Звездни компромати - Февруари'22

• 293 782
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 550
Много ми харесва дългата коса.
  Внучето изглеждаше принц като малък, после го подстригаха и няма вече, но все гледам онази снимка на извънземно.

# 2 551
Близо до нас живеят семейство с две момчета. Голямото на години около моето дете винаги бе с едни руси дълги букли по целия гръб. Майката искала момиченце, но в интерес на истината много красиво бе детето с тая коса. Сега е млад мъж като гардероб, с брада и никакви поражения от факта, че беше дългокосо детенце.

# 2 552
Много ми е странно, да пускаш дълга коса на сина си, понеже си искала момиченце.... нещо не схващам логиката

# 2 553
Просто е дете и   е красиво. Виждам едни големи очи и руса коса на букли. Бебе.
 Вече потъмня косата, няма съмнение, че расте мъж.
Но споменът си  е там.

# 2 554
  • На морето!

Или девствен е взел Антония за съпруга? Joy
Като гледам колко е обезумял милият- нищо чудно.

# 2 555
  • София
Е, какво и е хубаво на Тоциния аутфит-червено връз червено и за акцент-пак червено.
Не виждам нищо лошо в момченце с дълга коса. Още преди 40 години малкият ми брат беше с невероятни руси къдрици до 1 клас. Аз бях късо подстригана, защото имах много рядка косица. А тийновете с дълги коси и те ли са продукт на желанието на майка си за момиче. Виж побелелите пирги на Халваджиян са ми откровено гнусни.

# 2 556
Моите си пуснаха дълги коси, хич не ме притесняваш, слушат и такава музика де. Но бяха подложени на голям натиск от учители, дори ги бяха заплашили, че нямало да ги пуснат в училище докато не се пострижат.Опитваха се да ги манипулират, но не стана. Но пък от това нещо си има психологически последствия(от типа какво ще кажат другите), с което се опитвам да го преборят.
Кога да ги пуснат тия коси, разбира се че сега като подрастващи тийнове, кат станат на 20-30 године и косъм може да нямат. Нормален бунтарски период(12г-15г),моите наскоро се офъкаха късо, щот поддръжката на косата им бактисала. 😂

# 2 557
  • Варна
Риана все повече ме изумява със стила си на бременна. Снимките са от Gucci/MFW. Страшен кич:
Скрит текст:

# 2 558
  • Варна
Риана все повече ме изумява със стила си на бременна. Снимките са от Gucci/MFW. Страшен кич:
Скрит текст:

Да няма открит нов метод за каляване  на бебето още от утробата, като за целта майката трябва да ходи с гол тумбак от 4-5 тия месец нататък?

# 2 559
  • Бургас
Това на Риана си е циганска работа.Не могат да избягат от себе си.

Тоцин е много горд мъж!Евала!

# 2 560
  • София
Да споделя, че служебно се срещнах с Батинков на живо. Изключително симпатичен, усмихнат, чаровен и харизматичен мъж. Късметлийка е мисис Батинкова, честно.... "О, Вие сте на Бест таткото, нали"? Той е, той е. Хич не исках да го питам чий мъж е. 😀

# 2 561
Това с дългата коса при момченцата е някакво суеверие
За пръв път чувам Rolling Eyes Сега е модерно да не личи момче ли е, момиче ли е. Имам едни познати така са си подстригали децата и непрекъснато хората ги бъркат, много е забавно, те самите се вживяват като викинги и по тоя параграф са със свободни коси, руси са и доста им отива.

# 2 562
  • Rock & Roll feeling ...
Симона Глорина с песен за дъщеря си :
Скрит текст:

" Колко време чаках те, колко време исках те...", многократно е казвала, че е забременяла случайно...

# 2 563
  • Варна
Това момиче не може и няма да избяга от сянката на мама. Не е добре това, грам свой почерк няма.

# 2 564
Е как колко време...9 месеца малко ли е?

Общи условия

Активация на акаунт