Звездни компромати - Февруари'22

• 294 910
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 115
Значи Антония тук я оплюхте, че не ядяла френска храна в Париж и веднага се поправи жената и си поръча за вечеря жабешки бутчета, лучена супа и 6 вида стриди от различни региони на Франция. Grinning

И има две нови чанти Диор от френската столица.
https://www.instagram.com/p/CaRgnE3g_D1/

Имам чувството, че тази жена живее за Инстаграм. Всяко нещо се показва и обяснява с най-големи подробности. Какво са яли, какво са пили, какво са си купили, касови бележки, торбички, всичко. Joy Засега само нямаме инфо в колко стават и в колко лягат. Joy

Аз не мога да си представя като пътувам вместо да се наслаждавам на самото преживяване да седя и да снимам хиляда клипчета какво ядем и пием всеки ден и да уведомявам хората за всяка наша стъпка. Нито пък някога съм занимавала някого какво съм си купила. То това някои инфлуенсъри не го правят толкова подробно колкото Антония. Накрая на пътуването няколко снимки в Инстаграм са достатъчни. На кой му се слуша всяка минута от пътуването им. Joy

# 2 116
А снощи започна Сървайвър /не го гледах, само видях ,че/, участва гаджето на Сами Хосни - Мила. Няма никаква харизма, според мен, това момиче : (
Все се опитвам да харесам нещо в това момиче, но уви - грозновата и безлична. Не мисля и че е особено умна.
Тя с нещо занимава ли се изобщо или просто е придатък на Хосни?

# 2 117
https://www.instagram.com/p/CaRi1RdgTuG/
Ама какво се вижда на 16-17 секунда?! Мис Крокодил не живее ли в палат, в частен затворен комплекс?! Каква е тая пейзанска колиба в съседство? Laughing

# 2 118
Иначе се е тагнала от Champs-Élysées, Париж Simple Smile
Достойна постъпка за бъдещи мемета от рода "седи си на село, тагне се от Шанз Елизе, зачака лайкове".

# 2 119
Чувствам се специална, има и специално посвещение за нас във форума. Милата няколко дни не е в темата и се притесни.
Славена Вътова вчера публикува сторита от кухнята си, което ме води на мисълта, че клюките може и да не са съвсем верни.

Значи Антония тук я оплюхте, че не ядяла френска храна в Париж и веднага се поправи жената и си поръча за вечеря жабешки бутчета, лучена супа и 6 вида стриди от различни региони на Франция. Grinning

И има две нови чанти Диор от френската столица.
https://www.instagram.com/p/CaRgnE3g_D1/

Имам чувството, че тази жена живее за Инстаграм. Всяко нещо се показва и обяснява с най-големи подробности. Какво са яли, какво са пили, какво са си купили, касови бележки, торбички, всичко. Joy Засега само нямаме инфо в колко стават и в колко лягат. Joy

Аз не мога да си представя като пътувам вместо да се наслаждавам на самото преживяване да седя и да снимам хиляда клипчета какво ядем и пием всеки ден и да уведомявам хората за всяка наша стъпка. Нито пък някога съм занимавала някого какво съм си купила. То това някои инфлуенсъри не го правят толкова подробно колкото Антония. Накрая на пътуването няколко снимки в Инстаграм са достатъчни. На кой му се слуша всяка минута от пътуването им. Joy

# 2 120
  • софия
Мис Крокс защо си отваря покупките в банята?

# 2 121
Баба ми навремето на лозе си обуваше такива галоши като на Тоци Гучито. Само където нямаха този златист кич отгоре, иначе 1:1. Истинска фешън фурия е била баба значи.

# 2 122
Пуснах едно клипче от Тоцините. Тя,че не е на център, не е, ама кой е тоз нормален мъж, дето ще отговаря заради ИГ имидж на малоумни въпроси "И какво ядем сега?"

# 2 123
  • Glasgow
Баба ми навремето на лозе си обуваше такива галоши като на Тоци Гучито. Само където нямаха този златист кич отгоре, иначе 1:1. Истинска фешън фурия е била баба значи.
Кобилкина скоро постна нейни, но с Бърбъри принт, че вече се е пречупила, то нищо не те спасява в дъжда.

# 2 124
Също не разбрах превъзнасянеро по тези шалове, с които се намотават дръжките. И тези в магазина сякаш правят много изисканата и прецизна работа да намотаят парцалчета на дръжките на чантата. Смехът при Тоци е винаги гарантиран.

# 2 125
  • София
Що за двойка са тези Тоцини. МъжО й все повече ми пада в очите. Представям си моят как ме снима с телефона, че съм си купила поредната eднаква чанта и ще ми се възхищава. На "любовните" снимки от Париж я е прегърнал като малка коала голямо дърво.
А новите й покупки, демонстрация на стил (модата била за нея начин на живот), са абсолютен кич, нищо че са маркови. Тези шалчета, дето толкова ги увиват, даже правят чантата още по-грозна.
Да, гледката от банята, където ги разфасова, е на изгнили клони и къщурка. И на мен ми е интересно защо точно там е локацията на това модно ревю.

# 2 126
  • Glasgow
Капитонова в нейно драматично видео за дългочакана чанта обясняваше, че тези шалчета се навиват, за да не се износват дръжките и детайли около тях, защото дори и на скъпите чанти определени детайли са износвали, но тя казваше, че на нейната няма да  слага.

# 2 127
Що за двойка са тези Тоцини. МъжО й все повече ми пада в очите. Представям си моят как ме снима с телефона, че съм си купила поредната eднаква чанта и ще ми се възхищава. На "любовните" снимки от Париж я е прегърнал като малка коала голямо дърво.

Ох, не мога JoyJoyJoy

# 2 128
Тези шалове може да са на стойността на средностатистическата кола по улиците на софия. На Тоцинка едва ли, но по принцип любителките на такива аксесоари не се скъпят.

# 2 129
  • София
Продължавам да не го разбирам това с шаловете. Ми, дай да си ламинираме всички вещи, че да останат и за внуците! Грозно ми е с този увит шал по дръжките, все едно момиченце в детската градина си е играло на майка с чантата ми.

Общи условия

Активация на акаунт