Хитринки за всякакъв случай - 30

• 46 590
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • Плевен
Аз оправих една стара кана с този препарат, за мен за варовик е вълшебен, сипваш от препарата, шупва и маха всичко, от магазин за турски стоки го купувам...

# 706
  • в сърцата на децата <3
Завираш с малко вода и много сода. Преместваш в мивката и наливаш оцет. От реакцията вдига всичко. Остави я да покисне докато се охлади и измий нормално. При мен пада на едри люспи утаеният варовик

# 707
Слагаш вода да заври и сипваш пакетче или две лимонтузу, зависи колко е голяма тенджерата. На вилата ползвам един чайник, който редовно почиствам така. Водата е много варовита.

# 708
Май зависи от какъв материал е съдът. Емайлирана тенджера също стояла на печка 3-4 месеца и
аз опитах с лимонтозу и сода, обаче не стана.
При електрическата кана методът върши работа от раз, даже само лимонтозу. Първият път доста
беше натежала от варовик, но за една нощ всичко падна.

# 709
Здравейте, дами!
Моля ви спешно за помощ - дали на някого от Вас се е случвало да забрави пластмасов капак за микровълнова върху почти горещ котлон? /не бях аз, но това в случая не е от значение/ Anguished Резултатът е огромно петно разлята и втвърдена пластмаса върху почти цялата площ на котлона... Какво мога да направя, приемам идеи и благодаря предварително! Frowning1

# 710
Какъв е котлонът? Обикновена плоча, стъкло керамика...

# 711
Какъв е котлонът? Обикновена плоча, стъкло керамика...
Извинявайте, не уточних - керамична плоча, но не знам дали е стъклокерамика - на майка ми е...

# 712
Като изстина и се втвърди напълно, не можа ли да се отлепи? С нещо да го подхванеш от някой край и мисля, че ще се отлепи.

# 713
Като изстина и се втвърди напълно, не можа ли да се отлепи? С нещо да го подхванеш от някой край и мисля, че ще се отлепи.
Ще пробвам, благодаря! Flowers Hibiscus Ако се получи, ще споделя задължително! Blush

# 714
Пластмаса и стъкло няма как да се споят неотлепимо, така да се каже. Мисля, че няма да е трудно. Успех!

# 715
Пластмаса и стъкло няма как да се споят неотлепимо, така да се каже. Мисля, че няма да е трудно. Успех!
Получило се е, утре лично ще направя инспекция - благодаря! GrinningFlowers Rose

# 716
Използвайте специалното ножче за почистване на плота. Не включвайте котлоните, преди да е идеално почистено. След това с добър препарат за стъклокерамика. С ножче за сваляне на винетки/стикери също става. Само да не надерете плота. И в никакъв случай с обикновен готварски нож.
Успех!

# 717
Използвайте специалното ножче за почистване на плота. Не включвайте котлоните, преди да е идеално почистено. След това с добър препарат за стъклокерамика. С ножче за сваляне на винетки/стикери също става. Само да не надерете плота. И в никакъв случай с обикновен готварски нож.
Успех!
Благодаря, момичета! Безценни сте! Hug Flowers Hibiscus

# 718
Препоръчайте ми препарат за много мръсни плочки на терасата. Купих си и четки за винтоверт да ми е по-лесно

# 719
Какви са тези четки за винтоверт и от къде се купуват?

Общи условия

Активация на акаунт