Звездни компромати - Февруари'22

• 294 082
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 280
Какво ми попадна!Тук нещо е имало... 😁
Скрит текст:
,

# 2 281
Хининус бил при дъквартиранта на Денди, поне така твърди племенницата му. Моли да го върнел, кучето било старо и се нуждаело от грижи.

# 2 282
Стефания Колева на някои снимки има Нона Йотова вайб. Какво става с нея, не сте я поствали скоро, аз съм фенка
Миналата седмица я видях във фитнеса. Симпатична е, нормална жена. Не е като на снимките с дълги слаби крака. Аз я харесвам като актриса.

# 2 283
Гледам и ви чета, че Путин се коментира, на мен Бест Батинков много, ама много ми прилича на него Smiling Imp

Божеее... Ти гледай само майка му да не разконспирира коя си и къде живееш, че невредима няма да се измъкнеш Simple Smile Най-добре нова самоличност или поне нов ник.

# 2 284
Съквартирантът на Денди всъщност е момиче, което се казва Камелия, но винаги се е представял за момче с името Кристофър. Познавам го от родния Плевен. Той също бил в неизвестност.
https://novini.bg/show/kliuki/705521?fbclid=IwAR2VdKGE7JFjWgEN9P … l8A43T2NcJr2YsU00

# 2 285
Относно дъщерите на Путин, не е вярно, че са в Запада, далече от Русия итн. Поне за едната - математичка е, мисля, в Московския https://www.washingtonpost.com/world/europe/putin-daughter-russi … aa193e_story.html

Допълвам, сега проверих за другата, че ми стана интересно. Лекарка е, женена за Холандец, живели са там, а сега живеят в Москва май.

# 2 286
Стефания Колева на някои снимки има Нона Йотова вайб. Какво става с нея, не сте я поствали скоро, аз съм фенка
Миналата седмица я видях във фитнеса. Симпатична е, нормална жена. Не е като на снимките с дълги слаби крака. Аз я харесвам като актриса.

Е, слабичка е. Много е добре и във фигура и в лице. Не, че някога е била пълна, но имаше леко по-заоблен вид. Разхубавява се с годините. Без да е изключителна красавица, има харизма и много свежо излъчване.

# 2 287
  • софия
Дейзи, явно ти имаш проблем с възприемането на мнение, различно от твоето. Така, както ти си изразила своето, така и някои от нас изразиха противоположно на него. Питаш, отговаря се. Драма няма.
Барселонагейт от самото начало си беше истинска история. На някои им се искаше да е конспирация.

# 2 288

Е, слабичка е. Много е добре и във фигура и в лице. Не, че някога е била пълна, но имаше леко по-заоблен вид. Разхубавява се с годините. Без да е изключителна красавица, има харизма и много свежо излъчване.

И аз мисля, че има излъчване и харизма.
Не бих я нарекла слабичка, но всеки има различни критерии. Жената е актриса, не модел на бельо, така че каквато и да е фигурата ѝ няма значение за мен като публика.
От фитнеса са качили снимки в сайта. Не знам защо го правят. Аз не бих била щастлива ако ме снимат без да ме попитат, особено ако съм популярна личност. Може и да са я питали.
Скрит текст:

# 2 289
Леко встрани от темата за VladiDaddy aka Путин, знае ли се дали Кабаева има деца, че не ми се рови. Преди години бях гледала интервю с нея, където беше доста бременна, но официално не съм чувала за деца.
Допълвам се - момче има. Но от кого, май не е ясно или не трябва да ни е ясно.
Мълвата твърди, че имат три деца с Кабаева. Разбира се няма кой да го потвърди Simple Smile
Даже за двете му големи дъщери се спекулира как се казват и къде живеят. Уж се знае кои са, но пак няма кой да потвърди със сигурност, че са те. Голямата му дъщеря Мария Воронцова - лекар, а малката е Катерина Тихонова, която много прилича на него е учен. Двете официално живеят в Русия.

На Путин преди не му пречеха бръчките, но откак има много по-млада жена и малки деца, май му пречат и се поизглади.
Кабаева се движи със специална охрана, кортеж като дипломат, което насочва вниманието още повече към Путин. Освен това не се разрешава да се снима без нейно разрешение на партита и събития където тя присъства. Прекалено много условия има покрай нея, а най - интересно е че всички се съобразяват. Едва ли щяха да са толкова внимателни ако не е блозка на Володя.

# 2 290
Съквартирантът на Денди всъщност е момиче, което се казва Камелия, но винаги се е представял за момче с името Кристофър. Познавам го от родния Плевен. Той също бил в неизвестност.
https://novini.bg/show/kliuki/705521?fbclid=IwAR2VdKGE7JFjWgEN9P … l8A43T2NcJr2YsU00

Тук вече съвсем се обърках. Денди е бил с момче, което всъщност е момиче?! Направо хетеро двойка.

# 2 291
  • Glasgow
Аз за Нона питах някой знае ли какво се случва 😅
За Кабаева и Путин и аз за 3 деца съм чела, снимки имаше, на което очеизвадно беше бременна, тук също сме коментирали преди. Аз се чудих какво е намерил в тази татарска физиономия, но ми показаха видеа, докато се е състезавала и ми стана ясно😄тази жена сякаш няма кости, огъва се както си поиска.

# 2 292
За Кабаева се говореше, че има близнаци от него, но бързо затриха новината от медиите.

# 2 293
Всъщност точно преди малко четох, че е родила близнаци от него, а за раждането опразнили цял етаж от болница и изкарали половината персонал от нея.

# 2 294
Да, такива бяха слуховете.
Кабаева е наистина като жена каучук и си е  трофейна.

Общи условия

Активация на акаунт