Искам да кажа...(191) през февруари 2022

• 46 347
  • 856
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Ени, утре, тоест по-късно днес, ще ти пратя книжката с упражнения, които прави свекърва ми. Точно 5 са, по 10-15 мин всяко. И ги почваме заедно, хайде, че и мен някой трябва да ме ръчка. Може да заформим онлайн група в някоя от платформите Joy

# 61
  • На брега на реката
Добро утро!

Руми, видях палтенцата и много ми харесаха, ама върху теб. Аз съм си пухкава и няма да е същото, а много ми се искаше розавкото.

Напълно разбирам Ени! Аз у дома, абсурд да се наканя, да направя нещо. Виж в залата, е супер. Стадно животно съм и групата ме мотивира!

При нас, няма сняг.

Хубав ден, момичета!

# 62
  • гр.София
Добро утро ☕
Рано съм станала, мерак за фитнес, пия кафето и слизам, отваря в 7ч.
Днес ще тренирам долна част 🏋️
Кардио няма да правя, него си го взимам с танците четири пъти в седмицата.
И аз в къщи не мога да се наканя да тренирам 😁 добре, че в имаме фитнес в комплекса, иначе не знам!
Хубав ден момичета 🤗

# 63
Добро утро!

Деси, приятна тренировка.

Аз ще се глася и на кафенце. Довечера винце с момичетата 🙂

# 64
Добро утро.
Никак не ми се ставаше и никак не ми се работи.  Де да бях принцеса.
Руми, със здраве да си носиш палтенцата.
Хубав да е денят ви.

# 65
Добро утро. Познаха синоптиците. Имаме много сняг.
Деси, поздравявам те за фитнеса и нардните танци.Чак ме е срам от себе си.

# 66
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се преди 5... От болки в кръста, Полежах до 6.
А съм отпуск...
Доста сняг е навалял при нас....
Ще мета и чистя колата....
Стиснете палчета днес, ще пиша след прегледа.
Дано се е повишил зрението на мързеливото око.
Буболина, и аз съм стадно животно... Вкъщи не мога да се мотивирам.... Липсват ми танците..
Селесте, може ли и на мен да изпратиш упражненията... Ще опитам да събудя мотивацията си.
Хубав ден!

# 67
  • на Мелмак
Добро утро!

Много ти хубави палтенцата, Руми! И двете Simple Smile пък за кой празник, няма значение Wink

Вечер упражнения са ми някак неестествени. Поне на мен. Ако правя нещо е преди обед или ранния следобед, аз лично нямам проблем в къщи. По - трудно ми е да се организирам да отида някъде. Но всеки с навиците си.

Снега не е спирал от вчера, красиво е Grinning
Носа пак се запуши, ядосвам му се, пък!

# 68
Така е, Ети, празници да има 😁

Вечер си правя аз упражненията. Моите са трички с по три повторения. Ей така, да съм в играта 😆

При нас само дъжд (за радост)

# 69
  • София
Добро утро!
За упражнения няма да се изказвам, че при мен изцяло липсват, но ви се радвам!
Да е честита Синеочка на патерица! Жива и здрава и много палава!
Боби, стискам палци за хубави резултати на Митето!
Сутринта сериозен фитнес докато изчистя колата, добре че не беше студено!
Моите пуловери дето ги бях поръчала ги върнах, че ми боцкаха. Гола ще си ходя!
Пожелавам ви хубав усмихнат ден!

# 70
Добро утро!

Боби, чакаме добри новини за прегледа на Митето днес!

С улражненията и аз съм несериозна както в група, така и у дома. А си ми трябват, защото кръста не прощава. Като се преместих спрях да ходя при любимата ми йога инструкторка. Тамън се чудех как да се организирам - ковид я погуби... Намерих група в града, където работя обаче... не са моите. Чекна си се у дома. Понякога.

И тук е вали сняг. Не е много,  но чистих кола и аз. Дано да навали още, че аман от тая тъпа зима.

Спорен да ви е денят, банда!

# 71
Добро утро! Здрав и късметлийски да е февруари!
Деси, завиждам за мотивацията. Аз искам да преборя бричовете, там ми е проблема. Намерих си упражнения, но...нищо не правя засега. Иначе трета седмица не ям сладко и почти  не ям хляб. Има ефект.
Хубав ден!

# 72
Добро утро!
Селесте,пращай и да започваме. 😍🤗
И при нас има доста сняг. ❄ ММ ме отмени в чистенето,но подозирам,че след малко няма да личи.
Мери,Синеочка стана на 5 октомври. Сега беше племеничката. Но благодаря,дай боже всички дечица да са ни здрави! 🤗❤

# 73
Добро утро!

Само при нас ли пак няма сняг 😒? Искам да завали поне веднъж и Бухтичка да види какво е това.

Боби, стиснати палци 🤞🏻

И аз да кажа, че въпросът е да стане навик тренировката. В началото е кофти, после се свиква. Вкъщи си е трудна мотивацията обаче, като видиш резултати ти става хубаво 😃.

# 74
  • София
Ени, съжалявам за грешката! Сутринта съм чела и спала. Но и племенничката ти да е здрава също! Че то в днешно време това е най-важното!

Общи условия

Активация на акаунт