Звездни компромати - Февруари'22

• 294 116
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 265
Ирини ми е толкова антипатична...и какво се е затръшкала за този житен режим и колко зле и се отразявал психически.

# 2 266
Като й се отразява зле да вади просекото, толкова болни за внимание хора се навъдиха.

# 2 267
Ирини ми е толкова антипатична...и какво се е затръшкала за този житен режим и колко зле и се отразявал психически.

Ами какво да пише жената😂😂😂.

# 2 268
Ева Лонгория доста се промени през последните 3-4 месеца, пластичният й хирург сигурно е добър, но тя просто не е същата вече.
Мисля, че е от обработката на снимките. На повечето видео изглежда по-натурална сякаш. Особено без грим

# 2 269
Какво става с Денди? Разбра ли се кой е искал да го убие? А кученцето?

# 2 270
Вчера четох, че Денди е бил някъде на запой. Прибирал се много пиян и бил падал по пътя. Коренно различна версия от първата, че е бил удрян от друг човек по главата. Състоянието му продължава да е много тежко, направена му е и втора операция.

# 2 271
  • гр.Пловдив
Гледам и ви чета, че Путин се коментира, на мен Бест Батинков много, ама много ми прилича на него Smiling Imp

# 2 272

Последно в 24 часа писаха, че сам е падал и ставал по улицата, след това е падал и в дома си. Още търсели записи от всички камери по пътя. Не знам доколко са достоверен източник, тъй като човекът, който го е намерил, веднъж го описват като "неговият съквартирант", друг път като "приятелят му". Общо взето май вече не се пише за опит за убийство. За кученцето не съм виждала никаква информация.
пс - https://www.24chasa.bg/novini/article/10944964

Гледам и ви чета, че Путин се коментира, на мен Бест Батинков много, ама много ми прилича на него Smiling Imp

Направо хвърли туба с нафта в темата Joy

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 15:00 от EmmaT

# 2 273
Стринка вчера я мярнах по Нова тв. Има нужда от поне месец на житен режим. Така се беше огащила, че се видя колко е заформена
Днес при мамин Сашко синът на Касиел ли беше?! Това момче е толкова объркано, но коментира Денди, въпреки че не знаеше последните подробности

# 2 274
Дъщерите на Сталоун
Скрит текст:

# 2 275
  • София
Красиви са. Той има много хубаво семейство.

# 2 276

Последно в 24 часа писаха, че сам е падал и ставал по улицата, след това е падал и в дома си. Още търсели записи от всички камери по пътя. Не знам доколко са достоверен източник, тъй като човекът, който го е намерил, веднъж го описват като "неговият съквартирант", друг път като "приятелят му". Общо взето май вече не се пише за опит за убийство. За кученцето не съм виждала никаква информация.
пс - https://www.24chasa.bg/novini/article/10944964

[quote/]
ММ, въпреки че не го познаваме и двамата лично този човек, като и не сме били и свидетели на ситуацията, има своя теория.
След като е прочел наличната информация, остава с впечатлението че са го били човека някъде и той, уповавайки се на вътрешен инстинкт е тръгнал да се прибира у дома. И паданията му са в следствие от нанесеният побой. Защото пък аз съм виждала пияни, които обаче колкото и да падат, не могат да си нанесат такива страшни травми.

# 2 277
  • Glasgow
Чочо Попйорданов почина след травма, която Сам си причини, не е необичайно при зависими. Роси Новева също, беше и оперирана.

# 2 278
По случая с Денди, аз също си мисля, че човек няма как от падане да си нанесе подобни травми, с които да се стигне до 2операции.
И пиян да си, ще паднеш няколко пъти и на последния ще си останеш на място и ще заспиш. Не съм чула досега алкохолик да се е докарал до болница с травми по глава.

# 2 279
А някой забеляза ли ,че Антоанет Пепе и Филяка май вече не са заедно , даже на 99%? Ни вест , ни снимка ,ни пост.

Общи условия

Активация на акаунт