Искам да кажа...(191) през февруари 2022

• 46 353
  • 856
  •   1
Отговори
# 780
Дори не знам кога е пролетната ваканция. Шефчето, пу пу, пълни ми душата.

# 781
  • София
1-10.04 Мари.

# 782
  • Ямбол
Ние имаме запазено в Гранд хотел Поморие, спато е хубаво там, 2 нощувки с две закуски и две вечери на човек излиза 175 лева.
В  Букурещ пак спа, хотелът със закуски ни е около 100 лева, спато е 57 пълна карта за всички зони. Тия с високите цени явно имат и те клиенти, но и ние си намираме изгодни места.
Ако нямате много претенции за лукс, препоръчвам спа хотел Терма в село Ягода до Стара Загора, с минерална вода е, външен и вътрешен топли басейни. Изгодно излиза и там. В началото на февруари бяхме там и сме доволни.

# 783
Най много ме е яд да давам пари в БГ за хотели,  затова и избягвам.
Ако може апартамент, идеално.
Че то в Европа е по евтино оттук

# 784
За да се разсея от останалите новини си пуснах “Ергенът”, както ми беше препоръчано от разни приятели. Много ми е неприятно да гледам иначе красиви момичета, които се държат толкова злобно. Прави ужасно впечатление. Горкият ерген. Иначе има няколко момичета, които се държат нормално, но фокусът не е върху тях по обясними причини. А пък ергенът е учудващо адекватен, ако трябва да съм честна ми изглежда твърде интелигентен за повечето момичета в това предаване и те са му много под нивото, независимо от красивата външност.

Никога не съм гледала траш тв 😆 каква загуба на време, но в момента имам нужда да отклоня мислите си от другите актуални теми.

# 785
Карма, сипи си и после си пусни следващия епизод.

# 786
След първия епизод се отказах да го гледам. Майка на момиче съм, много ме е срам като виждам девойките там. Не може това да е представителна извадка на българките.
Лили, хубаво да си изкарате!
Нямам планове за ваканцията аз, само да сме здрави и да грее слънчице, ще го мислим.

# 787
Най  -  после успях да стигна до вас.Прочетох ви,добре си приказвате,за интересни неща.
Сняг валя цял ден при нас,но не натрупа.
За БГ хотелите,ами не ги харесвам,но се налага понякога.
Оплаквам се,че съм свалила 2кг.54 съм и хич не изглеждам добре,грозно слаба.
Карзче,ако орежа сега сакъзи и мушката о.к ли е?
Хубава вечер,момичета и спорна седмица!

# 788
  • на Мелмак
Изобщо не го гледам Ергена, от отзивите, които прочетох.

От, не помня от кога не бях правила гюведжета, та сега преядохме Animal Pig

Пролетна ваканция, иска ми се да можех да си пусна отпуска, но няма начин.

Днес 30 км ги минахме за два часа. От Банско до първото село. Беше ужасно, лед, позавъртяхме се на едно място. Добре, че се прибрахме живи и здрави!
Та си сипахме Wine Glass
Наздраве!

# 789
Пеги, ами хапвай повече! Качването на малко хора им е проблем 😁 Аз ако търсех начини да качвам, леле, леле. Ама надали ще ми се случи 😂

# 790
  • някъде ... тук ...
Не съм го и гледала Ергенът, Като чета случайно попаднали заглавия на статии в нета, всите 'моми' са бръмчалки, отишли за реклама.
За ваканцията - далеч ми в. Нищо планирано нямаме, но и не зависим много от децата вече. Всеки си има собствени планове. А и не сме почитатели на хотелите.
Лили, весело изкарване!

# 791
Не го гледай, много е тъпо. А за някои от момичетата направо ми е жал колко глупави и ограничени звучат, че и злобни. Аз като се замисля никога не съм гледала нито едно риалити (осве Мастършеф Simple Smile ), но все съм си мислила като съм гледала откъслечни клипчета с инздънки, че не може да има толкова тъпи хора, че всичко е някаква роля. За съжаление според мъже на моята възраст (около 30те) явно такива момичета има доста, съдейки по разказите им за провалени връзки и срещи, от които са се надявали да излезе нещо повече.

# 792
Карма,ако можех да ям количества...
Хапвам малко и ми става тежко,но това е защото нямам време за нищо,камо ли за ядене.Стомахът е мускул и така...
Никакви риалитита не гледам,а Ергенът още на рекламите не ми хареса

# 793
Количества въобще не ти трябват, а калории. Една приятелка преди години беше донесла на някакво парти един шоколадов сладкиш, божествен беше. Помолих я за рецептата и тя ми вика - да знаеш, че парчето е 2000 калории 😁 не ми се повярва. Ама толкова беше. А парчето не си го представяй колкото парче за торта, а нещо от сорта на квадратче 5х5. Има си начини!

Но освен ако не си много висока не би трябвало да си грозно слаба на тея килограми! Понякога жените сме излишно критични към външния си вид.

# 794
Оня ден се насилих да гледам Ергенът. Дали изтърпях и 5 мин. Някакви квачки се дърляха в един басейн, после една ходи на вечеря на яхта, а другите в захлас я чакаха да им разказва 😆 Това предаване е обида за мен.

Пеги, важното е да се чувстваш добре. Кг надолу-нагоре не го броя 🙂

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 21:31 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт