Искам да кажа...(191) през февруари 2022

• 46 351
  • 856
  •   1
Отговори
# 795
От Ергенът изгледах малко. Ще ми е трудно да опиша на трезво какво ми е мнението.

# 796
  • при моите деца .....
Добро утро!
Снежно е утрото при нас...
Очаква ме сутрешен фитнес - почистване на колата...
Спорен ден!
Спокойна седмица!

# 797
  • На брега на реката
Добро утро!

Видях шефчето, страхотен бонбон. С кеф да му нащипкаш бузанките! Heart Eyes

Вчера ходих на масаж и ми се отрази супер. Не бях ходила 5 месеца и направо се размазах.  Децата идваха снощи  на вечеря и ако знаете Палечка как се нахрани  с питка и печени чушки, да ти е кеф да я гледаш и храниш. Нейното си ядене, дори не го погледна. Явно е съвсем готова, за обща храна. Heart Eyes

Хич не ми се ставаше, а почивните дни се будех в 5,30! Добре, че е кратка седмицата, че ми е някакъв стимул!

Хубав ден, момичета!

# 798
Добро утро!

И аз, като Боби, ще снегопочиствам... Ми цяла зима се надах на сняг, ама вече не искам пък!

Телевизия не гледам. Сега, по изключение, пуксам новините. Направих опит да гледам Хелс Кичън, ама толкова врещене и лигня не ми понася.
За тоз Ерген само отзиви четох. Смятам, че предаването трябва да е обратно - за една жена да се борят 20 охлюва.

Спорна седмица,  банда!

# 799
  • На брега на реката
Али, няма да го направят в другия вариант, защото няма да има сеир, а явно това е гледаемо!

Писах още след първия епизод, че това е обида за женското съсловие, да ни представят в подобна светлина, чрез поведението на тези субекти и за себе си реших, че няма да го гледам.

# 800
  • гр.София
Добро утро ☕
Нощес се прибрахме, страхотно беше, но крайно недостатъчно!
По късно ще пусна и снимки 🙂
Днес как ще изкарам на работа не знам.
Хубав ден момичета 🤗

# 801
Добро утро и успешна седмица.

# 802
Добро утро Simple Smile

Не гледам телевизия от много години и се чувствам чудесно.

Деси, днес още ще си под емоция и ще имаш много пауър.

Бубе, след масаж съм нов човек. Харесах си масажен пистолет и дано до месец го взема.

Зюмбюлът ми разцъфтя. Не мога да му се нарадвам.

Хубава седмица!

# 803
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Пеги, върна ме години назад Grinning
И аз съм била често на диети за напълняване. Бях 46-48кг на 168 височина. Бях грозно слаба. Нищо не помогна, нищо! Мечтата ми беше да стана 52-3. Сега след втората бременност, нещата се промениха, доста и не мога да контролирам теглото си. А и годините вече оказват влияние. А от нея минаха 12г. Свикнах с повече кг. Получих тогава доста метаболитни усложнения и... Тялото ми е коренно различно.
Здрави да сме, пък каквото, такова.
Взехме си нов автомат за кафе и сега разучаваме видовете, които прави. Дано си уцелим скоро нашето Grinning

# 804
Добро утро!
Пътувам за работа.
Хубав и спокоен ден, момичета!

# 805
  • София
Добро утро и успешна нова седмица!

В София сняг, улицата е киша, направо плавниците ще слагааме!

Тоз Ергенът нито го гледам, нито имам намерение. Не мога да си го причиня. Но давам шанс на българските филми-Лъжите в нас и Мен не ме мислете. Засега втория ми харесва повече.

Лили, много хубаво да си починете. И аз го загледах този хотел да с. Ягода, ма много далече от София. За всеки случай го запазих, ако първоначалната ни дата се промени, та благодаря за инфото.

Хайде със здраве!

# 806
Добро утро ие от мен,

имаме малко снежец тук, но ако напече ще го стопи.

Борис го пратих на училище, дано изкара седмицата, че и повече.

Ергенът го гледаме с дъщерята, с възпитателна цел. Simple Smile Обсъждаме и се смеем много.

# 807
  • Germany
Добро утро!
Всички спят, аз пия кафе. Със страх отварям новините. Толкова ми се иска да се разберат днес и този кошмар да свърши. Последствията ще си ги носим с години..
Пеги, ако искаш да качиш трябва лека полека да дигнеш количествата храна, които поемаш. Аз дълги години бях на твоите сегашни килограми, а често и надолу и си мислех, че не мога да кача. След 2те ми операции миналата година ми казаха, че трябва да кача 8-10кг до следващата, за да не се затрия съвсем. Успях за 6м. да кача 8кг и възстановяването след последната операция мина много по добре. Сега съм заковала на 62-63кг и въпреки, че с удоволствие бих се разделила с 2-3кг, категорично не искам да се връщам на по ниските килограми. При мен, обаче и спирането на цигарите изигра роля.
Лека и спокойна седмица на всички!

# 808
  • Бургас
Добър ви ден!

Мрачно и дъждовно е при нас, но поне го няма вчерашния вятър.

И моят зюмбюл се е отворил едно хубаво, нямам търпение да нацъфтят нарциси, лалета, фрезии. Това по чуждите дворове и магазини, аз съм само потребител Simple Smile
Татко вчера ми донесе от село букетче кукрек /кукуряк, но ние така си го знаем/, даже успял и с луковица да извади, та бучнах и в саксия.

Спокойна да е новата седмица!

# 809
Пеги, душо, кАжи колко кг ти тряват. Двойно повече щ'ти пратя, ама да се разберем от сега, без право на рекламация. Сега ще ви завиждам, съвсем неблагородно, на тези, дето не можете да качвате, па белким ми се върне. От как се помня, все съм в групата на "цял живот гладна и дебела" Joy.

Ха, добър ден.
Снежно е при нас, но е меко и снегът хем вали, хем се топи. Иначе щеше да е натрупало много повече.

Никакви реалитита не гледам, а като чета коментари, явно добре правя. Като се замисля, май само Мастър шеф съм гледала и то финалните епизоди на сезоните. Иначе, от любопитство, съм поглеждала части от първият Брадър, Сървайвър и подобни, но всички тези режисирани скандали, любови и т.н. не са ми по вкуса, та ги отсвирих още преди години.

За ситуацията в света направо не ми се говори. Моето поколение изживя най-ценните си години все в някакви галимации. То не градихме социализъм, пък перестройка, пък демокрация, минахме през мутренските години и виденовата зима, и тъкмо малко се постабилизираха нещата и поехме глътка въздух, хайде пандемия ни удари. Само във война не бяхме живяли, но както гледам като нищо и това може да ни спретнат. Надявам се, че онези, дето се изживяват като управляващи света, ще проявят малко разум и ще ни спестят поне това.

Лека и, до колкото може, спокойна да е седмицата ви. И да се надяваме, че ще чуем добри новини за ставащото.

Общи условия

Активация на акаунт