Звездни компромати - Февруари'22

• 294 905
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 130
В клипа, който Дейзи е пуснала,, се чува Мечо Батинков"да видим какво си ни приготвила маме" 😂 😂 😂. На моя мъж това ще са му последните думи и ще е насвяткан с чугунен тиган😂😂😂

# 2 131
Чантата на Антония е Lady Dior и една такава струва 4500 евро. Тя има 2. Не броя другите Гучита и тн.  Хубаво имат си пари, нека си купуват, но тази прекалена демонстрация има обратен ефект. Вместо да се впечатля ми става смешно. Защото никоя себеуважаваща се жена няма да тръгне да си качва торбичките и бележките и да снима т магазина и всякакви такива простотии. Дори няма да каже марката, че е Диор.

Антония, вика който разбира от мода ще ги оцени. Тоци, остави хората, които разбират да ги оценят сами, както казваш, не да им ги навираш в носа, защото така олекваш. Познавам жени, които имат много скъпи гардероби с всякакви марки вътре, Шанели, Армани и тн и никога не са седнали да си показват пликовете и касовите бележки и да крещят едва ли не "вижте ми Диора". Joy Нелепо е!

# 2 132
Хаха, Монако, много точно казано. И аз съм виждала деца в детската градина така да намотават парцалчета на чантички.

# 2 133
Нищо не разбирате , начии... хигиена нулева-глигани мърляви 😂😂😂
Парцалчетата се навиват по дръжките на чантите във връзка с вирус - КовидА.. Прибираш се и вместо да си дезинфикцираш чантата /дръжките със препарат от който рискуваш да си увредиш марковата шанта. Сваляш парцаля и го заперваш ! 😛

# 2 134
Шаловете по дръжките са там от десетилетия. Така си разнообразяват чантите, показват си аксесоарите и т.н. Пък на кого не му харесвало - дреме им на тези с колекциите от десетки шалове Ермес да речем.

В клипа, който Дейзи е пуснала,, се чува Мечо Батинков"да видим какво си ни приготвила маме" 😂 😂 😂. На моя мъж това ще са му последните думи и ще е насвяткан с чугунен тиган😂😂😂

Той не знае какво е подарявал ли Joy

# 2 135
  • Варна
Не само нелепо, ами се държиш като комплексирана селска пръчка, Тоци!  Ако искаш да впечатлиш аудиторията, вземи покажи малко стил на обличане и  класа на истинска ДАМА. Скрий малко логата и показността и тоя нос недей да го вириш, защото нямаш покритие. Нали знаеш приказката "пълния житен клас свежда глава, а празният я вири" Wink

# 2 136
  • Glasgow
това руски стил, винаги ми е било много смешно като се заобясняват " а наша мама", "а наш папа" за партньорите си.

# 2 137
  • София
Джейн Сиймур
Скрит текст:

# 2 138
https://www.instagram.com/p/CaRi1RdgTuG/
Ама какво се вижда на 16-17 секунда?! Мис Крокодил не живее ли в палат, в частен затворен комплекс?! Каква е тая пейзанска колиба в съседство? Laughing
аз това не го видях, какво съм пропуснала 🤔 пуснах два пъти клипа, но нищо такова не видях.

# 2 139
Не само нелепо, ами се държиш като комплексирана селска пръчка, Тоци!  Ако искаш да впечатлиш аудиторията, вземи покажи малко стил на обличане и  класа на истинска ДАМА. Скрий малко логата и показността и тоя нос недей да го вириш, защото нямаш покритие. Нали знаеш приказката "пълния житен клас свежда глава, а празният я вири" Wink
Абсолютно избива комплекси Антония и много й личи. Скъпите брандове последните години правят все по-минималистични лога, за да не се набиват на очи някакви големи надписи и хората с моден вкус избират все повече такива артикули точно, защото знаят,че това прекалено изхвърляне и тази показност са смешни. Вземете една Деси Банова примерно. Със сигурност Плевнелиев й е купил Шанели и Диори, но не е седнала да ги демонстрира по този начин. Та дори и фолкпевачките. Дори Софи Маринова и Преслава не съм ги виждала с подобни демонстрации, а съм виждала че имат скъпи чанти и дрехи. Или пък Деси Цонева, която си има доста кусури, но специално за брандове никога не е седнала да бие тъпана. Просто защото от малка е научена, че това е супер грозно и има обратен ефект.

# 2 140
  • София
https://www.instagram.com/p/CaRi1RdgTuG/
Ама какво се вижда на 16-17 секунда?! Мис Крокодил не живее ли в палат, в частен затворен комплекс?! Каква е тая пейзанска колиба в съседство? Laughing
аз това не го видях, какво съм пропуснала 🤔 пуснах два пъти клипа, но нищо такова не видях.

Скрит текст:
на стоп-кадър за 2 секунди се вижда прозореца и гледката

# 2 141

Изобщо няма да те разбере какво ѝ казваш.

# 2 142
Ама вие явно не усещате, че тази женица /наред с доста други/ е по цял ден в темата и всички постове са й продиктувани от писаното тук и посветени изцяло на нас - бг глиганите по анцузи без чанти с шалчета.

# 2 143
  • Glasgow
Е то това е ясно, на кого друг да показва, тя има по десетина лайка на снимка. Чак мъчно да ти стане, че толкова усилия полага.

# 2 144
Лайковете сигурно са от подмазващи се служители във фирмата на мъжа й, може да им е част от служебните отговорности Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт