Звездни компромати - Февруари'22

• 293 787
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София
Николче се е върнала да чете времето. Стефани да не е излязла в отпуск по майчинство?
За моя голяма радост - да!
Оповестила го е в инстаграма си.
Все тая ми е с каква прическа, грим или дрехи е Мария Бакалова. Изобщо не ми е симпатична като визия, нито ми е чаровна, магнетична - нищо! Излъчването й е лукаво и мазничко, като лисанка-хитранка. Нека си изживява звездните мигове иначе, не ми пречи момичето.

# 2 521
Не са ментета на Антония нещата.
Много харесвам Мария Бакалова.❤

# 2 522
Андреа... Истински компромат е тази жена
Скрит текст:

# 2 523
Грам не ми пука дали са ментета на Антония нещата.

Никак не харесвам всякакви родени със сребърни лъжички в устата.
Ама иначе: "знайш ли колко ми пречи на мене това, че съм дете на този, или онзи известен.."
Мъка .. разплаках се.

# 2 524
Е те децата не са избрали къде да се родят. А и да имаш пари пак не си застрахован. С пари здраве не можеш да си купиш, а здравето е най-важното. Ето Банда страда от безсъние и  спи само по 2-3 часа на вечер и от месеци обикаля всякакви клиники и лекари за сън. Това е мега съсипващо за организма. От 2 години била така. Очевидно парите не могат да й оправят проблема. Дано се оправи защото е ужасно.

# 2 525
  • София
ВерсачИта мебели има и магазин в ромската махала - хит са!
Петканови май не са останали в много добри отношения, както обявиха след раздялата. Алекс е споделила в стори няколко албумчета от рд на детето, но няма нито една снимка с бащата.
Не е вярно това. Показа два албума, в единия бяха снимки от фотосесията за рождения ден, в която са и тримата, извадила си е дори и снимки само на Даниел с Габриел, във втория от детското парти го няма, не е присъствал.
На сторита от вчера показваха, че с Габриел са купили цвете за Алекс.
Сега дали е искрено или се мъчат да спазват, добри отношения, нямам представа, но поне в Интернет демонстрират такива.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 00:50 от Niya-

# 2 526
Снощи включиха Мария Бакалова да се изказва за някакви актриси. За 2 мин, супер много се напрегнах докато я гледах. Толкова пренатегната жена скоро не бях виждала.

# 2 527
  • гр.Пловдив
Николче се е върнала да чете времето. Стефани да не е излязла в отпуск по майчинство?

Дано да е излязла вече, че постоянно грешеше и запецваше на прогнозата, та чак на нея й стана неудобно накрая..

# 2 528
  • Sofia
Риана
Майли

И аз съм облекчена от излизането в майчинство на новата синоптичка. Дори да успее да си каже изречението без грешка, то къде започва и къде свършва изречение си остава една мистерия.

На всяка страница менте ли са или не покупките на Тоци. През 3 страници й пращате проверка от НАП. Не ви ли писна наистина? Много става досадно вече. Дори и аз, която не се интересувам изобщо от тази дама, вече разбрах, че с мъжа й са спечелили няколко милиона от последните поръчки за ковид лекарство и рязко са забогатели. Антония явно избива комплекси, само купува и ви навира бележките в лицата, но наистина не разбирам с какво толкова ви е интересна.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 09:40 от NBM

# 2 529
И на всяка трета страница идва някой дс начуква канчетата защо се интересуват/ме от нея. Ами защото е ходещ, постващ, дишащ компромат. Визия, изказ, постове… всичко.

# 2 530
  • Sofia
То въпросът е защо се пита все едно и също, но като ви е толкова интересна, дано се запомнят няколкото неща, които станаха ясни:
Фирмата на мъжа й е спечелила милиони от ковид лекарство, явно декларирани, обявени, законни
Покупките й не са менте
Харчи си парите, пуска си покупките, обнадеждена от вашия интерес към нея

# 2 531
Момиче или момче?

Скрит текст:
Детето на Златка и Благой..

Не трябва ли поне граница да има в момчешките дълги коси?
Иначе детето е невероятно красиво по принцип.

# 2 532
Викаш, ако не сме я подкокоросвали да ни натрива носа, щеше тия пари да ги даде за благотворителност...

# 2 533
  • Sofia
О не, единствено постовете са инспирирани от вас, включително касовите бележки Simple Smile
Че Антония е ходещ компромат съм напълно съгласна, тя има огромни комплекси, които избива с покупките си. Благотворителност не се вписва тук. Има някакви отклонения при нея, които не мога съвсем да разбера. Подозирам, че предният й брак има нещо общо. Мисля, че ако затихне интересът към нейните постове, ще има шанс да открие проблемите си.
Но темата менте ли са или не са мисля вече е с ясен отговор.

# 2 534
Единствено добави касовите бележки за нас.  Останалото си е инспирирано от лични потребности, за които ние вина нямаме.

Общи условия

Активация на акаунт