Звездни компромати - Февруари'22

• 294 100
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
По темата с Путин попаднах на една ретроспекция между 2001 и 2018 и да ви кажа честно според мен на две снимки не си прилича. Много е относително да се сравнява човек по снимка. Много зависи от обективи (някой кривят доста) и от конкретната фаза на емоцията, която е уловена.

Това са 18 различни двойници.Нищо не разбирате. Wink

# 2 236
Е то теориите с двойници ги има отдавна и по различни поводи. Помните ли Хилъри Клинтън в кампанията като тръгна да припада и я повлякоха и след 1 час се появи свежа като репичка. И тогава се разглеждаха снимки дали е същата жена. По принцип двойници са се използвали от политически фигури и нищо чудно и сега. Нe за вземане на решения, а за показване в определени условия и събития.
Факт. Използвали са се двойници много отдавна и основно се прави с ПР цели. Не казвам, че Путин има, а че има такива теории. И само да кажа, че Путин тази година става на 70г.

# 2 237
Дейзи, помниш ли в какво се беше превърнало лицето на Стоянка Мутафова, лека й пръст? Не исках да я споменавам от уважение към таланта й, но от всичките интервенции, очите й почти не се виждаха.

# 2 238
Факт. Използвали са се двойници много отдавна и основно се прави с ПР цели. Не казвам, че Путин има, а че има такива теории. И само да кажа, че Путин тази година става на 70г.

Той има много двойници, след Ф1 питаха Хамилтън той ли ги е награждавал или не,
Люис каза, че не знае, може и да не е бил той,
но това, че е умрял и е подменен вече е измислица, а тия снимки не са в период на 18 години,
 а на много по-малко5-6 може би ,
наблъскал се е с филъри, като пуйка се е натъпкал ....

# 2 239
Този Круз изглежда потресаващо.
Направило ми е впечатление, че на много от известните и популярни световни звезди...децата им са пълен провал.
При всичките пари, които имат...явно всичко останало куца.

# 2 240
Добре, хора, приемаме този факт, за да няма повече разногласия. Blush За мен е странно, че Путин на старите си снимки от 2000г изглежда доста по-състарен с бръчки, торбчки и тн и тогава това не му е пречело. Изведнъж явно започна да му пречи и се изглади като с ютия. Но пак повтарям, че не разбирам защо думата двойник предизвиква такова възмущение като и други хора ви казаха, че се използват с ПР цели. Путин е агент на КГБ, виждал е всичко. Едва ли това, че може да ползва двойник за ПР цели например би го шокирало.

# 2 241
Това е за корица на списание, уредили са го и него, той е  по-скромното им дете
стана на 17, каза че си пада по Били Айлиш и я покани на среща, на шега де ...

Този Круз изглежда потресаващо.
Направило ми е впечатление, че на много от известните и популярни световни звезди...децата им са пълен провал.
При всичките пари, които имат...явно всичко останало куца.

# 2 242
Скандал между Вергов и дъщеря му (аз мисля, че е нагласено)

# 2 243
  • София
Стефания Колева
Скрит текст:

# 2 244
Раничко ли е за една текила?
Скрит текст:

# 2 245
  • Glasgow
Стефания Колева на някои снимки има Нона Йотова вайб. Какво става с нея, не сте я поствали скоро, аз съм фенка

# 2 246
Скрит текст:

Е как рано, обедно време е вече Joy

# 2 247
10 е тук 😅😂

# 2 248
Аз не съм твърдяла, че е подменен, а споделих, че има такава теория. Не знам тук да се обсъждат неща само със 100 центова сигурност. Просто казах, че не изключвам да има двойник и да го ползва с ПР цели.

Този скандал на Вергов с дъщеря му ми напомни на Жени Калканджиева и нейните  скандали по входовете. От съседите по-добри папараци няма. Grin

# 2 249
Някъде е 5ч. Laughing (а и текилата му е доста добра)
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт