Звездни компромати - Февруари'22

• 294 367
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 145
Не е зле да отдели някой лев и за малко уроци по английски, че дори Bulgaria не знае как се произнася, остави другото. Мен ще ме е срам да говоря с хора ако имах такова произношение. Може и още някой лев за фризьор, че тази коса не е виждала професионалист от началото на бременността сигурно. Иначе чантетата са готини. Галошите и маратонките са потрес ….

# 2 146
Как само по 10 лайка, че то моето куче получава повече лайкове в ИГ Joy

Ама вие явно не усещате, че тази женица /наред с доста други/ е по цял ден в темата и всички постове са й продиктувани от писаното тук и посветени изцяло на нас - бг глиганите по анцузи без чанти с шалчета.

Затова съфорумките се обръщат към тях направо в темата, когато имат да кажат нещо. И те винаги дават индикация, че четат Joy

# 2 147
Само на мен ли гаджето на Хосни ми прилича на въпросната Габи от Ергенът?

# 2 148
Давайте профила да наслагаме лайкове, толкова дъвкане тук заслужава отплата.

# 2 149
Според мен къщата на Антония и мъжа й е в някое село около София и не е в някакъв затворен комплекс.  Родителите й живеят в Рударци. Абсолютно е възможно и те да са си направили къща там или в някое от съседните села и да пътуват до София. То е близко.

# 2 150
  • София
Тоци е уникална, такова друго чудо няма. Обаче едно й признавам - каквото и да се пише за нея, явно не се оплаква, защото не се трие, за разлика от стринка, която явно държи хем да е публична, хем всички да  я харесват, хем до края, хем в рая, налЕ:)

# 2 151
Присъединявам се към апела за качествена грижа за косата на Тоци. Тоз Шанел не върви с тези мръсни и зализани пирги по главата.
Обаче ми е смешно. В руснака инвестираше в сватби и накрая имането й приключи с 1 развод. Сега една сватба с Батинков, но инвестира в бижута. По-лесно ще си ги вземе ако един ден и той я натири. Поумняла е, не е станала по-грамотна, но е поумняла.

# 2 152
  • София
на Мис/Мисис "Извънземна красота" с нейната си коса
по-добре ми изглежда
и как при двама родители с кафява коса ще иска детето да е с руса коса
Скрит текст:

# 2 153
Тоци е уникална, такова друго чудо няма. Обаче едно й признавам - каквото и да се пише за нея, явно не се оплаква, защото не се трие, за разлика от стринка, която явно държи хем да е публична, хем всички да  я харесват, хем до края, хем в рая, налЕ:)

Къде не трие, във фейса ли? Щото в инстаграм винаги коментарите са офф.
Мъжът й живееше с техните в Драгалевци, сега новата къща не знам точно къде е, но пак е в южните квартали.

# 2 154
Малеее, за друга такава селска пръчка не се сещам. Grinning На Илиенци е пълно с такива боти. Това комплексарско парадиране, най много да й докара проверка от НАП.

# 2 155
  • София
Според мен къщата на Антония и мъжа й е в някое село около София и не е в някакъв затворен комплекс.  Родителите й живеят в Рударци. Абсолютно е възможно и те да са си направили къща там или в някое от съседните села и да пътуват до София. То е близко.
Със сигурност не е в затворен комплекс в София. Те са като хотели, гледката е басейн, а не такива постройки и клони. В някое село е със сигурност, което не пречи къщата да е луксозна..., но защо пък в банята разопакова и показва чанти и обувки?! Rolling Eyes

# 2 156
Точно това му е най-забавното, че накъдето я хлъзнем, тя натам поднася Simple Smile. Сега тръпна в очакване да започне да доказва, че не живее на село Simple Smile.
Ама вие явно не усещате, че тази женица /наред с доста други/ е по цял ден в темата и всички постове са й продиктувани от писаното тук и посветени изцяло на нас - бг глиганите по анцузи без чанти с шалчета.

# 2 157
Постовете на Батинкова със скъпи покупки са правопропорционални на постовете за нея в bg-mamma.
Хора, спрете се!
На Батинков пари не му останаха.
Ха, е отворила форума и е видяла, че все още не е получила желаното одобрение, ха, се е втурнала да купува и да надгражда!

# 2 158
Със сигурност е луксозна къщата, но определено не е в затворен комплекс, а е в някое село до София. Усешам как сега Тоци ще накара съпруга си да купи колибата срещу тях и да я бутне та да им се отвори по-хубава гледка. Joy Освен това Тоци, ако къщата няма басейн просто не ми я хвали. Grinning Дори къщата на вашите в Рударци има басейн, не бива да се сваля нивото. Blush

# 2 159
Където и да е къщата, е в много близки отношения със съседите. Направо могат да си подават сол през прозорците.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт