря си
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Елън Помпео
Скрит текст:

# 2 012
Честно казано не знам защо Теа се е притеснила, та чак е отишла в Турция. Без да съм й фен и за нея знам от тук, няма повод за безпокойство. В пъти ми е по - симпатична от онези женоря снощи.
Тея според мен е мега ревнивка и злобна към жени. Освен сестра си, не оставя впечатление да има приятелКИ.
В Черешката на тортата беше супер завистлива.

# 2 013
Извинете, но коя е тази Нина? И пиленца, за които пишете често? Никога не съм ги чувала и виждала преди.

# 2 014
А, Мадона в прилични снимки...чудо.
Пиленцата и аз тук видях и по-добре да не бях.

# 2 015
  • Sofia
Извинете, но коя е тази Нина? И пиленца, за които пишете често? Никога не съм ги чувала и виждала преди.
не ти и трябва

# 2 016
И у мен оставя такова впечатление Теа. Гледах някакво тяхно видео в което говориха за връзката си и ми направи впечатление, че изтъкваха как си знаят паролите за всичко. Това ми се стори абсурдно. Хем твърдиш, че имаш доверие на партньора си, но в същото време дай да проверя аз за всеки случай. На външен вид е много симпатична, има стил според мен, но явно има проблеми с увереността, а и не ми изглежда особено задълбочена.
Иначе за тези пиленца от вас научих и преди няколко дни ги разгледах. Първоначално си помислих, че са някаква пародия, но те май сериозно се възприемат Wink. Напомнят много на Тоцини по стила, който излъчват. Според мен си мечтаят да са като тях Simple Smile.
Честно казано не знам защо Теа се е притеснила, та чак е отишла в Турция. Без да съм й фен и за нея знам от тук, няма повод за безпокойство. В пъти ми е по - симпатична от онези женоря снощи.
Тея според мен е мега ревнивка и злобна към жени. Освен сестра си, не оставя впечатление да има приятелКИ.
В Черешката на тортата беше супер завистлива.

# 2 017
В такъв случай Теа най - вероятно има комплекси. Има чудесно тяло, изглежда повече от прилично. Очевидно тя е двигател във връзката им с Шопов / забравих му малкото име /, не са отчайващо глупави, здрави са, млади, създали поколение...
Усложнява си живота.
А всъщност са ми скучни и чета за тях само тук, колкото да ги разпозная по телевизията в интервюта.

# 2 018
  • София
Като човек който следи Наум и Теа мога да кажа че тяхната връзка е такава че двамата никога не са се делили един от друг за дълго време.Нормално е след дълъг период да отлети при мъжлето. Той самият в един клип казва че това е било най-трудният му период. Млади са обичат се ,всичко е нормално

# 2 019
Ще им мине, сори за цинизма

# 2 020
  • София
Ако Теа е ревнувала, то е било напълно безпочвено. Всеки нормален мъж би избягал с 200 от всички онези фльорци. Наум търпи заради договора и хонорара.

# 2 021
Тази Дениз Хайдула никога не съм я харесвала, а без грим е доста семпла женичка. Изглежда има проблеми с алкохола и то не от сега
Скрит текст:
Скрит текст:

Ким К с Пит след Супербоул
Скрит текст:

Джейсън Мамоа си прекарва добре след развода
Скрит текст:

# 2 022
Kлои К.
Скрит текст:
Ким
Скрит текст:
Ето още от Тоца
Скрит текст:
Джулиана Гани
Скрит текст:

# 2 023
Ирина Шейк и Кейт Мос откъде излизат така подпийнали?

# 2 024
Като човек който следи Наум и Теа мога да кажа че тяхната връзка е такава че двамата никога не са се делили един от друг за дълго време.Нормално е след дълъг период да отлети при мъжлето. Той самият в един клип казва че това е било най-трудният му период. Млади са обичат се ,всичко е нормално
Тяхната връзка е такава, защото е достатъчно единият (Теа) да е такъв, а Наум и без това прилича на амеба и се съгласява засега. Какво да каже Наум във видео за пред хората - че е чехльо ли? Вече е наизустил какво трябва да каже, за да не се разправя със скандали с жена си.
Точно такива дето навсякъде ходят заедно и си знаят паролите, накрая много се разочароват от “голямата си любов”.

Общи условия

Активация на акаунт