Искам да кажа...(191) през февруари 2022

• 46 518
  • 856
  •   1
Отговори
# 75
  • Germany
Добро утро!
Селесте, прати и на мен упражненията, моля. Аз си намерих една 20 мин. пилатес серия и правя от около месец, но са съвсем леки и базови, колкото да пораздвижа рязаните мускули на корема и да се разтегна. На мен пилатеса ми се отразява много добре на тялото, но сега ме е страх да ходя в група, а и не съм още за по голямо натоварване и затова ще пробвам лека полека вкъщи.
Пак ми се спи жестоко. Искам ваканция!
Хубав ви ден!

# 76
Добро утро!

Доста сняг има при нас и продължава да трупа. Децата са във възторг. Аз си направих снежна разходка напът за работа. Не е студено и е толкова красиво.

За упражнения говорите. Аз все казвам, че трябва да спортувам и все нищо не правя. Голям мързел. Поне намалих много сладкото.

Хубав да е февруари! Присъединявам се към пожеланието на Али!

# 77
  • Бургас
Добро утро!

Имаме си сняг, едно кротко си вали, дано се задържи до обяд, че да извадя шейната. Добре че я имаме иначе Simple Smile

Ени, Мони, Боби, вадете постелките. Книгата е "Древната тайна на извора на младостта". 7 тибетски упражнения, които са описани много подробно. Не успявам да я кача през телефона, ще видя по-късно от компютъра.

# 78
Добро утро Simple Smile
Селесте, стана ми интересно и Гугъл ми показа книга с това име, качена за теглене.

# 79
  • дядовата ръкавичка
У нас е така Simple Smile

Скрит текст:

# 80
  • Бургас
Лин, точно тя е. Благодарско, че я качи! Историята малко по диагонал я минах, упражненията, наречени тук ритуали, ме интересуваха.

# 81
Ние сутринта оставихме детето и една бърза разходка в снега до Бояна. Подейства ми страхотно. После на пазар. после приятел на гости ( успях и баница да спретна, та му пратих за вкъши), сега ще работя... имам лист със задачи, който трябва да свърша днес ( жива или умряла)

# 82
Здравейте!

Най-сетне съм си вкъщи. Ходих по задачи, пазарувах. Сега ще почина малко и ще пия чай.

# 83
Ние пък днес замествахме колежки, защото са с ковид и правихме много интересни неща, дето грам не са ни в компетенциите. Но беше забавно, а те ни навигираха по видео връзка 🤣

# 84
Честит рожден ден на Лиляна,желая здраве и късмет!Извинявайте,че нахлувам тук но рядко идва в другите теми!

# 85
  • Бургас
Лили днес ли е рожденичка? Знам, че е в първите дни на месеца, но дали е днес? Да е здрава, щастлива и добре да се забавлява в момента!

# 86
Честита да си, Лиляна! Обичана и щастлива

# 87
  • при моите деца .....
Привет!
Митето няма повишаване на диоптъра - броя го за добра новина - при закриване на здравото око, другото се напряга....
Оставаме на тази терапия - 1 година.
Ако нещо ме притеснява, мога да си запиша час за преглед.
Мисля да запазя за август - септември - преди училище.
Втори ден съм режимна!
Втори ден си отделям време за книга.
Доволна съм!
Наздраве!
За всички мъжки майки в темата!
Да са ни живи и здрави момчетата!
Лиляна, честит празник!
Забавлявай се на макс!
Бъди здрава, много щастлива, обичана, удовлетворена!
Сега си сипах чаша вино и за твое здраве....
Не знам как ще гладя Simple Smile

# 88
Честит Рожден ден на Лили. Лили, бъди здрава, обичана и щастлива.
Боби, добра новина е, браво.

# 89
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит рожден ден, Лиляна, здрава и щастлива!
Ени, благодаря за темата.
Ние забегнахме на Велинград.

Общи условия

Активация на акаунт