Искам да кажа...(191) през февруари 2022

• 46 339
  • 856
  •   1
Отговори
# 45
Тути, Лин, дано сте прави 😃. Поръчала съм нов стол още началото на ноември, но от сайта ме замотаха много. Уж трябва да дойде до средата на февруари. Дано има повече успех с него 🙄.

Аз направих едни нудъли с пилешко и зеленчуци и чакам да заспи Бухтичка, че умирам ит глад 😃.

# 46
Отлежах си този следобед. От много време не ми се е случвало.
Момичета от София с деца можете ли да ми кажете има ли зъболекар, при когото водите децата си и не доплащате услуги по здравна каса в сериозни размери? Под сериозни нямам предвид 10-20 лв, а повече.

# 47
Здрасти, Маре! Радвам се за 4-ката на щерка ти, потрудила се е и е оценена🙂
Шофирам от 20 години почти, много обичам, но карам бавно и по-скоро се пазя от другите.
Изполвам ваканцията и детоксвам, в тоя ред на мисли вия от глад.

# 48
  • при моите деца .....
Ели, рождения ден е на 10.02.
Днес рожден ден има племенницата ми.
При нас вали сняг.... натрупа по колите....
Не ме притеснява, че ще чистя кола...
Дано се мобилизират и изчистят пътищата.
Утре ще тръгваме към 10....
Имат време да установят  състоянието на пътищата и "магистралата"

# 49
И при нас си вали и понатрупа, а аз не вярвах.

# 50
  • някъде ... тук ...
Не знам защо, но съм прочела, че днес навършва 18. Нищо де, тогава пак Simple Smile
Дано са изчистили, но го дават да продължи и утре да вали. Витиня си е тегава.
Мари, при вас си е събитие Simple Smile

# 51
Ели и аз така прочетох, ама нямах време да честитя и сега видях, че е после. Нищо де, ще честитим два пъти 😁

Направих си упражненията, ама нещо не ми спори тази година. Почвам да се предавам.
Много си харесвам стегнатият корем с хубавите плочки, но многа мразя сланинката, която го покрива 😆😂😆

Отивам да вечерям eat

# 52
  • при моите деца .....
Руми, Ели, грешката беше при мен...
Исках да напиша, че е февруари...
а от написаното можеше да се разбере, че е днес....
Simple Smile

# 53
Руми, не се отказвай, можем да се подкрепяме 😃. Аз с упражненията си посвикнах, но много ми е трудно храненето 😒. Ей сега пак се наплющях, а уж малко щях да хапна… Пресата взе да загатва, ама надолу съм си цяла бразилка 😂.

# 54
Ма моля ви се,жените вече си монтират допълнителни задници,значи сме си точно по модата. 😁
Много ми харесаха и на мен палтенцата,ама забравих да кажа.
Боби,честита да е племеничката. Моята вчера стана на 5. 🥰
И аз се наплюсках. Упражнения правя от дъжд на вятър,обаче нещо ме стяга кръста и отива към левия крак,та вечер правя разни йоги за раздвижване.

# 55
  • някъде ... тук ...
Ени, важни са упражненията, не ги пропускай!
Златото си прави неговите упражнения за дисковата херния и вече доста години не се е сковаеал.

# 56
Ели,знам,обаче ей ся играем на барбита,преди това вечеря,тепърва баня,до като заспи Синеочка и вече сили нямам. И със спането нещо съм зле,лягам уж в 23-23:30,но се въртя до 1-2,ставам,разхождам се... Освен тогава да ги правя,така и така не спя.

# 57
Ени, а през деня не можеш ли да отделиш 20-30 минути?
Всички имаме време за форума, а когато трябва да излезем извън зоната си на комфорт, се оказваме заети.

# 58
Ами мога,но забравям. Не съм толкова заета изобщо,просто се сещам вечер,късно. Макар че никога не е толкова късно за едни 20-30 мин,но съм си несериозна... 😖

# 59
В началото е трудно, да се наканиш, да започнеш. После става навик и част от ежедневието Simple Smile Трудна е първата крачка.

Общи условия

Активация на акаунт