Звездни компромати - Февруари'22

• 293 728
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 655
Не, че е звезда Златка Димитрова, ама толкова пошла реклама не бях виждала. Как изобщо е хрумнала някому?

Тези снимки са стари (може би от 2018), бяха реклама за отварянето на някакъв нов супермаркет. Но не помня кой. Цяла серия са, все такива тъпотии...

# 2 656
Булчето какво телце извади ...

То и шортите му го показват 😁
Ако това му е целия капацитет.. аз съм пас 😅

# 2 657
Не, че е звезда Златка Димитрова, ама толкова пошла реклама не бях виждала. Как изобщо е хрумнала някому?

Тези снимки са стари (може би от 2018), бяха реклама за отварянето на някакъв нов супермаркет. Но не помня кой. Цяла серия са, все такива тъпотии...
Явно много ѝ харесва щом напомя за нея. Под снимката днес във ФБ има негативни коментари, на които е отговорила с клишето "Който разбрал, разбрал".

# 2 658
То пък един дълбок смисъл с тия яйца и разкикерчена бивша плеймейтка…. мама мия.
Тя бай Злати по принцип не блести с остър ум и дар слово, така че да се радваме, че не е отговорила 😜

# 2 659
И тогава много я овикваха, не помня нито един положителен коментар по въпроса. И с хляб имаше. Ужасен ужас, но щом и до днес си ги споделя, явно си ги харесва. Cry

Сега ще потърся да видя дали ще намеря инфо от тогава.

# 2 660
А бе ген, ген, ама и глад.

Не е точно така.
Човек може и никога да не гладува, и пак да има същата фигура като на 20.
Зависи какво ядеш.

Скрит текст:
Аз преди 3 години бях качила 16 кг. А винаги съм била около 47, 50 кг.
Просто спрях колата ( пиех по 1,5 л. всеки ден. Спрях шоколада, картофите и ориза.

Ядях само месо, риба и много салати (без никакъв дресинг).. свалих излишните кг. само за 3 месеца.

Обаче ми се отрази на кожата. По тялото не. Лицето ми "увисна".
Та не е точно до глад.
Човек може и да е слаб, и без да гладува.

# 2 661
И тогава много я овикваха, не помня нито един положителен коментар по въпроса. И с хляб имаше. Ужасен ужас, но щом и до днес си ги споделя, явно си ги харесва. Cry

Паркмарт във Варна.

# 2 662

Паркмарт във Варна.
да.  И не е толкова стара - от миналата или по-миналата година...

# 2 663

Паркмарт във Варна.
Този магазин съществува ли още? ...че с тази реклама... Trollface

# 2 664
  • Rock & Roll feeling ...
Ашли много ми прилича в лице на наша Диона...
Скрит текст:

# 2 665
А кой е бащата на Наоми?

Няма, не е имала.

(Според уикипедия е дете на майка с американо-ямайски произход и  баща с ямайско-китайски произход.

Майката я е родила на 18, а бащата не е имал желание да става баща и е останал неизвестен.)

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 05:33 от Clotilde

# 2 666
За Андреа да кажа - тя не си ги прави сама тия видеа, най- вероятно има екип от няколко човека. Те сигурно са по-малко на център и от нея. Ако имаше някой адекватен там, тези неща нямаше да се случват 😀

# 2 667
  • София
За Андреа да кажа - тя не си ги прави сама тия видеа, най- вероятно има екип от няколко човека. Те сигурно са по-малко на център и от нея. Ако имаше някой адекватен там, тези неща нямаше да се случват 😀

Тя им плаща,какво значение има дали са адекватни.🤣🤣🤣

# 2 668
Аз тъкмо се връщам от постановката в която игра мамин Сашко. Ами много енергия тоя човек, не знам от къде се зарежда. Аз по принцип съм от харесващите го, на база впечатления от изявите му по телевизията. Но този път не ми хареса.  Нещо супер пренавит беше, като че преиграваше през цялото време. А може и ролята му да е била такава.  Аня Пенчева никога не съм я понасяла, но този път бях възхитена от нея. Много красива и харизматична жена. Страхотно тяло, не само за 60 годишна жена и в лице също много ми хареса. Уникална игра. Не желаех  да си отместя поглед от нея. НевероятнА. Сега разбрах защо се спряга за секс символ. Нека са живи и здрави и ни радват дълги години с таланта си. 
Скрит текст:

# 2 669
Може да му се отразяват нещата от последните дни

Общи условия

Активация на акаунт